Potrebujem nestranný názor na vzťah s manželom.
Ahojte nezvyknem sem chodiť ale nechcem týmto zaťažovať nikoho a potrebujem jednoducho nestranný názor. S manželom sme spolu dlhých a krásnych veľa rokov občasne hádky ktore sú zvyčajne vyvolané mnou nakoľko som dosť žiarlivá a momentálne ešte aj mame babatko ktoré je úžasne ale tým, ze ja som doma s malinkym stále plus teraz ešte aj ten hlúpy vírus ide mi to na mozog. Manžel chodí do prace a je vyťažený to uznavam ale mam pocit ze tým ako je vyťažený zabúda na mna hovori mi ze ma miluje aj to všetko okolo sexu zial mame menej sme obaja unavení mame ešte aj psíka ktorému sa treba venovať a o toho sa viac teraz stará on (psik je aktívny a je vonku) no a ja mam pocit, ze mi malo pekných veci hovori ze si ma tak nevšíma viem ze toho ma veľa úplne tomu rozumiem len je mi to ľúto, lebo keď som sa nahnevala a povedala som mu to tak hneď ze nemá na nič čas ze príde domov a hneď aby som si ja niečo porobila sa venuje malému... lenže aj ja mam s malinkym toho doma veľa a on si to neuvedomuje ze niekedy nemám čas sa najest napiť... nezazlievam mu nič len mi chyba ze si nenájde čas na to aby ma viac vnímal aj ako zenu a nie iba mamu a manželku... nahnevala som sa včera, lebo kolegyni povedal ze ako jej prospieva práca ze vyzera viac než dobre a ze je to slabé slovo... mne to prišlo nesmierne ľúto lebo po pôrode mi vypadalo strašne veľa vlasov ktoré mi teraz dorastajú a vyzera to zle nedá sa to upraviť hlavne keď mam vlasy v cope vyzerám ako na krátko ostrihaná z predu.. minule som sa pekne doma nalicila aj keď sme len doma teraz ale chýbalo mi upraviť sa prišiel domov a nič si nevšimol... ja viem ze ma miluje cítim to z neho aj to vidím ale toto mi chyba... mam pocit akoby som ho nepritahovala alebo co... ja neviem ci sú to len moje domýšľavosti a ci materská dokáže robiť take veci so ženami ze si začnú namyslat začnú byt paranoidne a oduvat sa na všetko... ja od kedy som na materskej veľa sa oduvam všetko mi príde ľúto a som taka vztahovacna. Manželovi som napísala správu ze ma mrzí ako povie inej babe ze vyzera pekne a manželke tieto veci zabúda vravieť častejšie ze ci si nevšíma ze mu začínam vädnúť a ze kvet sa ma polievat aby kvitol a aby ho to raz nemrzelo ze je taký.. neodpísal lebo uz večer keď som mu to povedala, išiel spať oduty ešte predtým ako som mu povedala, co cítim som bola taka ticha nemala som chuť sa snim baviť a chytil mi ruku ze ani sa k nemu nepritúlim.. Vraj ma uz plne zuby toho ze ziarlim ze nikdy mi neublížil ani neublíži a ze ho štve aká som a uz ho to nebavi.. ja ho chápem ale keď on mi dá toľko krát dôvod na to aby som sa odula keby si premyslel skôr ako niečo povie alebo urobí keby popremyslal ze niečo mi nemusí byt prijemne ale to on uz ani nepočúva keď mu poviem lebo uz mu to ide na nervy...tak ja uz neviem...
@bmuller nechcem obhajovať toho muža ale vo všeobecnosti mužov priťahuje na ženách fyzično.Preto ak tá kolegyňa bola napr.pekne oblečená,tak si to všimol.@Didi2555 by som odporúčila sa starať viac o seba.Zdravo sa stravovať,cvičiť,chodiť ku kaderníkovi,...A hlavne nie kvôli mužovi ale kvôli sebe,že mám nejakú sebaúctu a sebalásku.
@gabrielikta ty to všetko robíš? Kto sa ti v tom čase stará o deti?
@gabrielikta chapem, ako to myslis, ja zas nechcem obvinovat jej muza, no proste sme ludia a iste veci berieme v manzelstve castokrat automaticky a svojim spravanim nevedomky mozeme ublizit partnerovi. Co je problem, ze sa takto manzelia mozu dostat do bludneho kruhu ... manzel mi neprejavuje city - som oduta - pochvali inu - som este odutejsia - je nespokojny s mojim spravanim - ohen na streche - a tak dokola... ☹
@gabrielikta ja som presvedcena, ze aj zena potrebuje uctu. A ucta k zene sa neprejavuje tak, ze muz ocenuje inu zenu a na tu svoju akosi zabuda...
@gabrielikta neodpovedala si na otázku😉
@0silvia0 áno,ale žena od muža potrebuje aj nežnú lásku,úprimnú,otvorenú komunikáciu a oddanosť rodine.
@oli18 má manžela ktorý je otcomich dieťaťa.Tak ho napr. poprosím,či by bábatko nezobral von kočíkovať a ona si môže napr.okúpať,zacvičiť...Ide o kuminkáciu s manželom.
@gabrielikta no ved samozrejme, aj to...
Nie každý chlap má potrebu doma skladať ódy, nosiť žene samé darčeky a kvetinky. Radšej niečo spraví pre rodinu, tým myslí aj riadne zabezpečenie. Ešte na začiatku vzťahu mi svokra povedala, že mladý je celý tatko, žiadne básničky, vyznania, proste genetická vada. Ale zároveň vernosť, starostlivosť a podpora do konca života.
Dakujem Vám za názory včera sme si to teda vysvetlili... manžel povedal v dobrom aj v zlom... proste musím si to ja všetko poriešiť sama u seba... mimochodom to o mne bezomna nebolo príliš pekne ale v poriadku... potrebovala som nestranný názor adekvátne k tomu som ho aj dostala za co Dakujem...
@didi255 haha, možno by som skúsila absolútne opačnú verziu. cez víkend, keď je doma, by som chodila ako vrece zemiakov a počas týždňa by som bola za krásnu. nech premýšľa, prečo 😀 len škoda, že toto by sa dalo praktizovať, keby nebola tá porantaná korona. aby premýšľal, pre koho tak asi si pekne upravená? potom by si mu mohla povedať, že ty si taká vždy, len on si to nevšíma 😀 mimochodom, ja osobne ti rozumiem. neviem si predstaviť, žeby človek, s ktorým žijem, navyše máte dieťa... žeby lichotil nejakej skaderuke-skadenohe a doma žene nemal pekné slovo :( mňa osobne by to tiež sralo. na druhú stranu poviem, že súhlasím s babami, ktoré uvádzajú: buď sebavedomá, usmievaj sa, radšej buď ticho. buď tajomná záhadná a krásna sama pre seba a časom si to určite všimne aj tvoj nevšímavý manžel 🙂 či priateľ či čo to je...
@lentilkaxxx súhlasím s tvojim príspevkom až na to, že už keď je raz chlap taký, že neskladá ódy, tak ich neskladá ani kolegyni 🙄

Môj nestranný názor je takýto. Keď nemáš problém, tak si ho proste vyrobíš 🙊