Pomoc ľuďom v núdzi
Neviete,ci existuje nejaka tema,kde je suhrn ludi,ktori potrebuju materialnu alebo inu pomoc?Napadlo ma,ze urcite poznate v okoli alebo medzi kamaratkami,v rodine ludi,ktori by potrebovali oblecenie,hracky alebo cokolvek ine,co by bolo mozne darovat.Je vela inzeratov,kde zeny ziadaju pomoc,ale urcite je mnoho este chudobnejsi,ktori nemaju kontakt s internetom a nevedia koho poziadat o pomoc.
Prosim Vas, ak sa tu najdu nejaky dobry ludia ktori by mi vedeli pomoct s oblecenim a topanockami pre mojho synceka bola by som velmi vdacna.Som slobodna mamicka,bez rodicov, Chlap mi utiekol ked som bola tehotna a snazi sa vyhnut poplatkom na dieta ako sa len da...Zijem len s rodicovskeho prispevku a to v podnajme na stravu mi ostava len 7eur a nemam sancu na oblecenie so stravou mi pomahaju pra stary rodicia kedze nemam nikoho..prosim vas velmi pekne moj drobcek potrebuje oblecenie na rok a viac a topanocky na zimu 21 prosim vas vellmi pomozte mi
@tinula89 aku velkost oblecenia nosi?lebo su rozne rocne deticky,niektore mensie,ine vacsie.aby mu oblecenie nebolo male
@hoblinka13 minulí rok bola akcia Zóna bez peňazí...podujatie bolo v rôznych mestách...aj ja sa chcela pridať ,ale v ten deň práve nemohla...to bolo niekedy v decembri ,ale čo čítala bude aj na jar
http://bratislava.sme.sk/c/6989856/krajsie-vian... napríklad bolo to v Bratislave ,Dolný Kubín ,Trnava,Trenčín...a si myslím ,že to bolo super podujatie .
Dievcence dakujem Vam velmi pekne za odpovede ani neviem opisat co citim velmi si to cenim a budem sa snazit aj ja niekmu pomoct..Tesi ma ze stale aj na to aka je doba, ze sa najdu dobry ludia a sudrznost medzi nimi dakujem a skoda ze som skor nevedela o tej zone bez penazi tiez by som niecim prispela Dakujem dievcence
Ahojte mamicky. Hanbím sa zato ale chcem sa opytat ci by mi niekto nemohol pomoct s vecickami pre moju dcerku ktora ma 5 mesiacov. som slobodna, a byvam u rodicov a oni mi pomahaju s tym ze mozem u nich byvat. viac mi pomoct nemozu. nikoho ineho na pomoc nemam. ak by sa nasiel niekto s dobrym srdiedckom tak sa prosim ozvite. budem velmi povdacna
Ahojte maminky. Rada by som darovala damske oblecenie pre mamnku v nudzi, pripadne pre dospievajuce dievca. Ide priemerne o velkosti 38, S, XS, M. Najradsej osobny odber BA, ak sa nebude dat inak poslem aj za postovne. Oblecenie je v dobrom nosenom stave, bez dier, flakov, niektore veci parkrat oblecene, ine viacej. Budem rada, ked veci niekomu este posluzia. Ak o niekom, prosim viete, kludne napiste. Dakujem pekne
dobri den chcel bi som sa touto formou obratit na dobrich ludi kebi ste nam pomohli potreboval bi som pre deticky zimne olecenie pre 6 deti vo veku 8 az 1 roka otca nemaju doma a matka je na materskej a chcel bi som jej pomoct lebo nema ako obliect deticky a ide zima potrebuju urgentne pomoc ked vas mozem poprosit pomozte ☹ dakujem
@vikinka190370 Dobry den, odkial je tato rodina. Mam nejake veci-oblecenie,topanocky,hracky, chcela by som ich niekomu darovat, komu pomozu. Idealne je niekde na vychode SR(kedze som z vychodu) mam aj nejake damske a panske oblecenie,vsetko dobryaz velmi dobry stav.
ahojte mam kamaratku a ona ma synceka 2 rocneho nemate niake nepotrebne vecicky hracky cokolvek kedze ja mam 2 dcery neviem jej bohuzial pomoct zije sama so synom dakujem
tá skupina na pomoc ludom v núdzi je tu https://www.modrykonik.sk/group/2069/detail/ myslím že to tam majú veľmi dobre zorganizované
Dobry den volam sa erika potrebujem pomocnu ruku blizia sa vianocemam 2dedicky a tretie budem mat januari male babetko neviem si poradit sama neviem ako zvladnem vianoce som hmotnej nudzi prosim dobrych ludi o pomoc aby som urobyla mojim detom radost velmi pekne dakujem erika 0919281179
@hoblinka13 poznam erika potrebuje pomoc ma male deti a ma problemi ako uroby svojim detom vianoce jej davka hmotnej nudzi je velmi mala tak jej vobec nic neostane ak mate zaujem pomoc jej a jej detom jej telefon 0919281179
A nepoznate neaku chudobnu rodinu v KE? Mam damske oblecenie zvacsa nove aj s vysackami.jedna sa o znackove oblecenie ziadne cinaky a ja to nenosim a len mi to stoji v skrini. Velkosti su L-XL. Chcela by som to darovat niekomu kto je v nudzi a spraviko by mu to radost
Dobrý volám sa Maťa a potrebovala by som pomôcť s oblečením pre dievčata nenašla by sa dáka dobrá pani čo by mi pomohla s oblečením ja som na materskej a manžel pracuje ale ide o to že im to nemám za čo kúpiť ostava nam do mesiaca len 100e prosím ak by sa daka pani našla čo by nám pomohla velmi pekne dakujem.
Ja som zo skleného a aj mam 8 ročnú.no mam po nej 4 rrocne dvojicky.niečo by som vám vedela určite doniesť,keď pôjdem k rodicom.a čakáte čo?nemusí vám byť vôbec trapne.rada s čím môžem pomozem.katka
Neviem čo by sa vám tak najviac hodilo.pozerali ste niečo?hodilo by sa vám niečo z albumu?aké veľké cizmy potrebuju dievčatá?mam aj také kresielko,kde som mala dievčatá ako malinke.aj nejaké hračky vám pre krpca pohladam.donesiem a vyberiete si😊
Máme aj nejaké látkové plienky.ak by ste mali záujem a kamoska ma vajíčko.neviem či máte auto,lebo spominala,že ma autosedacku.
@katarina1412 tak plienky by som uvitala ak bybolo mozne dupacki ciapocky topanky ak by ste mali 34 zimne a kate31velmi pekne dakujem a co budete chciey za to erika

http://pomocjedendruhemu.sk/?gclid=CI6D4K6_5bsC...