icon

Požička

pipimonterova
3. sep 2025

Požičali by ste 1500e svojej roky nezamestnanej sestre?Vztah nie je dobry,vola iba ak niečo potrebuje.
Povahu ma taku ležérnu ze"šak neak bude"a že "nestresuj"
No zrazu sme aj rodina ked sa ozve,že nieco chce,vraj ved som jej sestra a sestry si pomahaju.
Mam hypo a dve deti,nemam život ako ona že ruka hore a v praci musim poriadne švihat.
Nerobi roky,vraj ma depresie.Osobne som ju ešte v depresii nevidela.
Ked som povedala,ze jej nepožiciam odvsadial si ma vymazala a blokla.
Tak už clovek nema pravo ani povedat nie,nemam🫢Zato ona mi nepomohla nikdy ani s maličkostou..

Strana
z3
sweet20
3. sep 2025

@pipimonterova nikomu by som nepoziciala.. povedz , ze nemas jej pozicat a hotovo.. a vadi ti to, ze ta blokla? Aspon mne sa tak zda, ze keby si jej tie peniaze dala, nikdy by si ich nevidela.. podla toho ako sa sprava.. len na peniaze ta chcela

0silvia0
3. sep 2025

@pipimonterova veď keď nemáš, tak nemáš. Ty sa nemusíš cítiť blbo, že si sa rozhodla nepožičať, to nie je nikoho povinnosť.

kvadrinkaaa
3. sep 2025

Určite nie.

cacianka
3. sep 2025

Nie

anonym_8b0432
3. sep 2025

@pipimonterova z coho zije, ak ma depresie? co je nebodaj na ID?

balerina2025
3. sep 2025

nie, nepozicala by som. nech ide pracovat.

anonym_e9e216
3. sep 2025

Určite nie, nevieš kde má koľko pôžičiek.
Mala aspoň dobrý dôvod na čo ich potrebuje minúť?
Ak by to bolo naozaj potrebné a nastalo to bez jej viny, tak jej možno menšiu sumu darujem, ale ak je takto nezodpovedná tak nie.

januska12323
3. sep 2025

Zablokovala ťa tak sa problém vyriešil sám. Nie, toľko peňazí by som nepožičala ani dobrej sestre pretože ich už nikdy nemusím uvidieť a v tvojom prípade je to na 100%.

lenkasarka
3. sep 2025

@pipimonterova za takýchto okolnosti nie.

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@anonym_8b0432

@pipimonterova z coho zije, ak ma depresie? co je nebodaj na ID?

@anonym_8b0432 ma neake vyzivne na syna a byvanie zadarmo aj s energiami

anonym_8b0432
3. sep 2025
@pipimonterova

@anonym_8b0432 ma neake vyzivne na syna a byvanie zadarmo aj s energiami

@pipimonterova to je ako mozne ze byvanie zadarmo s energiami, to byva kde

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@anonym_8b0432

@pipimonterova to je ako mozne ze byvanie zadarmo s energiami, to byva kde

@anonym_8b0432 u byvaleho...

komplikovana
3. sep 2025

@pipimonterova za podmienok, ake popisujes, nie nepozicala a ani by som sa necitila blbo. Chranis seba a svoje deti, nikomu vysvetlenie preco si nepozicala nedlhujes.

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@anonym_e9e216

Určite nie, nevieš kde má koľko pôžičiek.
Mala aspoň dobrý dôvod na čo ich potrebuje minúť?
Ak by to bolo naozaj potrebné a nastalo to bez jej viny, tak jej možno menšiu sumu darujem, ale ak je takto nezodpovedná tak nie.

@anonym_e9e216 vlastni byt,ktory prenajima.Vraj jej najomnici urobili dlh na bytovom druzstve.Neviem preco dlh nepyta od nich,asi ich tam ma na cierno,kto vie.Podrobnosti mi nikdy nerozpravala

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@komplikovana

@pipimonterova za podmienok, ake popisujes, nie nepozicala a ani by som sa necitila blbo. Chranis seba a svoje deti, nikomu vysvetlenie preco si nepozicala nedlhujes.

@komplikovana vysvetlenie nedlhujem ale uz o mne po rodine roztrubuje ze som lakoma

226lenka
3. sep 2025

Nie, nepožičala by som. Sestra, nesestra, 1500 eur nenájdeš na zemi, za tie peniaze chodíš celý mesiac do práce a pri takomto jej štýle života aký popisuješ je možné, že tie peniaze už nikdy nevráti.

anonym_e9e216
3. sep 2025
@pipimonterova

@anonym_e9e216 vlastni byt,ktory prenajima.Vraj jej najomnici urobili dlh na bytovom druzstve.Neviem preco dlh nepyta od nich,asi ich tam ma na cierno,kto vie.Podrobnosti mi nikdy nerozpravala

@pipimonterova nevyjde jej podnikanie tak ty ju nemáš čo dotovať

a určite ti nehovorí celú pravdu taký dlh sa ani nedá urobiť ak doma nemali bazén a otvorené okná celú zimu

sense
3. sep 2025

Nie nepožičala

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@anonym_e9e216

a určite ti nehovorí celú pravdu taký dlh sa ani nedá urobiť ak doma nemali bazén a otvorené okná celú zimu

@anonym_e9e216 vraj zvysili spravcovske a ona si to vraj cele mesiace "nevsimla"

som_realistka
3. sep 2025
@pipimonterova

@komplikovana vysvetlenie nedlhujem ale uz o mne po rodine roztrubuje ze som lakoma

@pipimonterova aspon si od teba nebude nikto pytat😃, ale ak by mne niekto povedal ze som lakoma, ked nepoziciam sestre, ktora zije takto, tak mu odpoviem, ze nech jej pozicia on a potom si vymaha. A dalsia vec, nemala na najomnikov nechavat ihrady na bytove druzstvo, to su jej zavazky, ak chcela tie peniaze od nich mala si nastavit o to vyssiu cenu najmu.

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@anonym_e9e216

@anonym_e9e216 dokoncim-nevsimla,pretoze ma depresie a vraj je rada ak vobec vstane z postele.Ale ak ide o jej zaujmy a konicky,tak vstava velmi rada.Kamoska jej zaplatila neaky kurz tak tam akoze vstavala.A byva v byte u byvaleho,neviem podrobnosti ale moj dojem je,ze sa mu povyhrazala,ze ak ju vyhodi z bytu skoci pod vlak.Odfrnkol od nej,radsej zije v najme sam no je zlaknuty tak jej porad este aj energie plati.Vraj ona sa z toho bytu dekovat nebude,ze tam vela investovala(ked pred rokmi robila)..proste ona si citovym vydieranim a manipulaciou zariadila vzdy vsetko

magdalienka11
3. sep 2025

@pipimonterova necít sa vínna, nech si rozpráva co chce. Jednoducho nemáš a hotovo. Do tvojich financií jej nie je nič. Vyfarbila sa.

anonym_e9e216
3. sep 2025

@som_realistka keď sa vyhráža samovraždou tak muž nech žiada zveriť deti k sebe, vyjde ho to lepšie ako platiť byt, réžiu a výživné a ani nemať deti u seba

poznám matku ktorej sa vyhrážal dospelý nepodarený syn, že keď mu nedá peniaze tak sa zabije
zobrala ho to obchodu asi železiarstva nech si teda vyberie lano, že mu ho zaplatí ak nemá peniaze

anonym_38e100
3. sep 2025

Nie nepožičala by som .. nevrátila by

zobaka
3. sep 2025

nepozicala, lebo by som vedela, ze by nemala z coho vratit, musi vyjst zo svojej komfortnej zony, vela ludi ma depresie, minie 1500 eur a co dalej? Zase bude pytat a ty budes bez penazi, nech si ta blokne hoci aj na cely zivot, lepsie pre teba

pipimonterova
autor
3. sep 2025
@anonym_e9e216

@som_realistka keď sa vyhráža samovraždou tak muž nech žiada zveriť deti k sebe, vyjde ho to lepšie ako platiť byt, réžiu a výživné a ani nemať deti u seba

poznám matku ktorej sa vyhrážal dospelý nepodarený syn, že keď mu nedá peniaze tak sa zabije
zobrala ho to obchodu asi železiarstva nech si teda vyberie lano, že mu ho zaplatí ak nemá peniaze

@anonym_e9e216 to si len ja myslim.On proste od nej utiekol.No neak ho v sachu musi drzat.A kedze ju poznam tak bud toto,alebo ine citove vyhrazky.Dieta nie je jeho ale staral sa on odmala...

karolinakr
3. sep 2025

smetie sa vynieslo samé...
a k otazke, či ti roky nezamestnany človek vrati 1500€? a z čoho? kde ich chce zobrať..ked nebude dalšich 20r robiť? to su splachnute peniaze do záchoda

karolinakr
3. sep 2025
@pipimonterova

@anonym_e9e216 to si len ja myslim.On proste od nej utiekol.No neak ho v sachu musi drzat.A kedze ju poznam tak bud toto,alebo ine citove vyhrazky.Dieta nie je jeho ale staral sa on odmala...

@pipimonterova tak to je frajer, prenechal byt a plati energie frajerke, čo mala dieťa s iným...klobúk dole

karolinakr
3. sep 2025

@pipimonterova si vezmi, v banke, ked sa im zdaš rizikova, tiež ti nepožičaju peniaze
tak ked budu hovorit o tebe, že si lakoma, povedz, že si sa bala, že ti ich nevráti

anonym_8b0432
3. sep 2025
@karolinakr

@pipimonterova tak to je frajer, prenechal byt a plati energie frajerke, čo mala dieťa s iným...klobúk dole

@karolinakr az sa nechce cloveku verit ze toto aj existuje

Strana
z3