icon

Pohľad ženy idúcej oproti môjmu manželovi

27. mar 2022

Caute.boli sme v obchode a muž išiel vpredu s kočíkom a oproti nemu žena.. uhla sa mu a akí pohľad dala ? Dlhý hlboký akoby chcela môjho muža pretiahnuť.. takže..
Myslíte to isté čo ja?že môj muž musel tak pozret prvý po nej
Hrozne sa cítim

oblecenie99
27. mar 2022

Nikdy sa nepýtaj muža, ktorého pozdraví na ulici cudzia žena, že kto to bol. On už má aj tak dosť starostí s tým, ako vysvetlí, kto si ty :D

mandarinka555
27. mar 2022

@oblecenie99 Si zabila..,😝

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
27. mar 2022

@mandarinka555 Raz som to niekde čítala a autorka mi to teraz pripomenula :D

karelova
27. mar 2022

@helus888 ty chces toho chlapa uz uplne zabiť... 🤣🤣🤣

euka210
27. mar 2022

Mozno mal naopak respirator...😁😁😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
monka105
27. mar 2022

Ja sa tiež uprene pozerám na okoloidúcich. Lebo nevidím a zaostrujem. 🤷🏻‍♀️

momoqui
27. mar 2022

@monka105 rozmyslam ze aj ja zaostrujem a ked nie som si ista tak sa radsej pozdrvaim (obcas aj cudzim) 🤣 nastastie do Kauflandu nechodim

oblecenie99
27. mar 2022

Ja som to ináč zažila dva krát, že cudzia žena sa veľmi nedala vyrušovať tým, že som aj ja s mužom.. raz v jednej kaviarni, keď čašníčka ma prakticky ignorovala a celý čas obletovala iba jeho (to som brala ako kompliment, že no dobre, asi vyzerá relatívne dobre, nemám zlý vkus) ale druhýkrát to už bol iný zážitok... Práve sme sa čerstvo presťahovali do nášho bytu, neďaleko ktorého sú potraviny a chodil tam zo začiatku iba môj muž. Raz sme tam boli dvaja, stáli sme pri pulte so šunkami a predavačka sa celý čas usmievala na môjho muža, a pozerala mu do očí tak, že nie som nejaký žiarlivý typ, ale svoju spadnutú sánku som musela vrátiť manuálne na miesto a v hlave som si už preberala, ktorú panvicu mám doma najväčšiu :D muž sa cítil úplne nepríjemne, nechcel tam už ani chodiť, zaprisahával, že ju vôbec nepozná.. po pár dňoch vybuchol môj kolega, že on už nikdy nepôjde do toho obchodu, lebo je tam pri pulte jedna predavačka, ktorá ho skenuje očami a správa sa suverénne tak, akoby boli milenci a žena sa s ním doma nerozpráva :D

jana_eyre_2
27. mar 2022

Ja som dnes pozdravila na ulici jeden pár čo šiel oproti keď sme boli na prechadzke.. chlap z toho páru bol na mojej strane, tak pri pozdrave som pozrela do očí jemu, nie žene.. dúfam, že som im tym nespôsobila nejaký krušný večer 😱😱 možno má teraz nejaká žena preklína, že som pozrela na jej muža.. a pritom úprimne fakt ani neviem ako vyzeral.. 🤭

jana_eyre_2
27. mar 2022

@oblecenie99 na môjho muža sa strašne rád usmieval Viktor Horjan.. býval niekde v okolí práce môjho muža a často sme ho stretávali, vždy si môjho muža obzeral a pritom som šla vedľa neho 🤣

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
jozefmatej
28. mar 2022

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

vilma7
28. mar 2022

Jasné že ho chcela, nič odolnejšie na pretiahnutie nie je, ako chlap na nákupe s dieťaťom 🤪😍😍😍 .
Radsej mu mohla pomôcť s nákupom 🤣🤣
A ak tvoj muž slintá na ženy v tvojej prítomnosti, nechci vedieť čo robí keď je sám 😆

rebekamarcusko
28. mar 2022

@pribinak co magnezko,toto je na neurol

pribinak
28. mar 2022
evaachesa
28. mar 2022

Podľa mňa určite začal on a dával jej nejaké signály s jazykom 🤔hulvát jeden🤷

kinderzwillinge
28. mar 2022

Konecne prijemna tema na pobavenie 😂😂😂

darkswan
28. mar 2022

niektore zeny trpia zvlastnou obsedanciou, ze ostatne zeny chcu prave jej muza...no nechcu, mozno si ani neuvedomila, ze pozera na na neho a pozerala len do blba a myslela na nieco prijemne🙂

oblecenie99
28. mar 2022

@jana_eyre_2 Neviem, či poznáš seriál How i met your mother, ale tuším v ňom bola taká časť, keď sa ženy sťažovali svojim partnerom, že nemôžu ísť do normálne do baru, lebo v kuse ich cudzí chlapi očumujú a chcú im platiť drinky, tak išli potom do nejakého gay baru spolu a ich chlapi si naopak veľmi užívali, ako ich pozývajú a dvoria im cudzí chlapi, nakoplo im to sebavedomie :D
Ale super téma na odľahčenie - ešte som si spomenula v tejto súvislosti, že raz som si všimla, ako môj muž obdivne sledoval pozadie jednej slečny (dokonca to bolo na našej svadobnej ceste :D ) - asi to nezvykol robiť, resp. možno áno, ale diskrétne, plus ja nemám dôvod sledovať, či to robí, neriešim vôbec, ale to som si náhodou všimla, a to tak, že tiež som sa obdivne pozrela tým smerom, tá slečna vyzerala naozaj dobre, no a s mužom sa nám stretli pohľady :D

katkamatka7
28. mar 2022

Ten pohľad oproti idúcej ženy, ktorá sa snaží vyhnúť bežiacemu s kočíkom.

helus888
28. mar 2022

@karelova 😂😂 no dúfam že nebudeme počuť v TV ze žena zabila muža za to ze sa pozrel na okoloidúcu

lauxx3
28. mar 2022

@oblecenie99 toto poznám, muž keď skôr vidí nejakú peknu ženu tak sa tvári, že nepozerá ale sleduje mňa či ju nebudem ocumovat🤣🤣 a tak si zo mňa robí srandu že obdivujem ženy. No čo, nepomôžem si. Snáď sa so mnou nerozvedie 🤣🤣🤣

jana_eyre_2
28. mar 2022

@oblecenie99 môj muž tiež ak pozerá tak to robí veľmi diskrétne, ale pár krát som si všimla.. naposledy na dovolenke v restike vedľa nás sedela dlhonoha slečna, mala fakt pekné nohy, čo ja nemám 😅.. môj muž sa veľmi snažil na ne nepozerať ale všimla som si 🤣🤣

pannama1
28. mar 2022

ach zeny preboha, to uz fakt sa ako nemate cim inym zozierat a hladat co ak by. ze vas to este bavi

viestta
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
28. mar 2022

A mozno ho nechcela pretiahnut, mozno ho chcela vyflaiskat, ze preco sa ma ona jemu uhynat, ci s tym kocikom nevie uhnut :D
Kluuud, nadych vydych.. hormony.. :DD

evaachesa
28. mar 2022

@viestta jasné, ženy vidia všetko keď chcú 💁