icon

Pomoc ľuďom v núdzi

hoblinka13
4. jan 2014

Neviete,ci existuje nejaka tema,kde je suhrn ludi,ktori potrebuju materialnu alebo inu pomoc?Napadlo ma,ze urcite poznate v okoli alebo medzi kamaratkami,v rodine ludi,ktori by potrebovali oblecenie,hracky alebo cokolvek ine,co by bolo mozne darovat.Je vela inzeratov,kde zeny ziadaju pomoc,ale urcite je mnoho este chudobnejsi,ktori nemaju kontakt s internetom a nevedia koho poziadat o pomoc.

anita1975
20. aug 2015

Určite sa nájde mnoho ľudí ktorý potrebujú pomoc ,medzi takýchto som sa so svojimi deťmi ocitla aj ja. Možno však mi niekto bude vedieť pomôcť. Dnes sa musíme vysťahovať z prenájmu , preto že sme neni do termínu t.j.dnes ktorý stanovil majiteľ ,schopný uhradiť sumu 300€. Overil si a teda vie ,že druh po vykonaní práce za túto nebol vyplatený a ja s mojou materskou 295€ nedokážem pokryť nájom a chod domácnosti. Prosím Vás nenájde sa niekto kto by nám vedel pomôcť ? Mám na mysli poskytnúť prechodné bývanie na jede až dva mesiace. Veľmi sa obávam aby mi deti nevzali do domova.

galka1709
12. okt 2015

Dobrý deň,prosim vas kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi.. detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...velkosti na chlapcov 74,98,120.a cerka ma velkost 92.velmi vam budem vdačna

qidko
3. jan 2016

@hoblinka13 ahoj ani neviem ako som sa dostala na tuto stranku kolko nadacii a portalov pre ludi v nudzi som oslovila ale nik sa neozval som v tazkej situacii som po druhej operacii platniciek po ktorej mi neozili nervy v pravej nohe takze nefunguje ako ma a aby som nemala malo zacala som trpiet depresiami financne to uz nezvladame zadlzili sme sa a este ktomu boli sviatky a my s rodinou sme nemali ani na zakladne potraviny bolo mi strasne tak som to chcela skoncit a vzala som si lieky aby sa to skoncilo ale len som vystrasila rodinu a problemy ostali prosim posun to niekam k dobrym ludom ci by mi nevedeli pomoct nie som velmi sikovna ohladom takychto stranok dakujem pekny den

betusa
3. feb 2016

Dobrý deň, chcela by som osloviť ak môžem o pomoc, veľmi pomôže aj zdieľanie. Ďakujem kto môžte prosím dajte vedieť o možnej pomoci prípadne kto môže venovať z vaších známich aj 2% z dani ak je zamestnaný napíšte mi prosím, sme už neskutočne vyčerpaný finančne a liečenie potrebujú obaja aj syn aj dcéra, ktorá je ZŤP 50%. Všetkým kto sa nám ozve či už bude zdieľať zo srdca ďakujeme. Viac sa dočítate v článku
http://www.topky.sk/cl/1000678/1525459/

verako
8. feb 2016

Dobrý deň, triedila som veci, hračky, topánky po synovi. Chcela by som to darovať mamičke čo potrebuje pomoc, sú to topánky zvačša protetika, adidas, ortopedické papuče, gumáky, oblečenie zachovalé. Topánky od veľkosti 21 po 32. Oblečenie od 98. Najlepšie BB a okolie, aby som to mohla doviesť.

tlak
7. mar 2016

@hoblinka13 prosim daruje niekto oblecenie

tlak
7. mar 2016

prosim daruje niekto oblecenie

qidko
7. mar 2016

@tlak pridaj sa do skupiny Darujem vymenim,alebo napi do blogu tam maminky urcite pomozu🙂

tlak
9. mar 2016

kto mi pomoze.0919211685

tlak
14. mar 2016

@hoblinka13 potrebujem pomoc ale neviem ako 0919211685

betusa
15. mar 2016

Dobrý deň, chcela by som osloviť ak môžem o pomoc, veľmi pomôže aj zdieľanie. Ďakujem kto môžte prosím dajte vedieť o možnej pomoci prípadne kto môže venovať z vaších známich aj 2% z dani ak je zamestnaný napíšte mi prosím, sme už neskutočne vyčerpaný finančne a liečenie potrebujú obaja aj syn aj dcéra, ktorá je ZŤP 50%. Všetkým kto sa nám ozve či už bude zdieľať zo srdca ďakujeme. Viac sa dočítate v článku
http://www.topky.sk/cl/1000678/1525459/

betusa
17. máj 2016

Zo srdca ďakujeme všetkým za venované 2%, veľmi si to vážime. Do konečnej sumy nám však ešte málinko chýba, preto ak niekto môže prosím pomôžte nám akoukoľvek čiastkou, keď sa to spojí veríme, že to dotiahneme dokonca a liečenie budeme môcť absolvovať. Ďakujeme veľmi. IBAN: SK4609000000000461926076 https://www.ludialudom.sk/vyzvy/3190

danielka43
1. jún 2016

Dobrý Deň volám sa Daniela a SOM MATKA 4 MALYCH DETI (8,9,10,11r.)O KTORE SA STARAM SAMA.OTEC SA O NE NEZAUJIMA A NEPLATI .MOJA 9r.DCERA JE VAZNE CHORA.MA PREUKAZ ZTP AJ PARKOVACI PREUKAZ,LEN POTREBUJEME AUTO KTORE SI NEMAME ZACO KUPIT.DCERKA MA VIAC NEVYLIECITELNYCH DIAGNOZ:NEZVLADA CESTOVANIE HROMADNOU DOPRAVOU A VÄ CSI POCET LUDI OKOLO SEBA.DIAGNOZY:NEUROFIBROMATOZA BENIGNA/M.Recklinhausen I.,Trojkomorovy V-P drenaz vpravo ,Frukstna la ostranna hemipareza,Defekt predsienoveho septa.BYVAME V PODNAJME.POTREBUJEM IM ZABEZPECIT STALE BYVANIE,ZARIADENIE.SOM NA OPATROVATELSKOM.Z TOHO PLATIM NAJOM,POZICKU,POTREBY V SKOLE,ATD.PRETO VAS PROSIM O FINANCNU POMOC PRE MOJE DETI A HLAVNE CHORU DCERKU.ZA POMOC VAM DAKUJEM. Môj email: danielka43@azet.sk ,tel.: 0905 462 406

danielka43
1. jún 2016

Dobrý Deň volám sa Daniela a SOM MATKA 4 MALYCH DETI (8,9,10,11r.)O KTORE SA STARAM SAMA.OTEC SA O NE NEZAUJIMA A NEPLATI .MOJA 9r.DCERA JE VAZNE CHORA.MA PREUKAZ ZTP AJ PARKOVACI PREUKAZ,LEN POTREBUJEME AUTO KTORE SI NEMAME ZACO KUPIT.DCERKA MA VIAC NEVYLIECITELNYCH DIAGNOZ:NEZVLADA CESTOVANIE HROMADNOU DOPRAVOU A VÄ CSI POCET LUDI OKOLO SEBA.DIAGNOZY:NEUROFIBROMATOZA BENIGNA/M.Recklinhausen I.,Trojkomorovy V-P drenaz vpravo ,Frukstna la ostranna hemipareza,Defekt predsienoveho septa.BYVAME V PODNAJME.POTREBUJEM IM ZABEZPECIT STALE BYVANIE,ZARIADENIE.SOM NA OPATROVATELSKOM.Z TOHO PLATIM NAJOM,POZICKU,POTREBY V SKOLE,ATD.PRETO VAS PROSIM O FINANCNU POMOC PRE MOJE DETI A HLAVNE CHORU DCERKU.ZA POMOC VAM DAKUJEM. Môj email: danielka43@azet.sk ,tel.: 0905 462 406
Môj IBAN - SK1511000000002918620915 ĎAKUJEM

danielka43
15. jún 2016

Srdecne dakujem ludom,ktori nam pmahaju.www.Ludialudom.sk/vyzvy/3482

danielka43
15. jún 2016

Dakujem zo srdca dobrym ludom,ktori nas podporili. https://www.ludialudom.sk/vyzvy/3482

mysicka2222
21. jún 2016

Mozete prosim toto zdielat? Vam dakujem

http://dakujeme.sme.sk/vyzva/1794/prosba-o-pomoc

minajanela
10. okt 2016

Dobry den ja pisem prvy krat velmi ma to tu zaujalo tie Vase pribehy prispevky potrebujem pomoc velmi mi je to trapne takto Sa pytat ludi ci mi nemozu pomoct s oblecenim pre moje tri deticky som na ne sama otec im nedava vpodstate nic a ja uz som ztoho taka zufala oni stale Rastú a potrebuju viac a viac touto cestou by som vas chcela poziadat o pomoc s oblecenim a aj nejaky starsi Notebook pre moju dceru ktora ho potrebuje na Studium mam 16,17 dcerky a13rocneho syna Dakujem pekny den

ajjka111
29. okt 2016

a pomozem s oblecenim pre slecnu s velkostou XS a pre pani s velkostou L okolie od tnavy az po piestany
mail ajjka111@gmail.com

qidko
29. okt 2016

@ajjka111 Ahoj sup do skupiny Darujem vymenim ,alebo Darujem za postovne tam animatorky pomozu.Co potrebujes pre slecnu dcera je dospela ale nosi XS a dava na charitu do Presova v utorok pride z Anglicka pohladame a opytam sa aj kamosiek ak nevadi ze som od Presova 😀 😀 😀 pekny den

betusa
20. dec 2016

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/4042 prosím pomôžte nám ďakujeme vopred zo srdca. Z blížiacimi sa sviatka prajeme krásne Vianočné sviatky a všetko dobré v Novom roku

lubinka12
6. feb 2017

Sme rodina z Námestova a máme 3 deti. Najmladší syn Tomáš má 16 rokov

Keď mal jeden rok, diagnostikovali mu zákerné ochorenie, zhubný nádor na miechovom kanáliku. Odvtedy začal ťažký kolotoč problémov. Od svojich 1. narodenín bol Tomáško operovaný už 9-krát. V 1. roku mu vyoperovali nádor, ktorý mu však poškodil nohy a tak ostal Tomáško ochrnutý. Má vymenený bedrový kĺb a niekoľkokrát operovanú skoliózu. Dennodenne cvičíme, aby sa náš Tomáško postavil na nohy a urobil svoje prvé kroky.

Manžel pracuje ako pekár a jeho plat je vo výške minimálnej mzdy. Plat pokryje naše existenčné náklady a tak veľakrát neostáva na to, na čo by sme potrebovali, a tým je liečba nášho synčeka. Tomáško by potreboval veľa rôznych pomôcok, ktoré by mu uľahčili žiť život so svojimi rovesníkmi. Navštevuje Gymnázium v Námestove.

Naším veľkým snom by bolo, aby Tomáško urobil svoje prvé kroky.

Aby to však mohol aj skutočne urobiť, potrebuje špičkovú rehabilitáciu, ako je neurorehabilitácia v ADELI Medical Center v Piešťanoch, kde sa nachádza aj hyperbarická komora (OxyMed). Táto komora nám pomôže regenerovať to, čo Tomáškovi poškodili pri operácii, keď mal jeden rok. Keďže rehabilitácia je finančne nákladná, hľadáme aj touto cestou dobrých ľudí, ktorí by vedeli a chceli pomôcť nášmu bojovníkovi postaviť sa na nohy. Prosíme o pomoc pre Tomáška na jeho liečbu, aby bol o krôčik bližšie k zdraviu.

Za každé euro Vám budeme vďační!

Číslo účtu je SK76 0200 0000 0037 1192 1053

Ľubomíra Martvoňová 254/26 02901 Námestovo tel. číslo 0903523557

betusa
9. feb 2017

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/4042 Prosím pomôžte nám ďakujeme

dundos
10. feb 2017

Dobrý den chcem poprosit vie mi niekto pomoc s oblečenim xl?potrebujem tepláky a trička,za slušnu sumu aj kupim,som po mozgovej prihode a chodím na rehabilitácie,dakujem

ajjka111
11. feb 2017

Pekny den,,,,z mojej strany je mozne ale iba skor dievcenske,,,,chlapcenske nie,,,to iba bezne oblecenie,,,,ak mate LETGO alebo FACEBOOK mozem Vam zaslat foto k nahliadnutiu
Pekny den

dundos
11. feb 2017

@ajjka111 Dobrý večer budem rada ako ste na fb?

katulkaaa24
13. feb 2017

Dobrý večer dievčatá. Našiel by sa niekto, kto by daroval alebo predal oblečenie pre chlapca 10 ročného veľ.146? Topánky veľ.33.Je to pre jednu maminku, ktorá je vo veľmi zlej situácii. Všetko by som zaplatila ja,alebo ak by sa hodilo kludne vymením za niečo odomna. Ja mám dievčatá, takže s oblečením jej veľa nepomôžem.☹ Ďakujem

kayo25
15. feb 2017

@hoblinka13 napr.aj ja sukromne pomaham druhym soc.slabsim ...teraz zbieram do balika potraviny konzervy cestoviny ,nieco malo na pecivo...ak mate zaujem napiste mi spravu aj na tukabel6@gmail.com...popr.sa dohodneme na poslanie balikov od viacerych naraz.Dakujem

klariska1
15. feb 2017

@katulkaaa24
ahoj, ja by som rada darovala nejake tie veci pre chlapca. Je zaujem o nejake konkretne veci alebo hocico na oblecenie?