Potenciálne manželstvo
Ahojte,
mám báječnho priateľa temer 3 roky, rozvedený, dospelé dieťa, on 46 a ja 25, ....
/to, že je skvelý viem, to že sa máme radi viem /
- ja chcem svadbu, a dieťa v budúcnosti , on nie.
Nie, že nie so mnou, ale vo všeobecnosti. Omáčka o tom, že on je zástancom svadby, atď, ale proste raz to zažil, a že už druhý krát nie, a že je starý na to..
všetkému rozumiem, moje argumentovanie bolo podložené, že ja nie som jeho ex,
že je to lehce egoistické, pretože za to, že on to zažil, neznamená, že ja to nemôžem zažiť..
no a k deťom, tie miluje, moje priateľky niektoré deti majú, trávime s nimi čas, neskutočne si ich užívame, ale opäť je to o tom, že svoje nie. / Viem, že keby sa stane, že sa "pošmykne" tešil by sa, ale ja som férová a nepodrazím ho a on si vie dať pozor kedy jak sa hovorí - vytiahnuť.
Ešte aby sme preišli vekovému rozdielu, to riešiť netreba, máme to vysporiadané, sme zo všetkým stotožnený a chápem, že má on prežité niečo, čo ja nie..
Takže dievčence poraďte k veci, ako ho nenápadne prívítať pred oltárom, resp. kľudne aj opačne - reálne ukázať, že bábätko zvládneme. Je to tvrdý orech, a dlhšie mu trvalo, než si priznal, že vlastne spolu žijeme, fungujeme a je nám dobre. 🙂
@ivanka12311 Ale tam píše, že oni chcú zostať spolu. To je nejako osudovo zariadené, že sa takýto dvaja stretnú. Tak ak je on starší a skúsený a chce mať v 46 rokoch už len pokoj, tak si nemal hľadať 25 ročnú mladú ženu. Keď sa s takou spojil tak by mal "vydržať" ešte aspoň jedno dieťa, aby boli obidvaja spokojní. Dieťa pôsobí aj povzbudzujúco, nielen ako príťaž, často dodáva energiu prekonať sa. Ak budú k sebe ohľaduplní, tak jedno dieťa určite zvládnu, príp. si obstarajú výpomoc, keď obaja majú podnikanie.
@mpg áno to máš pravdu ale tento už nemá 30...ani 35 má pomaly 50😌 ..pre neho su už iné priority je spokojný v takom slobodnom bezdetnom vzťahu ako menit plienky stávať ku bábu... podľa mňa je to skôr taký otcovsky vzťah podľa jej písania
a ked ho dotlaci, tak sa moze na nu vykaslat a potom tu bude pisat, co ma robit, aby si ho udrzala
@woman004 pozeram sa na tuto situaciu z opacnej strany. Ja som rozvedena, mam po 40tke. Boli by moznosti, zacat si s mladsim chlapom. Ale prave preto, ze uz nechcem ani manzelstvo a ani dalsie deti, do takeho vztahu by som nesla za ziadnych okolnosti. Ten Vas partner ano, tak mozno je tu este sanca.
je to o postoji niekto sa tak opáli, že už si nepripustí vážnejší vzťah, no časom prídu problémy ak tá druhá strana by aj chcela

Keď to raz nechce načo ho do toho tlačiš...?! pomaly 50tnika vo má už veľa skúseností aj v manželstve aj životom, tomuto to vyhovuje že si doma sa mladou vrzne a má ako taký servis...ty si o polovicu mladšia... nájdi si iného a v rozumnom veku ktorý chce žiť rodinným životom ženit sa mať deti..