Prečo chlapi klamú?
24. dec 2021
Mala som priateľa 2 mesiace zo zaciatku to bolo krásne, boli sme obidvaja neskutočne zamilovany a po mesiaci prisiel obrat z jeho strany zmenil správanie zrazu co vsetko vravel uz neplati, tak doriti načo chlapy sľubujú velke veci ked to nevedia dodrzat ? Prečo maju vela reci ked to je daleko od reality... je mi z toho strasne smutno , ked sa vam clovek ukaze v tom najlepsiom svetle a potom sa zmeni... velmi to boli
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Prepáč, ale ja neklamem napríklad. A čo si z písania s dievčatami pamätám, tak som nikdy nič nesľuboval. Vždy sme sa len rozprávali, a dohodli sa, že niečo. Ale keď nie si dospelý a nie si nezávislý, nebudeš hovoriť rodičom, že á, v sobotu nemôžem ísť s vami do mesta/nemôžem ti pomáhať pri oprave doma/ nemôžem ... To sa ťažko takéto niečo vybavuje a odmieta a priznáva. Ale preto sa nič nesľubuje, ale predbežne sa dohaduje a uvidí sa či situácia dovolí. NESĽUBUJE.
Ale z toho čo píšeš, mi to pripadá, že to bol nejaký účelový klamár, tí zvyknú takto sľubovať, a na sladké reči zvádzať dievčatá, lebo vedia, že to funguje, pretože proste to funguje, týmto štýlom dostaneš, ak natrafíš na nejakú ktorá ťa nepošle do riti hneď s tým, ženu aj do vzťahu aj do manželstva dokonca... zaleži ako velmi to danemu typkovi bude vyhovovať. V pripadoch s manželstvom to ide štýlom až takým, že to funguje par rokov ako idealny vzťah, a potom po ja neviem 5-10 rokoch, sa to nejakým účelovým problémom alebo jeho priznanou farbou, alebo keď prestane v jej pritomnosti hrať divadlo, rozpadne a nájde si mladšiu, krajšiu, ktorej spraví to isté.