Používajú muži pri domácich prácach rozum?
Prosím vás, ako by ste si vysvetlili toto? V detskej izbe sa od minulého roku snažíme namontovať 2 poličky nad každú posteľ, všetky symetricky v rovnakej výške. Všetky sa nám podarili, okrem jednej, kde bolo v stene nejaké tvrdé miesto a nešlo vŕtať dalej. Tak sme sa dohodli, že bude treba iný nadstavec na vŕtačku, aby sme tu dieru dokončili. Dnes sa pýtam muža, či už môže dať do poriadku tu dieru. Vyjdem zo sprchy a on, že hotovo. On tu dieru zarobil, polička naďalej na zemi. Pýtam sa, ci si robí srandu a on ešte nahnevaný, že však som mu to tak povedala. Vaši muži používajú rozum, či treba začať komunikovať v štýle ako s nechápavým dietatom? Normálne ma to mrzí
@zuzanazu85 no ak nemas rada sex, moze ti to tak pripadat 🤷 pre mna to nie je ziadna obeta ani nic co by som robila nasilu. On by bol tak ci tak, ale predtym viem dosiahnut aspon tu policku 😀
tak ja neviem, ci mam takeho vynimocneho muza... sice sa mu tiez casto nechce a natahuje niektore veci ako gumu na trenkach, ale take, ze "muz nevidi zene do hlavy", to sa nejak nedeje. neviem, ci to casto nie je u muzov len vyhovorka a signal, aby zena nabuduce dala pokoj a radsej vsetko vyriesila sama. u nas sme nejak na jednej vlne a vzdy dojde k vzajomnemu pochopeniu aj ked ide o prakticke prkotiny ako nakup v potravinach, kutilstvo etc. asi mu je blbe hrat blbeho.
Asi trafil roxor. Inakší vrták nepomôže a ani tlačiť nato lebo sa tam zlomí. Možno by šlo dať menšiu hmoždinku a mamutom ju chytiť.
kolko ste spolu? rok? lebo inak pri beznom muzovi by si vedela, ze muzi rozmyslaju inak ako zeny. A ze sa na tom da paradne pohadat, je tiez pravda...treba len prijat to, ze maju ine myslenie a rozmyslanie ako my zeny a naucit sa komunikovat. Kolkokrat sa nam stane, ze ja to pochopim inak ako to manzel mysli a naopak. A ano, mojmu treba polopatisticky...co, ako a hlavne do kedy...mozno smiesne, ale funguje to a je menej nezhod.
Mal riesit dieru, vyriesil...on nevedel, ze tym myslis dat tam tu policku.
@maranta_leuconeura toto by si mala vyucovat na stredných školách 😁
Vdaka za rozosmiatie 🙂 Rozmyslam ako ty. Chlapom treba jednoducho " podrobny navod"
to mas dobre, my sme 31.12. montovali police, ktore cakali na montaz pol roka... ;) tak este ste v limite. Policu do obyvacku mam uz na povale vylozenu, caka asi 5rokov :DD
@milanemila tiez si myslim, ze toto naschval robenie chudatiek z chlapov je trapne, ked je takto vzity nazor na svete, ze chlapi su nechapavi kojenci, tak sa necuduje, ze to radi hraju... Otocim to naopak, prestanem varit, zehlit, prat , riadit budem cakat neviem na ake znamenie vesmiru aby som to urobila, a som zvedava kam sa dostaneme...
Este mu to mam hadam prelozit do 3jazykov, 5x sa mu uklonit a potom tri dni dakovat a ody na jeho sikovnost spievat :DD
ja ak nieco neurobi na dve primomenutie neriesim. MOmentalen ho da do laty dcera... to funguje najlepsie lebo sa hanbi ako pes
@h2 vďaka aspoň tebe za rozosmiatie
A ešte to feng shui ma zarazilo, nový problém.
Myslím, že budú teda proste 3 poličky a nie 4, lebo vŕtať do zarobenej diery sa mi zdá už moc absurdne a inde by to pokazilo tu symetriu
Odkedy si vrtam policky sama, som spokojnejsia 🤣 mozes vrtat i do zarobenej diery, vacsi vrtak/ kup napr univerzal/ ocel,tvrdy kov, vacsia hmozdinka a mas policku.
hneď po "nedovŕtaní" si mala vydať jasný príkaz: zajtra kúpiš nový vrták. Neurobila si to, čakala si neviemako dlho, tak teraz by som sa jeho vynaliezavosti už asi len zasmiala a išla znovu od začiatku: zajtra kúpiš nový vrták...
Nezdá sa mi to až taký problém, ktorý treba zdieľať na koňovi. Proste to ináč pochopil a čo?
@dominikamacakova a naco by ti police boli? 🤣 len na to sada prach a treba to uoratovat 🤣 vsetko zavriet so skrin a je 🤣🤣🤣

@maranta_leuconeura tak keby som sa mala takto správať k manželovi, odmena sexom,prišlo by mi to trošku prízemné, či? Ale ak to funguje ,budiš 😁