icon

Poraďte dobrú manželskú poradňu v Ružomberku

butterfly99
31. máj 2013

Ahojte, s manželom máme krízu, už je to na rozvod, ale dnes konečne manžel súhlasil s poradňou. Dúfam, že si to nerozmyslí. Sme z Ružomberka, tak sa chcem spýtať, či neviete poradiť nejakú kvalitnú manželskú poradňu v Ružomberku, Liptovskom Mikuláši, Martine alebo niekde v okolí. Keď už tam pôjdeme, nech to fakt stojí za to a nech je tam dobrý odborník. ďakujem

butterfly99
autor
•
31. máj 2013

Prípadne môže byť aj v Banskej Bystrici.

grettka
•
31. máj 2013

bezplatne poradenstvo poskytuju referaty psychologicko poradenskych sluzieb patriace pod urady prace:
http://www.upsvar.sk/buxus/docs/download/ADRESA...
pozri kontakty, mas tam v zozname aj mesta, ktore si vymenovala
ak chces platenu poradnu, mozes skusit rozne poradne, vygooglis si lahko.
drzim palce

malinkaaninka
•
1. jún 2013

skús si zavolať Dr.Navrátilovej.robí na námestí A.Hlinku.
lebo inak mi nenašiel gúgl nič.

kubin42
•
24. júl 2015

aj so mnou ma manzelka problemy,, chce sa rozvadzat a ja som z toho debil,, vraj ju nechapem

lericenkam
•
30. júl 2015

Ahoj,ak si si este nevybrala, posielam ti kontakt do L.Mikulasa: PhDr. Jana Brezinova na urade prace ,
brezinova.jana@upsvr.gov.sk a prajem nech sa vsetko napravi a nech sa mate s manzelom zasa velmi radi, ahoj

barborkab
•
3. aug 2015

manželia Bázlikovci - obaja farári v Ružobmerku - v minulosti robili projekt "manželské večery" - trvalo to asi 2 mesiace, každý týždeň sa niekoľko manželských párov stretne na posedení/večeri -každý pri svojom stole a s malým vedením farárovcov rozoberaju každý večer nejakú tému - od pekných začiatkov vzťahu po problémy so svokrou 🙂 ťažko sa to opijuse,ale je to srašne super vec, mnohým to pomohlo z krízy 🙂

kikusbb
•
26. nov 2017

ahoj butterfly99 nasla si nieco? ak mas dobre odporucenie napis nam. dakujeme 🙂