Pravdepodobný koniec vzťahu
Ahojte baby, udreli ste niekedy svojho partnera? mne sa to dnes stalo a strasne ma to mrzi citim sa preto hrozne ale ja uz som bola tak psychicky na tom ze som nevedela inak...totiz moj priatel mi klame...napriklad nepride domov, ok to by nevadilo ale bud sa neozve celu noc sa onho bojim alebo zavola a klame ze musi zostat u kamarata lebo maluju izbu o 10 vecer a podobne nelogicke vyhovorky pricom ja pocujem ze ma vypite a je v krcme a ked mu poviem ze to je blbost co mi povedal tak si vymysli dalsiu este hlupejsiu verziu a takto to ide a k pravde sa nemam sancu dopracovat. pri tom neviem co je na tom take tazke hovorit si vo vztahu pravdu. klame mi aj v inych veciach napriklad ze byt ktory vlastni je len jeho, pytala som sa ho na to x krat a vzdy povedal ze je jeho pritom dobre viem ze polovica je stale napisana na jeho byvalu a on byt splaca aj za nu a podobne veci. dnes poobede teda prisiel po tom vcerajsom "zatahu" tak som mu povedala ze uz ma tie klamstva nebavia ze chcem rozchod a nech ide domov a on sa tvaril ze sa nic nestalo nechapavo na mna pozeral ze co riesim. povedala som mu teda nech mi konecne povie pravdu kde bol ze mne ide len o to aby mi neklamal a on povedal zas dalsiu kravinu ktora viem ze nie je pravda a to som uz nezvladla a udrela ho ...teda capla mu asi 3-krat z celej sily po ramene ci chrbte ci ako to nazvat. proste uz to vsetko vo mne vybuchlo ako ma boli ze si ma nevazi, ani nas vztah, ze je koniec a ja ho nemam ako zachranit kedze on pre to neurobi nic. neverila by som ze nanho niekedy zdvihnem ruku a ozaj som nechcela aby to takto skoncilo. on hned potom nahnevany odisiel. citim sa hrozne

@terkaterezka .... vytototo sa naňho ..... je to obycajny alkoholik nestracaj s ním čas .....