Pomoc kamarátke ohľadom nevery
Ahojte baby. Mam na Vás prosbu..kamoška sa mi nedávno zverila s veľkým problémom a prosila ma o radu avšak ani sama jej neviem v tomto poradiť čo je správne...preto sa obraciam aj na Vás aký mate na to názor a ci sa zhoduje s tým mojim..
Kamoška je vydatá 3 roky a s manželom sa poznajú 7 rokov...na prvý pohľad vyzerali ako ideálny par dlhší čas mali problémy splodiť dieťa avšak teraz sa im to zadarilo a je už v 8. Mesiaci tehotenstva..no nikto nečakal, že za ňou príde jej manžel a oznámi jej ze ju podvadza..najhoršie na tom ze ju podvadzal s chlapom...rok a pol sa s ním tiahol a dokonca sa jej priznal ze bol do neho skutočne zamilovaný zatiaľ čo ju mal rád..avšak si uvedomil ze tu chce byť pre ňu a pre svoje dieťa...no je pravda ze nebyť jeho milenca tak on by sa k tomu ani nepriznal a chcel to s nim dokonca ďalej ťahať aj počas toho co by sa im to dieťa narodilo...na povrch vyplavalo aj to ze mal sexuálny pomer s ďalšími štyrmi chlapmi počas toho co už bol s nou...avšak som si istá ze jej manžel nie je gay keďže má za sebou aj par vzťahov so ženami...myslite si ze po tomto všetkom je možnosť na odpustenie a pokúsiť sa ten vzťah naštartovať alebo by sa mala rozviesť? Chcela by som jej poradiť ale ani sama netuším čo jej na to povedať...dik za každú radu
Neviem sa ti uplne vyjadriť k tomu čo by mali urobiť ale poznam podobny pripad len to bolo na opak. Boli manželmi vyše 10 rokov manžel chodil na služobky raz sa vratil skôr a našiel si ženu v posteli so ženou. Ťahals to s ňou dobrych par rokov a oni sa potom rozviedli tiež tam boli deti ale takmer dosepele. Ja by som to tiež tolerovať nedokazala. Možno je gay možno bisexual to už len on vie či ho tvoja kamoška niekedy skutočne priťahovala alebo to bola len zasterka na splodenie potomka... Ak raz bol schopny zamilovať sa do muža heterosexualne orientovany nebude... ja by som rozhodne volila rozvod
Tak za mňa by ten vzťah asi perspektívu nemal. Žiaľ. Takto sa podvádzať, tehotnú ženu, ten človek nemá charakter. A na čo je to vlastne vravel? Ešte aj to že v ich spálni, teda empatia nulová.
Alebo mu hrozilo že sa to prevalí? Hajzel. Viac k tomu dodať neviem, zbalila by som sa ešte pred pôrodom a išla kade ľahšie.
@lila65 ahoj ja som veriaca a čo sa týka rozvodov niesom ich zástanca ale v tomto prípade si myslím že aj cirkev by takéto manželstvo anulovala.Ten muž určite vedel už pred vstupom do manželstva aké má sklony a ku komu inklinuje. A nemožno to brať tak že ju klamal len počas manželstva ale už pri jeho vzniku. V podstate klamal stále už počas ich vzťahu. Tam veľmi nieje čo riešiť.A že jej sľúbil že sa znova do nej zaľúbi je nonsens. Zaľúbiť sa nedá na rozkaz. A už pri predstave že spával s chlapmi a zároveň so mnou mi príde zle. Nechcem vyznieť ako nejaký puritan ale asi by som si dala urobiť všetky testy na pohlavné choroby. 5 chlapov za 7 rokov ....z toho len jeden akože na dlhšiu dobu....je to priveľa.Ci je chlap gay či bisexual či hetero je to jeho vec ale mať stáleho partnera a takto ho podvádzať je nezodpovedné a odsúdeniahodne. To s láskou mama nič spoločné.
fúúú tak toto jej teda nezávidím. v prvom rade je tu viac násobná nevere a pri nej je jedno či s chlapom alebo so ženou. už len tá nevera je zarážajúca. no keďže to nebolo raz a ani spôsobené alkoholom, vieš akože náhoda, ja by som to s ním skončila. asi by som nemala síl mu dávať ďalšiu šancu
@lila65 nemyslim si ze mu odpusti ani nevidim pre nich buducnost, tolkoto nevier, ktore ani enplanoval povedat...fuj
@jasomzabka čítať čítať čítať.
Až pekne do konca alebo hned dátum založenia
5 rokov po funuse.

Hovori sa, ze kamosky si nemaju v tomto smere rozdavat rady. Aj ked tu sa zda byt odpoved jasna, kamaratka by ju podla mna nenala vyslovit. Moze povedat "nech sa rozhodnes akokolvek, budem stat pri tebe a snazit sa ta podporovat" (ak je to aspon trochu pravda).
Aj ked v buducnosti nemusia byt tieto slova vyslovene, mozno to buduneme vycitky prebiehajuce v hlave:
- ved ty si chcela aby sme sa rozviedli, pozri teraz je moje babo chore a ja som tu sama, mohol tu byt a pomoct mi, co tam po tych druhych milencoch
- ved ty si vravela ze to mame skusit dat dokopy - pozri ako sa furt hadame, uz davno som mohla mat niekoho normalneho
Neradit, neradit, neradit.