Pokec a pedofília

28. máj 2023

Ste za zrusenie pokecu?Ja som sa inspirovala Kristinou Kovekes,a dala som si falosny nick s tym ze mam 12r a fotku,upravenu a je mi z toho zle kolko pedofilov sa tam hemzi.Ja ich potom bloknem a konverzaciu dam na preverenie,niektori hned poslu nahe fotky.Jeden zije s 35r a jeho nevlastnou,13r dcerou o ktorej pise ze je sexy. Pritom mal sex s 13rocnou. Je to humus.
Slobodne mamy davajte si pozor ak mate male deti a hladate si chlapa,aby ste nenatrafili na pedofilov.

onedaynick
28. máj 2023

Normalneho, inteligentneho cloveka s rozhladom ani nenapadne ist na stranku typu Pokec.

autor
28. máj 2023

@onedaynick ale to nemeni na veci ze tam je kopec ludi co maju zbratene chitky a mozu u lizit detom.Nemusia na pokeci prave ale v realnom zivote budu vyhladavat obete a tomu treba zabranit.

natalka2230
28. máj 2023

Pokec sa mal zrušiť už dávno no nič sa nerobí odjakživa sú tam sami pedofili... A ak majú niektoré dievčence Pokec tak potom to chcú... Lebo normálne dieťa ci (žena) na Pokec nechodí, samozrejme ani fb nieje nič moc tiež sú aj tam nejaký ale sto krát horšie je Pokec. Pokec som mala len na email keď nejaký prisiel a hneď pri prihlásený 100 správ nechutnych.... Odpor hnus toto
Kamoška chodila na Pokec a zarábala za sex tam prenu to bola normálka, napísali si pár sprav a hneď ten chlap prišiel prenu ona spravila čo treba a hotovo
Odporné toto

obleckodogymu
28. máj 2023

To žiaľ nie je žiadna novinka, títo typci boli na pokeci ešte keď som ja mala 12r (čo je 18r dozadu), správali sa rovnako, používali rovnakú psychológiu ako aj teraz..rozhodne by to tam admini mali o dosť viac kosiť a preverovať, však im to robí "meno" už celé desaťročia...🤷

lindous
28. máj 2023

Neviem či by to úplne pomohlo, presunulo by sa to na inú sieť resp. aj tam už určite sú... väčší zmysel podľa mňa má sa o tom veľa rozprávať a vzdelávať svoje deti o bezpečnosti na internete aj mimo neho...

bylinka25
28. máj 2023

Som za zrušenie tejto siete.

vanessad15
28. máj 2023

Je to stránka kde sa hemžia prevažne perverzný muži ktorých láka predstava nejakého styku s maloletou. Ale to je všade, netýka sa to len pokecu. Takže jeho zrušenie by prakticky nič nevyriešilo ako tu už bolo napísané, presunulo by sa to na inú stránku/aplikáciu.

sixo3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. máj 2023

Kebyze ti admini,ak im uz niekto posle na preverenie volali policiu dalej na preverenie

mandzula
28. máj 2023

Nebudu na Pokeci, budu inde, zrusenim Pokecu nezaniknu, najdu si inu platformu.

cindy22
28. máj 2023

Mne minule jeden písal, že má 9 ročnú dcéru a chcel po mne aby som ju zaucila. Vraj sú nudisti a nahota je u nich doma prirodzená. Normálne mi aj poslal jej fotku. Ale je to len kvapka v mori, toto bol extrém že sa dotyčný nebál písať niekomu cudziemu na soc sieti. Nevieme čo všetko sa musí diať v ich sukromi. A zažila som tam aj oveľa horsie bizary.

cindy22
28. máj 2023

Napriek tomu, že pokec je nebezpecne miesto si myslím že jeho zrušením sa nevyrieši nic. Cihaju vsade - Facebook Instagram, nákupné centra zdravotníctvo a bohvie čo este. Presne ako ti niekto písal, nájdu si len novu platformu a budú hľadať inde. Takto aspoň vieme že na tom pokeci sú koncentrovani a nemame tam deti púšťať.

yvanielka
28. máj 2023

@cindy22 fuj to čo má byť, dúfam že si ho nahlásila. Akože 9 ročné dieťa aby si zaučila čomu? Dúfam, že len zle čítam. To je neskutočné títo úchyláci :(

autor
28. máj 2023

@cindy22 hrozne nieco,ale kolko ich je a myslia si ze 12 rocne deti su uz akoze velke.Ale aj toe deti su naivne chudence.

viestta
28. máj 2023

zrusenie paltfomy nic nevyriesi, uz vobec nie pedofiliu. Vyriesit by to mohla kvalitna sexualna vychova, aby dievcata a chlapci v citlivom veku vedeli co je nebezpecne, ako sa takym veciam maju branit a comu sa maju vyhbat. Kedze v skolach zas sexualna vychova neprejde, tak je to na rodine. Ak si rodicia nevedia so svojimi detmi vykomunikovat ani toto, tak potom nech si biju hlavu o zarubnu ak sa ich deti dostanu do takejto pasce. Nie je to chyba deti, je to chyba rodicov.

autor
29. máj 2023

@viestta z casti mas aj pravdu,lenze pedofili dokazu roky cihat na svoju obet,nieje to hned ale pomaly,najskor buduju doveru a potom ked sa stane obvinuju obet tak,ze nakoniec je ina vinna.To je zlozitejsie,velakrat tie obete aj v dospelosti sa nechaju ovladat.pokec je len ceresnicka akurat clovek je zhrozeny ze v akom mnozstve ich tam je.Hroza.

viestta
29. máj 2023

Prave preto je dlezita prevencia u deti, pretoze cihat mozu, ale poucene dieta nenachytaju

yallaw
18. jan 2024

ahoj, nemusis mat ani falosny nick dietata ti muzi tam sami pisu inzeraty, ja osobne som to poscreenovala a poslala kovesovej, nahlasila som to a co spravili? absolutne nic, dotycnemu zrusia nick a spravi si dalsi. osobne som pisala x emailov adminom pokecu nech s tym nieco urobia lenze to su rovnaki ( s prepacnim ) k⭐k⭐ti a uchylaci ako ti pedaci. pokec je fajn ak ste nezadani a nudite sa alebo si chcete z niekoho vystrelit, potrollit a pokecat s random ludmi na skle bez toho aby ste museli odpisovat sukromne ale z tej stoky co tam hnije mi je zle. takze nie zrusit uplne ale stacilo by keby si ti admini robia svoju pracu ako maju,nech tam nato dohladaju a nech kazdy pedacky alebo zoofilny inzerat ci spravu poslu na policiu a policia nech to riesi a nech len necakaju keby aky nechutny maniak ublizi dietatu aby mali dokazy lebo uz je potom neskoro.