icon

Prečo chlapi tak neochotne platia výživné?

sass158
21. dec 2012

... Rok nevidel dieťa,nemal najmenší záujem,neprispel ani jediný cent,,, zo začiatku ešte pár krát ožratý zavolal , že mu mám dať malú na víkend... Teraz po roku , keď sa blížia Vianoce a on pred časom sľúbil , že príde malú pozrieť a dá mi konečne nejaké peniaze...zrazu začali špekulácie... zas kolotoč nadávok, osočovaní...vraj nech mi dajú moji kamaráti peniaze 🙂 ... alebo perla , že mňa vidieť nechce , že mám prísť s malou do neďalekého mesta lebo on za mnou na tu našu po... dedinu nepôjde... a ja mám ísť preč , že on s ňou ostane sám.../dcéra má rok a 4mesiace a nevidela ho skoro rok/...ďalšia perla že mu ju ja mám priniesť k nim domov , lebo na súde povie ,že mu nedovolim ju vídať....žienky zlaté... to je ten môj /dúfam čoskoro ex/manžel naozaj taký jedinečný kretén alebo máte podobnú skúsenosť?

Strana
z2
titkovamiriam
26. dec 2012

@vefi89 ved som napisala niektorí,moj terajsi partner plati tiez na svoje deti 😉 a nerieši či chcu alebo nechcu robiť su jeho tak plati,platil požičky a podobne 🙂

cecil36
26. dec 2012

@sass158 daj to predbezko na zverenie malej a zaviazanie jeho prispievat na vyzivu na cas do rozvodu. Ide to rychlo, ja som to tak mala pri dcere. Je pravda, ze to bolo 10 rokov dozadu, ale nemylsim, ze sa nieco zmenilo 😀

titkovamiriam
26. dec 2012

@cecil36 vidiš aj to sa da 🙂

maminuska
26. dec 2012

@vefi89, ruku na srdce , tvoj muž je možno jeden z mála.
Veľká časť mužov po rozvode sa mení na zver a to doslovne, prestanu ich zaujímať vlastné deti , neplatia, vypisuju matke úplne debiliny akýkoľvek majetok prepisuju na bratov ( môj prípad ) , rodičov len aby boli akože nemajetný.
Iste je určité % aj žien ale je ich podstatne menej.

@sass158 nie je neskoro, aj medzi manželmi ktorý spolu nežiju a ak dobrovolone neprispieva druhý manžel je možné použiť tento inštitut. Chod za právnikom.
Nereaguje na žiadne sms, iba ked sa ta opýta ako sa má malá a začni konať.

maminuska
26. dec 2012

@cecil36 ano to je to čo som písala predbežné opatrenie, ja som to tiež tak riešila

lujza123
26. dec 2012

@sass158 vies takych blbcov co nechapu ze dieta zadarmo neuzivis je strasne vela. Pripadne si myslia ze ked poslu uzastnych 30 eur tak ty si z tych penazi pojdes vyhodit z kopytka, zaplatit kadernicku, dovolenku a este oblecies seba aj dieta na najblizsie dva roky dopredu.
Na sms nereaguj...ale bo ked ta uz nastve pis mu aj ty take..co si to za otca ze nevies uzivit dieta...posli mu list s blockami za jeden mesiac, predpokladam ze este stale kupujes plienky a mozno aj umele mlieko....k tomu ucet z obchodu na jedlo pre dieta..jogurty zelenina maso...neviem s kolkymi ludmi teraz byvas ale zarataj tam aj adekvatnu cast najomneho a energii. Co sa tyka energii tak dietatko ich spotrbuje viac nez dospely..jemu sa musi viac krat prat, vari sa pre neho atd...ked som toto zratavala v case ked mala dcerka rok a pol vyslo mi to okolo 300 eur mesacne

neviem ako dobre poznas jeho mamu ale skus zaposobit aj tam. Je to zena tiez matka, teda aspon ja jej vzdy volam ked nemozem pohnut s mojim ex. Jeho mame aj mojej mame a oni mu potom volaju a on musi posluchat..mna ma na haku ale mati je mati...co povie je pre neho svate

sass158
autor
27. dec 2012

@maminuska rada by som šla za právnikom ale z tých 217 eur čo dostávam si to nemôžem dovoliť.

sass158
autor
27. dec 2012

@lujza123 ach jáj... ja som skúšala aj cez jeho mamu aj sestru..a len ma odbili že to neni ich vec, že ich nemam otravovať

cecil36
27. dec 2012

@sass158 ak chces, mozem ti napisat v IP ako som napisala predbezko ja (co vsetko som tam dala a atd.) Na to pravnika nepotrebujes, to zvladnes aj sama 🙂

natalia1990
29. dec 2012

@sass158 vazne.do kelu.ja som vyzine podala a za 3 tyzdne bol sud...a to som z BA.odkial si?

sass158
autor
5. jan 2013

Spišská Nová Ves

Strana
z2