Pohodlnosť jeho dcéry
Ľudia chcem sa spýtať na váš názor... Priateľ má dcéru ktorá je tehotná a má čoskoro 26 rokov ...Bývame 20km vo Veľkom Blahove od jej bydliska kde býva s ostatnými súrodencami(štvrtok na Ostrove) a sem do Dunajskej stredy chodí na kontroly...A keďže jeho dcéra námietla že do DS nechce chodiť autobusom keďže sú preplnené tak priateľ chodí ide pre ňu domov zavezie ju do nemocnice a potom naspäť domov čo robí zhruba 40 km ..Je priateľ ju vozieva lenže keď nemôže tak ide priateľ (jej otec) ..Tak sa pýtam či je to normálne aby bol niekto takto pohodlný aj keď nieje ani v rizikovom stave a nemá ani problémy z chôdzou..🙈PS: Sama od seba ho navštíviť nevie ale keď niečo potrebuje tak sa ozve a pritom mala 21 keď sa jej rodičia rozviedli.
Mate s priatelom rozdielne nastavenie v tomto. Moj otec by tiez urobil vsetko mozne, aj na kraj sveta ma zaviezol. Pri vsetkej skromnosti musim konstatovat, ze nie som rozmaznana a aj samostatna som. Ale je fajn prijat aj nejaku sluzbu/pomoc a ulahcit si zivot. Niekedy je fajn mysliet aj na seba/svoje pohodlie a nebit sa do prs, ze ja vsetko zvladnem sama. Potom tu mame vyhorete zeny na MD/RD, lebo ved oni vsetko zvladnu.
Raz za mesiac poradna, ked ju obcas vezie jej priatel, kolko krat ju vozil otec? Ako fakt? Toto mi pride iba ako tvoja ziarlivost. Samozrejme, ze ked ma moznost, aby ju niekto zaviezol, tak ju vyuzije. Nevidela by som na tom nic zle. Nemyslim si, ze ho tym vyuziva. Mozno je otec iba rad, ze maju spolocny cas straveny pocas tej cesty. Asi ti vadi, ze ma este niekoho, o koho ma potrebu sa starat a niekoho, na kom mu zalezi... Treba sa s tym zmierit a akceptovat to, lebo to uz raz tak je.
Každy ako si zariadi, tak ma. Ked maš frajera s autom, ktory ta chce vyvažat, tak nebudem hlupa, ze pojdem autobusom. Načo si zneprijemnovat život..Je to prijemny bonus..Rob si male radosti a teš sa zo života.Pišeš, že dcera neni maznava a to je chyba. Urob jej niekedy laskavost, uvidiš, ako sa poteší. Možes byt prisna, ale nemusiš byt neprijemna
No neviem ci by som chcela mat takuto macochu. Moj priatel aj otec by ma nenechali ist autobusom ani keby som len chorá. Nikdy nevies co sa moze stat. Tebe to moze byt akurat tak uppne šuma fuk aj keby minie celý benzin kvoli nej. Je to jeho dcera a ty si len jeho priateľka
Moj ex by tuez siel dceru odviest.
Ja by som sice tiez sla dceru zaviest ale len v pripade ze nie som nutena si na benzin poziciavat.
Ale osobne si myslim ze s partnetom mate vaznejsie problemy vo vztahu ako toto vozenie
Co?? 😃 ano, je to normalne, ze otec svojej dcere pomoze v takej malickosti ako odviezt k lekarovi a spat. Mna by rodicia tiez odviezli, aj ja ich. A nemusi byt na to ziadny specialny dovod alebo diagnoza, na to tie auta mame aby sme sa vozili, o tom je rodina, ze si pomahame a ulahcujeme zivot. A na prehliadky v tehotenstve sa predsa nechodi kazdy tyzden.
Ako konkretne to obmedzuje teba, o co mas ty menej kvoli tomu, ze ju ide odviezt? Mimochodom, ona je dcera, ty si len priatelka. Deti uz dalsie asi mat nebude, frajeriek este mozno aj desat 😃
Ono trochu inak to vyznieva, ked si pyta peniaze od autorky, pritom ona sama dceru nevyvaža.Asi za tym učelom založila diskusiu.Ine by bolo, keby si to on platil sam, vyvažal svoju dceru, autorku a jej dceru a ona by zo skromnosti odmietla..Takže ano, ako som ti radila v prvom prispevku, z peňazi, čo si dala za benzin, nech odvezie dceru svoju, ale potom aj teba, kam potrebuješ
@sissy27 Mám ma to svoj názor pretože pri našom prvom stretnutí a druhom má obvinila že som jej ukradla prvý krát 120€ a na druhom stretnutí 60 ...Na narodeniny som jej kúpila 120€ ruksak Guess a hodila mi ho naspäť že od zlodejky nechce nič....Preto mám aj pohľad na to aký mám.. Ešte je medzí nami aj jazyková bariéra nepovie nič po slovensky ale keď ma obviňovala s krádeže 🙈tak to jedná radosť jej šla slovenčina..
Dúfam, že si robíš srandu. Ja som v tehotenstve len raz išla autobusom, keď bolo auto v oprave. Ale teda, bola som rada, že sa mi nič nestalo. Nie že, každý do mňa buchal, tlačil sa, ale teda nik sa mi ani nepostavil a to som mala brucho ako loptu. To bolo posledný krát čo som išla autobusom. Pokiaľ si aj ty bola tehotná, tak sama by si ho mala poslať aby išiel dcéru odviezť, aby sa nemusela trepať tým autobusom
autorka - tak to už ty musíš vedieť čo je medzi vami. My nevidíme do vašich vzťahov ale aj podľa tvojho príspevku mi ani ty v pohode nepripadáš
Ty neznasas ju, ona teba tiez. Ste si kvit. Neries ci a kolko ju jej otec vyvaza. Pre neho bude vzdy dcera na 1. mieste a tak by to malo aj byt.
Takze jej chces robit zle,lebo sa neznasate. A nevychadza,smolka. Pozri,kazdy ma ako sa zariadi. Tvoja nevlastna dcera ma dvoch chlapov,ktori ju vozit chcu,ty si nemala ani jedneho,co by ho to zaujimalo. Tak nezavid a zmier sa s tym,ze toto kolo si jednoducho prehrala. Radsej namiesto takychto kravin,co ta nikam nedovedu by som riesila ine veci. Seba.
Aspoň sa ti ospravedlnila keď ta obvinila? Ocividne ta nemá rada, možno žiada otca napriek tomu, že ma na výber len preto že vie, že ta to naštve. Tak keď ťa to tak štve, tak mu peniaze na benzín nedávaj. Nech si to rieši sám.
@vikiki29 Nie neospravedlňila a ešte povedala že keďže som jej ukradla( čo nieje pravda)dokopy 180€ tak že za tie peniaze ju bude vyvážať... Priateľovi som oznámila že sa budem sťahovať a tým aj končíme a on že, prosím nechoď skús toto prekusnut aspoň ty keďže tá predošlá ušla taktiež keď robila dcéra takéto scény takže nie ďakujem toto pre mňa nieje
A ako na tie obvinenia reagoval priateľ? Zastal sa aj teba? Resp. snažil sa zistiť čo sa vlastne stalo? Ale keď si už rozhodnutá odísť, tak je v podstate problém vyriešený. Keď ťa priateľ nechá len tak odísť, tak asi to až taká láska z jeho strany nebola. Hmm
Tehotnu dcéru je normálne že odvezie na poradňu.Kamošku môju môj priateľ tiež vozil nemaju auto a zle jej bolo v autobuse.Trošku empatia by TI nezaškodila je to jeho dcéra nie druha nejaka cudzia žena z ulice.To že davaš mu na benzín je vec druha čo tvoj priateľ nepracuje že nemá na benzín.Každý normálny rodič alebo dedko, ujo, strýko, mama, teta by pomohli s odvozom svojim dcéram alebo blizským pribuzním.Je teplo hoci kde jej môže prísť zlé odpadne.Nechápem že TI mu davaš na benzín ON nepracuje a svoje peniaze dava kde.TY ziarliš na tehotnu jeho dcéru preboha prebud sa.TY ked si bola tehotna pred 17 rokmi boli aj sanitky že pre teba prišla ked človek potreboval a išli viaceri ľudia tak sa dalo.Teraz ked je taka zla doba a nie každý ma auto tak že ju otec zaviezol nieje na tom nič zlé.Ved mu porodi vnuka alebo vnučku.To že si TY ked si bola tehotna bola na tom dobre neznamena že každa žena je na tom dobre.Píšeš nič jej nie je môže ísť autobusom.TY ako vieš že jej nič nieje to že TI to nezavesila na nos neznamena že jej nič nemusi byť.Môže mať boľave opuchnute nohy nevladze niektora tehotna žena aj viac mesiacov zvraca a pozvracať autobud nič moc.Najdi si slobodného bezdetného ved TY už dieťa máš ako pišeš tak si nájdi slobodného bezdetného a uživaj si.
autorka - ja už neverím takýmto dopisovačkám k téme. to mi príde už len aby si ju nejako očiernila.
Autorka, tvoj frajer sa rozviedol so zenou, nie s vlastnymi detmi. Deti s prichodom dospelosti sice ziju svojim zivotom, ale mne keby nejaka čajka brani v pomoci vlastnemu dietatu, sprostym slovom ju poslem niekam. Ziarlis ako posledna chudera.
takze od priatela ides prec, tak na co to riesis...vidis, ze ten ich vztah je chory
@hladamematku chorý vzťah? Za to, že otec vozí tehotnú dcéru raz za čas na kontroly? 🙈
@kvetinka75 uplne s Tebou suhlasim. autorka bude taka jednoduchsia, tak si teraz dovymyslava priehladne klamstva, len aby obratila "publikum" na svoju stranu.
ako tradicne, pri tychto temach, zaujimal by ma aj pohlad druhej strany.
pre autorku:
neries vztah svojho partnera s jeho dospelou dcerou, do toho ta nic.
ak mu na benzin pozicat nechces, tak mu nepozicaj, ak mu pozicat chces, tak neries, koho a kam vozi.
To si nikto nevšimol že autorka píše v jednej odpovedi že otehotnela v 17tich a svoju dceru vychová ako sebestačného cloveka a v ďalsej ze jej dcéra bola tiez tehotmá a nik ju nevozil?
@kamajka možno tiež otehotnela ako 17 ročná. Veď nepíše koľko má rokov.
@kvetinka75 no mozno, ale neviem co sa tam da este vychovavat, aj ked je pravda ze clovek sa uci cely zivot.. ale mne to nejako nejde dokopy.
@kamajka ja už logiku v niektorých príspevkoch ani nehľadám
Žiarlis ale veľmi veľmi. 🙈
Autorka,
si plna zlosti a zavisti, pretoze si v 17stich otehotnela a musela fungovat sama! Si zatvrdnuta a frustrovana. To ze ty si sa musela spoliehat len seba neznamena, ze ostatni budu zit, mysliet a konat rovnako ako ty!
ale ty miešaš hrušky s jablkami. Vzťah otec-dcéra je jedna vec a do toho sa nemáš čo starať, vzťah otcova frajerka-otcova dcéra niečo iné. Že vy ste mali konflikt neznamená, že on ju má odstrihnúť.
Hm,mne býva zle aj vzadu v aute a to nehovorím o autobuse... Nedokážeš niečo takéto prekusnut,veď je to jeho dcéra a ty len frajerka. Aj to,že si bola tehotná v 17 o tebe vypovedá a to,že tebe nik nepomohol,tak nemusíš ti krivdu prenášať ďalej.

Tak keď si vytiahla argument že si osraja tehotná v 17 a nikto ťa nevozil. Nuž ja som ostala tehotná v 18, všade ma vozil priateľ, sám od seba sa staral. Tvojou reakciou o 8:24 a ešte komentárom "pani Markíza" sa akurát strápňuješ. O teba sa nikto evidentne nestaral, tak čakáš že je to štandard. Ale nie je. Fuj koľko zla ide z toho príspevku.