icon

Podviedla som priateľa. Ako z toho von?

15. apr 2022

Mám 28rokov. Nemam deti, nie som vydatá. Mám priatela, s ktorym som 6 rokov. Bohužiaľ, podviedla som ho. Nebol v tom sex, ale beriem to ako neveru pretože som sa s tým muzom bozkávala, nie raz, ale rovno tri krát. Urobila som chybu. Tak veľmi mi chýbala vasen a pocit, že ma chlap chce, že som sa tomu podvolila. Priateľ o tom ešte nevie, asi mu to ani nepoviem. Aj keď po tomto čo som urobila, mi tazko niekto uverí, že ho milujem, je to tak. Je to uzasny a dobrý clovek, až tak dobrý, že mi bezvyhradne verí a nikam so mnou nechodi, vsade chodím s kamarátkami. Je to taky tichý typ, ide do práce a potom je doma. Dotycny s ktorym som sa stretla, nevie, že som zadana. Nedovolim si ani tvrdiť, že to bol skrat, pretože po tom chlapovi tuzim. Neskutocne. Myslim na neho 24h denne. Ale uvedomujem si, že vasen pominie a na konci dňa mi ostane už len to srdce. Chcem to ukoncit, nechcem sa s ním stretávať. Ale neviem to vydržať. Aj som to skusila, týždeň som mu neodpovedala na správy ani sa s ním nestretla, no ovládlo ma to a opäť som mu odpísala. Ženy, viem že ma tu ukamenujete, no poraďte mi prosím, ako z tejto hnusnej situácie vyjsť von? Ostať vo vztahu bez vášne a sexu ale s dobrým človekom ? Alebo to nechať tak s vedomím,že som opustila cloveka ktorého lubim len preto že mi pudy zatemnili mozog?

Strana
z2
comika
16. apr 2022

Ukludni myslienky a porozmyslaj co ti je naozaj dolezite. Ak ti chyba vasen, tak to neignoruj. Podla mna zotrvavas vo vztahu len z predsvedcenia ze je to dobry chlap. Nie je to laska. Neboj sa ukoncit vztah a hladat dalej niekoho kto naplni tvoje ocakavania. Tvoj priatel Moze byt dobry, najlepsi, ale asi pre inu zenu. Tebe je niekto iny sudeny.

victoriab
16. apr 2022

Len si nahováraš, že ho ľúbiš. Si s ním zjavne zo zvyku a snažíš sa sama seba presvedčiť, že to tak má byť. Tvoje vnútro ti ale hovorí dačo iné. Tak nechaj toho človeka ísť, nemáte deti, nie ste manželia, je úplne normálne posunúť sa ďalej.

marca12
16. apr 2022

Dokazem pochopit jednorazovu neveru,ak sa z toho clovek pouci a spamata. To nastalo aj u teba,uvedomila si si,ze priatela milujes a tu to malo skoncit. Keby si si skutocne uvedomila,ze ho milujes,tak sa viac tomu amantovi neozves. Behas po velmi yenkom lade a riskujes,ze kvoli chvilke vasne stratis dobreho muza. Ak mienis ostat vo vztahu,ukonci to s tym chlapikom a priatelovi by aom nic nehovorila. Ak v tom budes pokracovat,prevali sa to a bude pruser.

karolinakr
16. apr 2022

No tak ked nemaš s priateĺom sex, myšlienok na vašeň sa nezbaviš, lebo tento muž ti dava presne čo ti chyba. Nebude tento, bude druhy..treti..

autor
16. apr 2022

@marca12 super si to napisala. Takto nejak si to aj ja uvedomujem.

autor
16. apr 2022

@karolinakr lenže na začiatku každého vztahu je vasen. Iskra… potom sa to vzdy “ukľudní” a ostane už len laska alebo nič. Nie?

gazpalm
16. apr 2022

Tak ja som s muzom 16 rokov a vasen je stale ,a je to u mna extremne dolezite ,ak by som mala takyto vztah ,urcite by som odisla a teda uz davno

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
16. apr 2022

Ty budeš iba núriť, zaslúži si inú

niveacremik
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
3. máj 2022

@niveacremik ty sa spamataj...spamujes vsetky diskusie o nevere, ries si tvoje problemy doma, nie na fore

zuzana2299
3. máj 2022

@sisa_s totálne zakomplexovaný magor 😂

sisa_s
3. máj 2022

@zuzana2299 no je prinosne vynadat zenam v diskusii z roku 2013 napriklad 😀 verim, ze do zajtra je bloknuta/y

zuzana2299
3. máj 2022

@sisa_s v to plne dúfam že bude

niveacremik
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
niveacremik
Odpoveď bola odstránená
niveacremik
Odpoveď bola odstránená
Strana