icon

Podvádza ma?

petafida
15. jan 2017

Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.

obsadenemeno
15. jan 2017

@katarinapekna 😀😀😀 na pokeci chlapom mozog vypne a rozmyslaju inou castou tela....naco kukat na detaily registracie, ked maju pred ocami ine...one....informacie..... 😵

hivanik
15. jan 2017

Vymenit zamok na byte, zbalit kufre a na stretnutie sa prist pozriet ale asi len z dialky. Ako sa fesacisko bude tvarit. A potom si nastavit svoju fotku na pokeci. 😉

sasa1310
15. jan 2017

na tvojom mieste by som sa ho ešte opýtala pod tým nickom, že kde si to pôjdete užiť. Už by bol len vrchol drzosti, keby odpísal, že do tvojho bytu.

Zbalila by som mu kufre a na stretnutie by som mu ich rovno doniesla. Lebo je úplne jedno či tam príde, či nepríde. Chuť podviesť ťa tam totiž už je

mummicka
15. jan 2017

Ach jaj... Existuje v tejto dobe ešte nejaký normálny chlap, ktorý má na prvom mieste rodinu a vzťah zakladá na dôvere??? To už všetci takí, ktorí majú aj nejakú chrbtovú kosť už vymreli či čo??? Je to hrozne smutné čoho všetkého sú schopní 😢

dharmasanata
15. jan 2017

@mummicka určite existujú... muži tak isto pochybia ako aj ženy.. ženské pokolenie nieje tiež bez chyby a robia také isté somariny...a tiež sama vieš že nie každá je taká...tak isto je to aj opačne

miriam159753
15. jan 2017

@dharmasanata nuž jasné, že pochybia aj ženy, ale z nich to kolkokrát kričí, že je taka alebo onaka, nestara sa o rodinu, to vidiš, ale poznaš priklad, že ma rodinu a žije dvojitý život??? že doma je taká že je všetko ok, chlapovi vraví, že je všetko ok a že si svoje uchylky rieši cez soc. siete a má čas sa stretávať s inými chlapmi? to ťažko a ak ano, tak je ich velmi málo, na to kolko žien má práve skusenosti s takými chlapmi bohužial

visnacka
15. jan 2017

Je to smutné kam ten celý svet speje, úprimne nechápem ani ženy ktoré vedia že muž má manželku ale stejnak ide sa vyspí sa s ním( bodaj by dostala pohlavnú chorobu) . Neviem keby som na tvojom mieste iba pozerám z dialky či tam išiel a keď áno tak bohužial dovidenia a žiadna nejaká šanca. Keby môj manžel tak by som mu aj ublížila 😀 išla by som na stretnutie a dobre ho vyfackala a urobila šou 😀 prípadne nakopala do vajec 😀 ja si na toto potrpým keď mi niekto podkopne nohy tak viem čo robiť, a plakať až doma a bohužial zabudnúť.

joannita
15. jan 2017

@petafida inak...ked sa nad tym zamyslam, dakuj bohu (aj ked v neho neverim 🙂, ze ti dal taketo znamenie uz po roku vztahu, ked este spolu nemate v podstate nic vybudovane. Si predstav ze mate spolu dom, nebodaj dieta. Vtedy zeny zvyknu taketo preslapy odpustit a trapit sa koli tomu po zvysok vztahu. Treba pretrpiet tazsie obdobie ktore teraz pride bez neho a potom uz bude lepsie.

efka_k
15. jan 2017

Začnem tým, čo píšem asi vždy. Porozpravaj sa s ním. Tak všeobecne a potom sa pomaličky dostaň ku vam. Že ste spolu takmer rok a že ako to všetko vidí. Čo ďalej, možno aj čo mu vo vzťahu chýba. Tak rafinovane - ak to nejak zvladnes. Pred tým stretkom sa ho spýtaj, kam sa chystá a kedy sa vráti. Potom na to stretko choď a potom sa ho spýtaj PREČO a AKO MOHOL. Ťažko povedať čo ďalej.

vladuska99
15. jan 2017

Ja by som.sa nahodila , zohnala si daku parochnu alebo co a pekne ho cakala miekde na dohodnutom mieste , a ked by dosiel by som mu len povedala ahoj milacik ,taku by som mu pleskla ze by zuby vyplul a isla by som domou zbalit mu veci a cakali by ho vonku. Nic viac by som snim.uz neriesila ,

petafida
autor
15. jan 2017

@vladuska99
Mozno sa chytim tvojho scenaru :D vyolute zuby sa mi pacia :D

vladuska99
15. jan 2017

@petafida keby sa to dalo idem.miesto teba , trefu mam dobru , ex by ti vedel povypravat ked skoncil s rozbitou hubou a jeho stetka tez okusila moje "pohladenie :D a nez si ich pozbiera tak zbalis veci 🙂 sa ozvi ako to dopadlo som zvedava ,chrapun jeden nasrata som aj za teba ..

sunny8
15. jan 2017

Takto smirovat muzovi v historii a v socialnych sietach by ma teda nikdy nenapdlo. Robila som to frajerovi ked som mala 15 a ako to skoncilo? Ja som bola ta paranoidna prehnane ziarliva navyse mrcha najhrubsieho zrna zasahujuca do sukromia trapna detinska preverujuca furia a neviem co vsetko ...mozno by to dokazal urobit mozno sa len bavi poflirtuje a tym to padlo ... Nepoznam ho ... Maj svoju hrdost tebe by sa asi tiez nepacilo.keby sa ti hrabal vo veciach. A urcite nerob pred nim sceny v kazdej situacii ukaz ze si nad vecou

joannita
15. jan 2017

@sunny8 necitala si co pisala? Nehrabala sa mu v pc. A keby aj, pri podozreni na neveru je to snad normalna reakcia? Ci ty radsej zijes v sladkej nevedomosti a mas ruzove okuliare na nose? Aj take poznam a vsetci naokolo ich lutuju, lebo oni jedine netusia co vyvadza ich muz, zatial co aj vsetci o tom vedi. Cakala som kedy sem napise prva hrdinka ako ty.

visnacka
15. jan 2017

@sunny8 možno v 15stich to je snáď jedno či má chlapec druhú alebo nie 😀 ale toto je medzi dospelími keď s ním má mať budúcnosť a vychovávať deti musí vedieť či je ten muž 100%. Ja by som sa tu ani nepýtala čo ďalej ja by som ho dávno hnala a hubu mi rozbila alebo možno by som aj počkala do stretka 😂 mňa ex priatel tiež veselo podvádzal keď som nebola u neho ja priviedol si druhú a veselo sa mi ešte pochválil, a keď som sa s ním rozišla zrazu ma išiel žiadat o ruku 😀 ale už bolo neskoro a to on nevedel 😀

libawet
15. jan 2017

@petafida .. príspevok máš 2 x ( aj po d názvom " Priateľ ma ide podviesť ), takže tiež dávam svoju odpoveď 2 x : niektoré ženy vždy a stále narážajú na rovnaký typ chlapov. Ak už vieš, čo Ťa čaká, na rovinu mu to všetko povedz a skonči to s ním, to nemá žiadnu budúcnosť, on proste taký je a taký aj zostane - lovec a " couval " v jednom.

visnacka
15. jan 2017

Asi tak keď niekto taký je tak sa nezmení, starého psa novým kúskom nenaučíš

petafida
autor
16. jan 2017

Toto som necakala ani v najhorsom sne. Ziadne stretnutie nebolo. V klude som sa ho na to opytala pri sampuse vecer. A on vymyslal historky a zatlkal. Je jedno co povedal. Vypytala som si heslo. Nechcel dat ale dal. Zaplatila som si to plus ci co to je a hor sa do citania. Par dni dozadu si tam pytal cennik od prostitutky. Dala mu cislo. On aj volal a potom napisal uz parkujem. Zatlka a tvrdi ze tam nebol. Takisto pisal ale uz roky dozadu s chlapmi a aj isiel na stretnutia. Daval im fotky aj seba naheho. Pochopila som z toho ze bud fajcil za peniaze alebo sa nechal za peniaze. Zatlka a tvrdi ze si len robil srandu. Nevladzem ani pisat dalej. Zabil ma. Mna celu. Chcem sa zobudit zo zleho sna alebo zaspat a uz sa viac nezobudit.

michaelaur
16. jan 2017

@petafida je mi to ľúto... Radšej z kratsej cesty ☹

phillippa
16. jan 2017

Skonci to 😢 toto bude len trapenie a trpenie a nikdy mu to neodpustis ani nezabudnes...... Mat ho na očiach dennodenne je ako mať otvorenu ranu kazde rano ju rozjatrit a naivne cakat ze sa zahoji.....klamar ostane klamarom..nikdy mu uz nebudes verit (ani jedna podvadzana uz neveri moze tu pisat a tvarit sa hrdinsky ale neveri) staci male meskanie a prve co ta napadne bude ze ta podvadza.....a ty budes vystresovana, uplakana, nervozna atd.....ak som spravne pochopila dievcatka co mas nie su jeho je to len druh cize viac-menej ziadne zavazky......zbal ho a vykopni. Cim skor, tym rýchlejšie sa z toho dostanes. Prajem veľa sil a podieľal silne objatie ❤

petafida
autor
16. jan 2017

@phillippa dakujem. Ja viem ze nemozem. No chcela by som vratit cas a verit mu. Zvratit minulost a zariafit aby sa nic z toho nestalo. Nejde to a strasne to boli. Ano. Deti su oba moje. Milujem ho a musim zabudnut. A aj deti. Bojim sa.

domisteve
16. jan 2017

@petafida Milujes ho? Ak je pravda, co si napisala tak po 1. FUUUUJ a po 2. si na tvojom mieste zaplatim testy na pohlavne choroby

obsadenemeno
16. jan 2017

@petafida nie, nemilujes HO. Milujes iluziu. Milujes niekoho, kto neexistuje. Milujes svoju predstavu o nom.

visnacka
16. jan 2017

@petafida ako sa môžeš chcieť zaspať a nezobudiť ? Máš deti pre boha, keby mi už toto priateľ urobí tak čo nech táhne, pre deti tu musíš byť. A deti majú byť to najdôležitejšie, a vzťah druhé miesto.

itaz
16. jan 2017

Chcete vedieť, s kým a čo si píše partner? Existujú spôsoby ako to zistiť...

3009
16. jan 2017

@petafida to čo znamená "chcem zaspať a sa nezobudiť"? Na tvoje deti si zabudla? To, že ťa niekto oklamal, to neznamená, že prestalo slnko existovať a ani tvoje deti. Polož si otázku čo je horšie, že ťa "frajer" oklamal alebo by tvojmu dieťaťu našli napr. leukémiu. Buď rada, že si zdravá a aj tvoje deti, máš dve ruky a nohy a maj aj zdravú "hlavu". Žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa uvarí. Pekne ho vypoklonkuj zo svojho života a začni najprv sama spolu s deťmi. Venuj sa im, robte si výlety, začni behať, háčkovať, čokoľvek. Len nech nie je z teba troska, ktorú vie zničiť nejaký "chuj". Nateraz by som chlapov neriešila.

dankagirl
16. jan 2017

@petafida hajzel kopni ho do prdele a mas pre koho žiť mas deti

luci74
16. jan 2017

som na tom podobne...no musíme sa postaviť a žiť a ísť ďalej každá máme dieťatko pre ktoré treba žiť...obe musíme zabudnúť..je ťažké prestať milovať niekoho .....sama si týmto prechádzam.....bude to trvať chce to čas a neustále si zamestnávať myseľ , neustále..hľadieť na seba na deti....a koko*ov je na svete neskutočne, ale tak isto je neskutočne veľa dobrých mužov....

moonlight1210
16. jan 2017

@sunny8 cielene chodit smirovat, preventivne tajne prezerat mobil, mail, konta na soc. sietach, sledovat, vypytovat sa "nenapadne" kamosov, ak niekde boli, co robil(i) - to je chore a je to chyba v hlave tej zeny.
aj taku poznam, co sice muza pusti von s kamosmi v piatok, ale vola mu asi kazdu hodinu a ked jej povie, kde je, tak nasledne prezvana priatelky jeho kamosov a vyzveda, kdeze ti nasi chlapci su, aby si overila, ze jej neklamal. alebo ak jej povie, ze je to niekde blizko v okoli ich byvania, tak sa vychyti aj o druhej v noci a ide tajne pod ruskom tmy spoza zaparkovanych aut a krikov sledovat, ci tam naozaj je.
mysli si, ze je v tom dobra a nenapadna, ako medzi recou vyzveda, alebo tajne chodi sledovat, ale vsetci to na nu uz vedia. je to trapas.
takze toto neuznavam ani ja.

ale ked nahodne natrafis na to, ze ta partner podvadza, myslim, ze je uplne bezne pre kazdu z nas, ze zacneme patrat a prelustrujeme vsetky dostupne zdroje. ja by som v tomto smere nebola vynimka. tiez za beznych okolnosti nesnorim. mobily mame bezne pohodene tak, ze su v dosahu toho druheho. rovnako si vieme hesla do mailov. ale ak by som nahodne na nieco natrafila, tak nejake ohlady idu bokom. prelustrovala by som ho od hlavy po paty vsade, kde sa da. doveru dostava plnym priehrstim, ale ak ju zneuzil, pridu dosledky.

phillippa
16. jan 2017

@moonlight1210 veľmi dobre napísane presne tak to je.....