Potajomky do krčmy
Čaute . Čo si myslite o Tom keď chodia potajomky do krčmy teraz chlapi..chodí tam aj môj . Mám naňho už nervy . Normálne by som to nahlasila. Ako nič iné není na svete iba silou mocou sa tam dostat?
este chvilu sa presviedcaj ze mate dobre vztahy. nie nemate ked si muz vyberie pocas lockdownu krcmu pred rodinou a jej zdravim. pozri sa pravde do oci - je alkoholik. lebo inak by nemal potrebu tam chodit a mal bu uplne ine hodnoty. ale urcite nam tu napises ze vsetko je ok.
zo skusenosti na MK tuto diskusiu niekto o rok vytiahne, ked budes pisat otazku " je moj muz alkoholik" alebo "mam odist"?
smutno je mi, ale proste taky je svet..
"doma so ženami nemajú dobré vzťahy ale my máme" 😂😂😂 toto isté si možno myslí iná manželka o tebe 🙄 a bohvie čo o tebe rozpráva muž medzi chlapmi 😉
Jaj moja nechcem ti kaziť idylku ale asi bohvie aké dobre vzťahy doma nemáte ak sú mu prednejsi kamaráti a chlast.... Tu mate problém hlavne vy dvaja ci už v komunikácii alebo v niečom inom kamaráti a krčma sú iba dôsledok vašich problémov...

@0silvia0 môj chlap je podľa môjho názoru, ešte nie až tak vyzretý. Ale tak to som zistila až pri deťoch. Ja som sa tiež rada zabávala, a odkedy mam deti tak všetok čas venujem rodine.