icon

Podvádza ma?

23. apr 2021

Zvykne vas 6 zmysel sklamať? Mna zatiaľ nie a tentokrát mi je z toho až zle...
Moj muž bol odjakživa klamár. Dokonca pred svadbou som mu našla v mobile take spravy, ze dodnes nechapem, ako som mohla byt taka sprostá. No urcite to poznáte minimalne z filmov: klacanie na kolenách a prisahanie, ze nikdy s nimi nič nemal, ze som jediná, ze v živote by ma nepodviedol...
Ok. Chcem mu veriť , cele 4 roky sa o nic ine nesnažím. Ale nejde to. Som uz paranoidna, kazdu chvíľu ho podozrievam. Par krát som sa uz riadne strapnila, robila scény, hádame sa kvoli tomu. On mi povie ,, idem volať tomu a tomu, opýtaj sa ho"
Len ja uz si myslim, ze kamaráti ho aj kryjú.
Nemam absolutne ziadne dôkazy. Nic. Len moj 6 zmysel.

Posledné 3 dni chodil velmi neskoro domov - kvoli dolezitemu projektu. Včera dokonca prišiel o pol 10 a aj tak ešte do 2 rana pracoval. (Podla mna dobehol, co cez deň kvoli nejakej stetke nestihol)
Dnes prišiel tiez neskor, s tým, ze bude musieť ísť do BA (opacny koniec slovenska), po podpisovať nejaké papiere. O 3hod nato mi ukazoval, ze sa mu odtrhol gombík z nohavic, lebo mu strasne trebalo curat. (Ano dobehuje na poslednú chvilu)
Ked som mala chvíľu čas, rýchlo som len nakukla do mobilu a mal tam spravu ,,rebeka vzala tie žlté papiere" - rebeka je jeho exmilenka z BA.
Vtedy som si začala spájať neskoré príchody- zrejme je tu niekde ubytovana (mozno pracovne), gombik, zrazu musi ist do BA,..
Mame deti. Ja som z toho už strasne unavena, vecne podozrievanie a ten pocit, ze zo mna robi debila. Okrem toho som po sexe opäť dostala po dlhom čase mykozu.
Cely týždeň bol veľmi nepríjemný, ... vraj kvolu tomu projektu, no doslova som mala pocit ze mu idem na nervy.
Neviem, ako mam ďalej pokračovať. Ako sa zachovať aby som opäť nevyvoláva ziarlivostne scény. Možno som naozaj len paranoidna.
Ake mate skusenosti s tými pocitmi? Potvrdilo sa vám to, alebo nie?

Strana
z2
dominikac321
24. apr 2021

vies, ja sice nie som zastanca nahod ale existuju divne zhody okolnosti, Rebeka nie je len jedna na svete, ex milenka tvojho muza, na druhej strane myslis zeby cakala na nho take obdobie? uz je davno inde s inym...

chrumka120
24. apr 2021

Podľa mna ta podvádza, takze ide len o tie priority a koľko toho vydržis, osobne by som sa nedokázala ako hovoríš zabávať s takým človekom a mat dom plny smiechu pri ňom, pre mna je to nechutný človek ale každý ma svoje hranice

dominikac321
24. apr 2021

@chrumka120 prezumpcia neviny...

autor
24. apr 2021

@ibrunova naozaj je jeho ex, fungovali hlavne na mileneckom vzťahu, nemali nejaky vztah,
Ona je uz vydatá a ked čakala dieta posielala mu nahé foto s bruchom... to som mu našla vtedy pred svadbou. Proste je to štetka, ktorá nemá zabrany

mia78111
1. máj 2021

Posli ho na detektor lzi.

autor
6. máj 2021

Dievcata, strapnila som.
Necce sa mi to cele vysvetľovať. Som paranoidna. Inak všimla som si ze vzdy pred mojimi dňami mi takto šibe.
2- 3dni som totalne sibnuta (podozrievam, chcem sa hádať, všetko mi vadí,...)

autor
6. máj 2021

Som sa* malo byt

Strana
z2