Potraty a vzťah (asi) v troskách
Mam 31r a za sebou mimomaternicove(rok 2019) a missed abort vyse mesiaca dozadu. Nemame ziadne dieta. S partnerom sme spolu dlho. Prezil Vas vztah taketo turbulencie?Tie hormonalne vykyvy sa dost na mne podpisali,neuvedomila som si to vtedy,no s odstupom casu ano:(Dlhe roky som dieta odmietala,chcela som jo kboli mm lebo ho milujem a chcem aby bol stastny,no gol nastal teraz,ze on po tychto skusenostiach dieta nechce,lebo ze mi z toho j..be.
Obaja sme taki ,,taliani,,temperamentni,no toto ms nasralo....
@luccija jeho otec nezije dlhe roky.Bol rovnaky v tom tiez,ze nemal rad ludi ale zas rad chodil na zabavy.Ale so svokrou co viem ze min desat rokov nespal v spalni,ale v obyvke na gauci.Moj chlap je mu v niecom podobny,no vasen medzi nami je riadna aj po tych rokoch...Tak ja uz fakt neviem🤦
Tak podľa toho co opisuješ tvoj priateľ tiež trpí diagnózou a hovorí sa jej narcisticka porucha osobnosti.

No len ci jeho mamu nezničil jeho otec s podobnou povahou.Nesprava sa frajer ako svokor?2,3t sa nerozpravat ty plačeš po hádke ja neviem veď naozaj nepíšeš nic dobre o nom