Poraďte mi.
@adrianabartosov ty si tu uz pisala ako si svokra privlastnuje tvojho drobca- teraz riesis toto.no....mas to blbo vsetko zariadene a mas dost malo rokov nato aby si robila spravne rozhodnutia.
Pred pár dňami táto pani mala tiež tému, že si nevie rady so svokrou. Očividne nemá ukončené ani základné vzdelanie a nevie si poradiť s celým svojím životom. Škoda akejkoľvek rady, veď načo
@veronikaszabova ja us fakt neviem co mam robit ja sa us stochto vsetkeho asi zblaznim
@adrianabartosov treba si dupnut a nenechat zo sebou zametat ako s handrou.
@zuzap33 možno že máš pravdu a nemá ozaj skončenú ani ZŠ, ale však aj takí sú medzi nami....a nie je ich málo...😉
A predtým, než ste zamiesili na dieťa to bolo ako? Pochybujem, že to bolo inak, len vtedy sa viac sexovalo a málo rozmýšľalo však.
@eliska13 no znahody poznám z pár takých čo sú lepší než biely ani ty sú není bez chýb🙈
Z tej gramatiky ma zacali stipat oci...ani ja nie som expert, ale dievca moje... takto katastroficky napisanu vetu som este snad nevidela 😣
@adrianabartosov
Ak celý Váš vzťah funguje ako Tvoja gramatika, rady z MK nepomôžu. Skôr by mohla zabrať návšteva manželskej poradne a úprimná snaha oboch riešiť daný problém.
@deti95060810 No veď práve....a nie je ich málo....Načo majú takí jedinci deti, preboha ? Ich IQ je kdesi pod bodom mrazu...čo dajú svojim deťom a čo ich naučia ?

Co to znamena ked moj mus ma nepocuva arobi si kebi bol samostatni kebi nemal rodinu ani zenu ani dieta