Polievanie babky na príkaz otca
Je podla vas normalne, aby isiel dospely zenaty muz v pondelok poliat babku na prikaz otca???
No posúdim to podľa mojej rodiny.Nase babky a tety doslova na to čakajú😂chlebíčky, vajíčka, natočené vlasy a pravdaže kolacik . Je to rituál a nie je to o vode ,stačí voňavka. Hlavne že sa niečo deje. Ale pravdaže ak to niekto takto nemá zaužívané môže sa to zdať divné. A myslím že v tejto dobe keď konečne po dvoch rokoch žiadne obmedzenia sa určite hodí každá jedna pekná chvíľka s rodinou
@sparrows ja mam taky sen, raz keď budem mať veľa peňazí prenajmem si na veľkonočný pondelok hasičské auto a budem z neho hadicou oblievat všetkých vyfintenych sibacov na ulici 😃😃😃
Mne sa paci co majú napríklad v USA ze deti (všetky, nielen chlapci) po vonku hľadajú schované čoko vajíčka. To je pekne. Nie jak u nás, vedro vody do tváre alebo smradlavu lacnu voňavku z ktorej ta len nadrapuje a týždeň to zo seba nemôžeš zmyt. A ešte za to máš byť vďačná.

Celá veľká noc nieje normálna. Bit a oblievat ženy a ešte za to dostať odmenu?
Našťastie odkedy som dospela tento sviatok ignorujem.
K téme, keby som v situácii toho mládenca šla by som obliat babku iba keby viem ze je to pre ňu veľmi dôležité, nie na niekoho prikaz