icon

Prečo brat zotrváva vo vzťahu s problematickou ženou?

11. sep 2025

Môj brat je blázon že si drží doma takú ženu akú má. Ona pochádza z rodiny kde nie je ani vzdelanie ani dobré vzťahy,s matkou sa nerozpráva,ani s vlastným súrodencami. Táto žena večne nepracuje. Prišla s igelitkou nemajetná s jedným dieťaťom. Brat mal veľký byt v v meste kde zároveň pracoval a naďalej pracuje. Bývali tam a ona šup na rodičovský. Po RD opäť nepracovala a keď aj,tak 5-6 mesiacov, vždy sa dala na PN...potom ďalšie dieťa a teraz stálebez práce.

Strana
z2
autor
11. sep 2025
@zuzubb007

No brat je podpapučný ťuťko, vždy vravím ako si spravíš tak máš, takže netreba ho ľutovať čo chcel to má, keby nechcel zmení to, a navyše teba do toho nič nieje, nikdy som nechápala chlapov čo si dajú riadiť život ženou, riešenie je úplne jednoduché rozchod, deti poriešiť súdne a radosť žiť, neviem čo zase chlap nevie

@zuzubb007 máme strach aby si brať niečo nespravil. Ale áno mňa do toho nič nie je. Môžem mať stále dobrú náladu a neriešiť, bohužiaľ som taká, trápi ma to a mrzí

maryetta
11. sep 2025

Dufas ze si to tu dotycna precita?
Zjavne im to tak vyhovuje. A piska ako ona chce. I ked teba do toho ozaj nic.

anonym_be43c6
11. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor predal byt, ktorý vlastnil ešte pred svadbou, snáď nebol taký blbý a nenapísal ho aj na ňu

anonym_196e0e
11. sep 2025

@anonym_autor To natrafil na poriadnu hartipu. Ona má očividne traumy z detstva a žiadne vzorce normálneho správania. S ňou by mal asi aj odborník dosť práce. Tvoj brat je dobrák, presne tak ako si aj ty. A takých presne také osoby, ako je ona, priťahujú. Ona to ani nerobí naschvál, ona tomu naozaj verí, že robí všetko dobre. To je ale jedno. Ty môžeš spraviť len jedno – buď psychickou oporou svojmu bratovi. Ubezpeč ho, že rozviesť sa je v poriadku a nie je to žiadna tragédia. No tak čo, príde o polovicu peňazí. Ale peniaze nie sú všetko. Strategicky by som sa s ňou na jeho mieste vôbec nehádala o deti. Nech sa tvári, že bude rád, ak si ich nechá ona. Ona potom bude sama chcieť striedavú. Ak by chcel striedavú hneď na začiatku, tak v rámci manipulátorstva to ona nebude chcieť. Samozrejme, že by nemal hneď chcieť rozvod, ale kľudne jej vysvetliť, že buď sa budú oni dvaja správať ako manželia, alebo inú možnosť nevidí. Dom sa predá, peniaze sa rozdelia a je to. Vždy lepšie ako trpieť. Hlavne nech to má v hlave ako možnosť, ktorá je OK, a nech si nič nespraví.

cacianka
11. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no nech sa gerojka odťahuje, všade na ňu, jej 3 deti a 5 psov čakajú s otvorenou náručou !!!Až si žily trhajú, len aby k nim prišla, arogantná manipulatívna žena, bez príjmu 😂 Čo jej nepovie švagor, ve´d chod kam ťa srdce ťahá, na svoje deti budem platiť ako rozhodne súd, aj brať si ich budem často, moja celá rodina bude stáť pri mne a naše deti milovať naďalej, a ked sa tebe niečo nepáči, choď a zariaď sa ako chceš. Alebo doplní, že si požiada o zverenie detí, on a s pomocou rodiny sa one postará, ona nech sa živí svojich 5 psov.....

autor
11. sep 2025
@anonym_be43c6

@anonym_autor predal byt, ktorý vlastnil ešte pred svadbou, snáď nebol taký blbý a nenapísal ho aj na ňu

@anonym_be43c6 samozrejme že na katastri je aj ona

januska12323
11. sep 2025

On nemusí robiť všetko podľa ženy a kým si to neuvedomí môže sa sťažovať aj na lampárni. Žiadne peniaze by som mu nepožičala kým si neurobí poriadok doma.

anonym_bfa3df
11. sep 2025
@anonym_autor

@januska12323 tak požičali sme im peniaze, keďže očividne nevedia hospodáriť

@anonym_autor kazdy ti tu radi a ty furt svoje
Mimochodom peniaze ste im pozicat nemali a co si domov brat dovliekol to ma a nech sa stara alebo nech ju vyzenie prec , vyzivne ho zjavne vyjde lacnejsie

0kristina0
11. sep 2025

Brat si pohnojil zivot sam, chapem, ze teba to mrzi ale naozaj nic s tym neurobis. To moze iba on, ale zrejme je doma pod papucov.

bielasovicka
11. sep 2025

@anonym_autor a co povedal o tom všetkom tvoj brat svojej žene? Hádam len není ticho, a nesucha nohami.

iivancova
11. sep 2025

Rozprávala si sa s bratom? Na koho z rodiny “dá”?

anonym_81896f
11. sep 2025

V spanielcine existuje krasne prislovie, 2 cecky utiahnu viac ako 2 vozy… vulgarne by sa dalo povedat, pani t…a prvu ligu … takze kym brat nedostane rozum a neurobi si vo svojich veciach poriadok, nikto nespravi nic

vilma7
11. sep 2025

Ved nech si s nou brat spravi poriadky.
Nevie hospodáriť tak jej asi nedám peniaze do rúk.

anonym_c3077d
11. sep 2025

@anonym_autor túto otázku musíš položiť bratovi.
Uz, keď niekto pochádza z divnej rodiny a nemá dobrý vzťah s rodičmi je prvy výkričník.Brat spravil toľko chýb, že to sa nedá ani napísať.Neviem načo prepísal dom na ženu???Je to jedno.Ako sú veľké deti?nečítam všetko.Zene dať ultimátum dokedy pôjde do práce a začne sa správať normálne a už žiadne vypisovanie celej rodine to sa nehanbí?
Ak nepôjde do práce rozvedie sa, dom sa predá a každý pôjde po svojom.Ona bude bez práce a deti bude žiadať do striedavky, takže nebude mať na nej peniaze.Druha veď je, že keď je prespekulovana bude žiadať na seba, spraví zo seba invalidá, človeka na dlhodobej PN a podobne.Niektorym že am stačí, že sa dobre vydajú a majú o život postarané.Ako može ona brať pôžičky, keď nepracuje.Aj, keď sú manželia neznamená to, že jej pôžičky bude platiť on také jednoduché ti nie je
Tvoj brat je slaboch a toto je dôsledok.Az mi ho je ľúto ako je hlúpy a ešte toľko detí.Po prvom musel vedieť aká je načo dve deti?peniaze by som jej dala iba na nakupy nie spoločný účet.Ale ja si myslím, že on kvôli deťom vydrží všetko poznám veľa takých hlupakov

vikiki29
11. sep 2025

No, je to ťuťko naozaj. Možte mu maximálne tak dohovoriť, ale asi to nepomôže. Nech dá zrušiť BSM a dom napísať iba na seba. To musí vedieť preukázať, že bol kupovaný z peňazí z predaja JEHO bytu.

hopsas
11. sep 2025

@anonym_autor mám pocit že tento príspevok tu v rôznych obmenách čítam každý štvrťrok. A moja odpovedá je stále taká istá. Nie je to tvoja žena. Neries.

sense
11. sep 2025

Prepáč ale tvoj brat je hlupak. A ak brat i navýšení nevie a ty vieš, prečo mu to ako správna sestra nepovieš

anonym_3dc334
11. sep 2025

Niektori chlapi su v tak zlozitom kolektive, prekvalifikovanej robote, ze najdu retardovanu zenu, aby im z toho nehrablo. Mat kde omocit, co na seba, co do huby a ked sa prevali megauver, ktory ona nesplati ani za 5 rokov, nejak to zaplata. Taki chlapi 19.storocia. On je v klude, bud aj ty. Inac je pekne vychcana, zadlzovat sa bez jeho ahnungu. 💥

anonym_c99c98
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_be43c6 samozrejme že na katastri je aj ona

@anonym_autor podľa toho čo píšeš tiež más riadnu švagrinú. Tá moja otehotnela s mojím bratom v 16 tich, 6 rokov bola doma s prvým synom potom druhe dieťa tiež 6 rokov, teraz má 30 a začala chodiť do školy, má v pláne zmaturovať o pár rokov. Prvé roky bývali v obecnom byte brat celý čas makal v Nemecku. Po 6r kúpili dom, a keďže brat bol celý čas v zahraničí dom je iba na švagrinú, kompletne ho zrekonštruovali po 10r brat požiadal o ruku a ona sa prosím pekne nechce vydávať. Veď načo aj auta sú jej dom je jej iné deti sú po bratovi.
Reálny život ju nezaujíma iba infuencerky a sociálne siete. Má doma všetko čo propaguje Plačková a jej podobné.Rohadzuje bratove ťažko zarobené peniaze ako nič. Skoro domu záhrady nič nespraví. V rodinou sa už nebaví lebo všetci sme proti nej, údajne aj naša 88r babka. Posledné roky maká pre jednu firmu aj keď má z riadnej práce dovolenku. Lebo keď si švagriná niečo zmyslí musí to byť hneď. Keď si sused objednal veľký bazén už o pár týždňov kopali aj u nich. Brat sa azda nikdy nezastaví

anonym_04e9d1
11. sep 2025

Mužov brat to isté,tiež si našiel rozvedenú s 1.dcérou ,ani oblečenie nemali ,keď k nemu prišli.A švagor maká,po práci brigáduje ,dostaval dom ,sponzoroval frajerku,ktorej sa tiež do roboty nechceli,večne sedela na pn ke doma.Spolu majú ešte ďaľšie 2 deti a takto žijú už skoro 20 rokov a sú všetci šťastní a spokojní.Ži a nechaj žiť.

annamalaga
13. sep 2025

Skús mu poradiť to BSM, inak nič asi. Zbaviť sa jej bude ťažké.

Strana
z2