icon

Polievanie babky na príkaz otca

15. apr 2022

Je podla vas normalne, aby isiel dospely zenaty muz v pondelok poliat babku na prikaz otca???

Strana
z2
lujza123
15. apr 2022

Celá veľká noc nieje normálna. Bit a oblievat ženy a ešte za to dostať odmenu?
Našťastie odkedy som dospela tento sviatok ignorujem.

K téme, keby som v situácii toho mládenca šla by som obliat babku iba keby viem ze je to pre ňu veľmi dôležité, nie na niekoho prikaz

kamatopo
15. apr 2022

No posúdim to podľa mojej rodiny.Nase babky a tety doslova na to čakajú😂chlebíčky, vajíčka, natočené vlasy a pravdaže kolacik . Je to rituál a nie je to o vode ,stačí voňavka. Hlavne že sa niečo deje. Ale pravdaže ak to niekto takto nemá zaužívané môže sa to zdať divné. A myslím že v tejto dobe keď konečne po dvoch rokoch žiadne obmedzenia sa určite hodí každá jedna pekná chvíľka s rodinou

sparrows
15. apr 2022

@lujza123 presne tak, je to hlúpy sviatok a ja som už dávno dala všetkým najavo, že ak ma oblejú, oblejem aj ja ich 😂

lujza123
16. apr 2022

@sparrows ja mam taky sen, raz keď budem mať veľa peňazí prenajmem si na veľkonočný pondelok hasičské auto a budem z neho hadicou oblievat všetkých vyfintenych sibacov na ulici 😃😃😃
Mne sa paci co majú napríklad v USA ze deti (všetky, nielen chlapci) po vonku hľadajú schované čoko vajíčka. To je pekne. Nie jak u nás, vedro vody do tváre alebo smradlavu lacnu voňavku z ktorej ta len nadrapuje a týždeň to zo seba nemôžeš zmyt. A ešte za to máš byť vďačná.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
sparrows
16. apr 2022

@lujza123 ten sen sa mi páči 😂 a áno súhlasím, to je také milé a nikomu nespôsobí ujmu na zdraví 😂

Strana
z2