Poslala som fotky jednému chlapcovi
Dobrý deň potrebovala by som radu.Napísal mi jeden chlapec asi pred mesiacom bol o 3 roky starší už je na strednej že by chcel so mnou chodit tak sme sa dali do kopy. Neskôr keď sme si písali tak ma poprosil aby som mu poslala fotky odvážnejšie. Povedala som mu že sa hanbím a že mi je to nepríjemne. Napísal že aha tak asi som pre nho ešte decko a že nebudeme spolu. Milovala som ho a pisal mi podobne správy stále že so mnou nebude atd. Tak som mu poslala fotku bez tvare v tangačoch sľúbil mi že tie fotky nikde nezverejní lebo aj on mi povedal nejaké tajomstva o sebe a tak. No a ja som mu verila. Potom si pýtal aby som mu sfotila hornú časť tela a prekryla si ho rukou. Nechcela som ale tlačil na mna tak som mu poposielala fotky. Takto to pokračovalo niekoľko dni. Až jedného dňa si ma blokol. A ja sa veľmi bojím že tie fotky niekomu ukáže alebo sa mi bude vyhrážať. Neozval sa asi 2 mesiace ale mám strach. A na tých vyzivavejsich fotkách mi nebolo vidno tvar. Stále sa trápim a neviem ako sa mám k tomu zachovať. Bojím sa že mi pride taká sprava že ich zverejní. Aj keď mi sľúbil že to nespraví. A bojím sa že ich pošle rodičom alebo kamarátom. Ale nahú fotku som mu neposlala. Poradíte mi prosim ako sa mám k tomu zachovať 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@dzescebuly Toto nie je vyjadrovanie 13 ročnej.
@oli18
@dzescebuly
super, tiez ma to napadlo a cakala som, ze tiz niekto aj napisal. Ale ste prve. Pride mi ta tema skoro ako varovanie pre mlade dievcata aj rodicov.
A ak by takto pekne pisala 13 rocna, vedela by, co v takejto situacii urobit, res. neurobit.
13 rocna by asi nedakovala poslusne kazdemu v odpovediach. A zrejme by pisala stale ako ho “ miluje”.
@svetlonos presne. Mam dcery 13 a 14,5 ale takto sa nevyjadruju. Skor niekto kto ma rozum ako 13-stka.
@dzescebuly čo je na tom neuveriteľné? ja som už počul aj o horších príbehoch, kedy tie decká poposielali fotky, potom ich tá osoba vydierala, že ich zverejní, ak nepošlú ďalšie a nakoniec to skončilo samovraždou... tak prosím, žiadne reči typu vymyslená téma, toto sa reálne deje a táto debata môže pomôcť iným deťom do budúcna... Česi o tom natočili aj film: https://telkac.zoznam.sk/telkac-magazin/cl/174/...
@emmaaa28300 pozri si dokument V SIETI
@marseillefan pisomny prejav
@oli18 čo konkrétne máš na mysli? Na 13-ročné decko je podľa mňa písomný prejav uveriteľný...

@emmaaa28300 ja len rozmyslam či je toto fakt reálna téma 🤔🤷