Pohľad ženy idúcej oproti môjmu manželovi
Caute.boli sme v obchode a muž išiel vpredu s kočíkom a oproti nemu žena.. uhla sa mu a akí pohľad dala ? Dlhý hlboký akoby chcela môjho muža pretiahnuť.. takže..
Myslíte to isté čo ja?že môj muž musel tak pozret prvý po nej
Hrozne sa cítim
@oblecenie99 Si zabila..,😝
@mandarinka555 Raz som to niekde čítala a autorka mi to teraz pripomenula :D
Mozno mal naopak respirator...😁😁😁
Ja sa tiež uprene pozerám na okoloidúcich. Lebo nevidím a zaostrujem. 🤷🏻♀️
Ja som to ináč zažila dva krát, že cudzia žena sa veľmi nedala vyrušovať tým, že som aj ja s mužom.. raz v jednej kaviarni, keď čašníčka ma prakticky ignorovala a celý čas obletovala iba jeho (to som brala ako kompliment, že no dobre, asi vyzerá relatívne dobre, nemám zlý vkus) ale druhýkrát to už bol iný zážitok... Práve sme sa čerstvo presťahovali do nášho bytu, neďaleko ktorého sú potraviny a chodil tam zo začiatku iba môj muž. Raz sme tam boli dvaja, stáli sme pri pulte so šunkami a predavačka sa celý čas usmievala na môjho muža, a pozerala mu do očí tak, že nie som nejaký žiarlivý typ, ale svoju spadnutú sánku som musela vrátiť manuálne na miesto a v hlave som si už preberala, ktorú panvicu mám doma najväčšiu :D muž sa cítil úplne nepríjemne, nechcel tam už ani chodiť, zaprisahával, že ju vôbec nepozná.. po pár dňoch vybuchol môj kolega, že on už nikdy nepôjde do toho obchodu, lebo je tam pri pulte jedna predavačka, ktorá ho skenuje očami a správa sa suverénne tak, akoby boli milenci a žena sa s ním doma nerozpráva :D
Ja som dnes pozdravila na ulici jeden pár čo šiel oproti keď sme boli na prechadzke.. chlap z toho páru bol na mojej strane, tak pri pozdrave som pozrela do očí jemu, nie žene.. dúfam, že som im tym nespôsobila nejaký krušný večer 😱😱 možno má teraz nejaká žena preklína, že som pozrela na jej muža.. a pritom úprimne fakt ani neviem ako vyzeral.. 🤭
@oblecenie99 na môjho muža sa strašne rád usmieval Viktor Horjan.. býval niekde v okolí práce môjho muža a často sme ho stretávali, vždy si môjho muža obzeral a pritom som šla vedľa neho 🤣
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Jasné že ho chcela, nič odolnejšie na pretiahnutie nie je, ako chlap na nákupe s dieťaťom 🤪😍😍😍 .
Radsej mu mohla pomôcť s nákupom 🤣🤣
A ak tvoj muž slintá na ženy v tvojej prítomnosti, nechci vedieť čo robí keď je sám 😆
@pribinak co magnezko,toto je na neurol
Podľa mňa určite začal on a dával jej nejaké signály s jazykom 🤔hulvát jeden🤷
Konecne prijemna tema na pobavenie 😂😂😂
niektore zeny trpia zvlastnou obsedanciou, ze ostatne zeny chcu prave jej muza...no nechcu, mozno si ani neuvedomila, ze pozera na na neho a pozerala len do blba a myslela na nieco prijemne🙂
@jana_eyre_2 Neviem, či poznáš seriál How i met your mother, ale tuším v ňom bola taká časť, keď sa ženy sťažovali svojim partnerom, že nemôžu ísť do normálne do baru, lebo v kuse ich cudzí chlapi očumujú a chcú im platiť drinky, tak išli potom do nejakého gay baru spolu a ich chlapi si naopak veľmi užívali, ako ich pozývajú a dvoria im cudzí chlapi, nakoplo im to sebavedomie :D
Ale super téma na odľahčenie - ešte som si spomenula v tejto súvislosti, že raz som si všimla, ako môj muž obdivne sledoval pozadie jednej slečny (dokonca to bolo na našej svadobnej ceste :D ) - asi to nezvykol robiť, resp. možno áno, ale diskrétne, plus ja nemám dôvod sledovať, či to robí, neriešim vôbec, ale to som si náhodou všimla, a to tak, že tiež som sa obdivne pozrela tým smerom, tá slečna vyzerala naozaj dobre, no a s mužom sa nám stretli pohľady :D
Ten pohľad oproti idúcej ženy, ktorá sa snaží vyhnúť bežiacemu s kočíkom.
@oblecenie99 toto poznám, muž keď skôr vidí nejakú peknu ženu tak sa tvári, že nepozerá ale sleduje mňa či ju nebudem ocumovat🤣🤣 a tak si zo mňa robí srandu že obdivujem ženy. No čo, nepomôžem si. Snáď sa so mnou nerozvedie 🤣🤣🤣
@oblecenie99 môj muž tiež ak pozerá tak to robí veľmi diskrétne, ale pár krát som si všimla.. naposledy na dovolenke v restike vedľa nás sedela dlhonoha slečna, mala fakt pekné nohy, čo ja nemám 😅.. môj muž sa veľmi snažil na ne nepozerať ale všimla som si 🤣🤣
ach zeny preboha, to uz fakt sa ako nemate cim inym zozierat a hladat co ak by. ze vas to este bavi
A mozno ho nechcela pretiahnut, mozno ho chcela vyflaiskat, ze preco sa ma ona jemu uhynat, ci s tym kocikom nevie uhnut :D
Kluuud, nadych vydych.. hormony.. :DD

Nikdy sa nepýtaj muža, ktorého pozdraví na ulici cudzia žena, že kto to bol. On už má aj tak dosť starostí s tým, ako vysvetlí, kto si ty :D