Pohľad na švagra

13. mar 2023

Ahojte mám taký problém mala som manžela s ktorým mám dve deti .. rozviedli sme sa pre jeho náklonnosť k alkoholu a k automatom bol to do slova debil ... No poďme ďalej. Našla som si priateľa s ktorým sa nám podarila dcérka je to krásne zdravé dievčatko on miluje mňa ja milujem jeho je to starostlivy už manžel otec prejavuje mi lásku a to všetko ostatné ako ma jeden manžel a otec .. a máme tu to ALE .. neviem čim to je no keď sa stretávame ako rodina mám veľmi zvláštny pocit keď sa nám s jeho bratom stretnú pohľady snaží sa mi čo najviac vyhýbať je to očividne a veľmi .. ale už keď to nejde a predsa sa stretneme vždy sa na mňa nenápadne pozrie a musím povedať že aj ja na neho .. samozrejme nikdy by som svoju manželovi nezahybala je to úžasný muž milujem ho len je to pre mňa nieco nové nový pocit ktorý neviem ani opísať .. ako zistiť čo tými pohľadmi zamýšľa má aj on svoju priateľku vyzerajú tak že sa milujú neviem čo sa tam deje v súkromí no na prvý pohľad sa majú radi prečo potom toto robí ? ..

oli18
13. mar 2023

Ved ked budete sami, opytaj sa ho, preco sa tak na teba pozera. Jednoduche. 🤷‍♀️

melanta
13. mar 2023

Ja stále celkom nerozumiem tomu, prečo sa jedna dospelá žena nevie opýtať dotyčného priamo. A prečo si myslí, že my vieme, prečo niekto cudzí robí to, čo robí.

eva8
13. mar 2023

Páči sa ti švagor?

autor
13. mar 2023

@oli18 to je to že mi nikdy nie sme sami furt je niekto pri nás buď môj manžel alebo jeho priateľka pretože sme mali doma rok krízu keďže manžel na neho brutálne žiarlil

autor
13. mar 2023

@eva8 nemôžem povedať že je to spatny chlap lebo nieje ale není to niečo také zaco by som riskovala svoje manželstvo ..

melanta
13. mar 2023

Áno, muž, s kým máš doma rok krízu kvôli žiarlivosti na vlastného brata je určite milujúci úžasný manžel.

ivangeline
13. mar 2023

?? ...sa nepozeraj. :D A nestaraj. A pozeraj na svojho a svoju rodinu.

hopsadobrandejsa
13. mar 2023

Velmi zvlastne.......

Neviem si velmi predstavit cosi take s mojou svagrinou....ved je to predsa zena mojho brata. Je to tiez pekna, velmi mila baba, ale takato vymena pohladov mi pride absolutne nepredstavitelna.

Myslim, ze problem je v tebe a v kazdom pripade v jeho bratovi pretoze ty si si vedoma, ze sa toto deje a nic proti tomu nerobis a on to v zasade opakovane iniciuje.

Na jednej strane vies, ze je to nevhodne....na strane druhej ti to nejakym sposobom imponuje ( hoci si to nepriznas ) pretoze sa to opakuje.

Naozaj by si s tym mala nieco robit.

duduska25
13. mar 2023

Neries svagra vobec, ani si ho nevsimaj, ak nechces mat po peknom manzelstve. A otazka...ty si dala muzovi dovod na to aby ste mali az rok krizu zo ziarlivosti?

autor
13. mar 2023

@melanta ja nehovorím že nemá chyby každý máme no nerobí nič extra až na jednu chybu ktorú mám ja stále v hlave .. aj keď som si naivne myslela že to prejde no nechcem sa vzdať manželstva určite

@hopsadobrandejsa ja fakt robím všetko čo môžem .. no nemôžem manželovi povedať že sa nebudem stýkať s rodinou hneď by som mala na tanieri že prečo ..

@duduska25 určite nie nikdy som nechodila ani vyzivavo oblečena ani prehnane namaľovaná som obyčajný typ ženy matky .. ktorá sa vhodné úpravi keď niekde ide alebo pod. Tak isto som sa na neho nijak nejak extra nepozerala alebo že by som po ňom pokukovala to vôbec nie.

0silvia0
13. mar 2023

A z akeho dovodu tvoj muz na svagra ziarlil? Lebo na rodinnych stretnutiach na teba akoze cumi?

irusa
13. mar 2023

Tak vyskúšaj tretí chlap, tretí otec.. To fakt, ak sa nám s nejakým chlapom stretnú pohľady už to musí niečo znamenať???

autor
13. mar 2023

@0silvia0 áno .. keď sme sa dali dokopy .. a ešte som tam len začala chodiť ako nováčik dokonca tvrdil že mi pozerá po zadku a že sa mi kuka do výstrihu ( bolo leto a mala som tielko .. ). Pred tým sme si spolu dosť rozumeli smiali sme sa na spoločných vtipoch vedeli sme spolu dlho kecat .. a manželovi to prišlo nevhodné jeho brat dokonca vie že na neho manžel žiarli .. vyhýba sa mi ako sa dá no keď ma príležitosť to ocko furt hodí

janulka1802
13. mar 2023

Keď máš šťastné, spokojné manželstvo, poradím len jedno, jediné, nech to ostane tam, kde je. Nerieš nič, nezisťuj, neflirtuj. Z toho nič dobré vzísť nemože. Možno sa mu páčiš. Na tom nič zlé není, pokiaľ sa to nerozvinie do niečoho iného. Je to veľmi tenučký ľad, také iskrenie, zvlášť ak je to obojstranné.

autor
13. mar 2023

@irusa myslím že už trošku preháňas ja nehovorím že chce so mnou vliezť do postele .. chcela som sa len z niekým nestranným o Tom pozhovárať poradiť na koľko mi je to čudné nikdy som v rodine niečo takéto nezazila .. a za druhé nikdy by som manžela nepodviedla

irusa
13. mar 2023

Tak nechápem, načo to vôbec riešiť.. Keď chce nech pozerá, no ty nedávaj mužovi dôvod aby nenávidel brata... A žiaril...

autor
13. mar 2023

@janulka1802 Ja neflirtujem to určite nie prišlo by mi to veľmi nevhodné či už voči jeho priateľke alebo mojmu manželovi ale aj keď som tam dlhšie nechodila alebo sa vyhýbala furt sa to opakuje

autor
13. mar 2023

@irusa Ja na to dôvody určite môjmu manželovi nedávam .. to som si viac ako 1000% istá

solange7
13. mar 2023

Naco chces zistovat co tym pohladom na teba mysli? Nevies co od dobroty? Chces byt zasa single ale tento krat s tromi detmi od dvoch chlapov?

0silvia0
13. mar 2023

Sa ti cudujem, ze ti neblikala kontrolka ked si chodila so svojim muzom a videla si jeho ziarlivostne spravanie.
A teraz chces co akoze riesit? Rozumeli ste si so svagrom, dnes radsej ani nekomunikujete, aby ste nedrazdili milujuceho tvojho muza.
On na teba kuka, ty na neho kukas tiez, inak by si nevedela, ze na teba cumi. Tak si pokukate na seba navzajom a zivot ide dalej.

autor
13. mar 2023

@solange7 single nezostanem pretože na to môj manžel dôvod nemá aby ma opustíl ja nič zle nerobím len som zvedavá

janetinka27
13. mar 2023

Nebud zvedava,nepozeraj po nom,naco riesis,mozno len pozera a nic viac.zbytocne rozvijas o tom myslienky,akurat sa zasnivas a namotas

autor
13. mar 2023

@janetinka27 ďakujem za radu 🤗 nebudem to už rozoberať

victory7897
13. mar 2023

Nenadarmo chlapi vymysleli hlášku fazuľa sa k susedovmu kolíku ťahá...nebyť spokojná s tým čo mám,ale dokazovať si neviem čo ,ešte aj s mužovym bratom...Pre mňa aj keby bol zo zlata je to zakázaná zóna, je to predsa moja rodina ... Čistá kurvareň u mňa je toto ,vôbec myslieť na také dačo nie o tom ešte zakladať diskusiu

autor
13. mar 2023

@victory7897 Halooo ty čítaš ?? Všetko či ?? Ja som jasne napísala že v žiadnom prípade by som nedovolila aby sa nie o také stalo svojho manžela milujem a navždy aj budem zaujímalo ma prečo to robí keď vie že to manželovi vadi ... Chcela som len poradiť pokecať lebo nemám s kým bohužiaľ .. ja som s ním nikdy nič nemala ani mať nebudem ! Takže kurváreň asi ťažko

0silvia0
13. mar 2023

To nema vyznam rozoberat preco to robi. Bud sa mu pacis, alebo sa mu nepacis. Mozno by sa tak pozeral na hociktoru inu zenu len ty si namyslas ze ta hypnotizuje lebo podvedome chces aby ta ocumoval.
On to robi, ty ho riesit nechces, vybavene.

mk1111111111
13. mar 2023

Ak nad tym rozmyslas, a tiez pokukujes, tak sa Ti paci, ci si to priznas, ci nie. Ak by o nic neslo, tak by Ti to bolo jedno

victory7897
13. mar 2023

Tak sa o tom nebav a vybavené ..

h2
13. mar 2023

Autorka, dosť divne píšeš. Na jednej strane sa biješ do hrude, ze ty by si nikdy nič. Ale pritom píšeš, že aj ty sa naňho pozeráš a že je to zvláštny neopísateľný pocit. A ešte o tom aj základáš diskusiu. Keby ti bol švagor ľahostajný, vôbec by si nad tým ani nerozmýšľala.

retatka
13. mar 2023

A čo keď po tebe pozerá ..nato má predsa oči .To nemusí níč znamenať .Sú muži ktorí pokukuju po ženách a nič to neznamená .Zrejme aj ty po ňom čumiš keď presne vieš ,že pokukuje a musíš zakladať diskusiu .