icon

Prečo má dieťa lepší vzťah s otcom?

Dnes o 08:21

Je normalne ze zena vycita ze ma dieta lepsi vztah s otcom ako snou pritom otec s dietatom si vytvorili taky vztah na zaklade toho ze jeho matka po praci ked skonci okolo pol4 alebo 4 nez pride domov tak je hocikedy az vecer ked ide dieta spat lebo treba si nechty a podobne cvicenie atd. . Nehovorim ze to tak je nostop ale vacsinu casu.

anonym_313f7c
Dnes o 08:22

Nieje to normálne,to je jasné

anonym_0504ab
Dnes o 08:27

je to uplne jednoduche, Ak si precitas ake zeny su tu, tak kazde dieta logicky bude viac inklinovat k otcovi.

biba_18
Dnes o 08:31

slovo normálne nie je na mieste - pre ňu to normálne zjavne je...

sidicek
Dnes o 08:39

Za vztahy rodicia deti su zodpovedni rodicia , ci otec alebo matka , takze ano je normalne ak to vycita SEBE.

madeincssr
Dnes o 08:46

@anonym_autor dieta ma dobry/skvely vztah k tym ludom, ktori sa mu vludne VENUJU, davaju mu svoj cas, svoju pritomnost, robia s nim aktivity, rozpravaju sa s nim.

anonym_e963da
Dnes o 08:47

tiež pracujem 5 dní do 15:30, muž robí 12ky denna nočna 2-3dni volno. Minule mi 5r dcera povedala, že tato je stale v robote, ja nie 😲
A tiež ma k nemu bližšie ako ku mne. Rada ma oboch rovnako, ale tatinko je miláčik 🙂

katarinaba
Dnes o 08:52

Toto je tak individualne. Matku dieta vseobecne ma radsej, lebo s nim travi najviac casu. Do isteho veku. Potom vstupuju do hry aj ine veci. Casto si neskor dievcata vytvoria specialne puto s otcom, co neznamena, ze matku nemaju rady. Aj vztah otca k dievcatu je iny, ako k chlapcom. Niekedy je puto k cloveku, ktoreho vidia deti menej casto intenzivnejsi prave pre tu vzacnost.
Podla mna vsak ide o kvalitu vztahu ako kvantitu - to najviac vplyva na vzajomne vztahy.

eri444
Dnes o 09:41

No takto. To, že dieťa viac inklinuje k otcovi už v dnešnej dobe nie je taká rarita. Kedysi sa otcovia deťom veľmi nevenovali (vlastná skúsenosť), teraz je to ináč, takže sa aj tie vzťahy rozhodne zmenili k lepšiemu si myslím. Ale to, že ti to vyčíta, už normálne nie je. 🙂 Nech sa nad sebou zamyslí a prestane chodiť kade tade a možno si s dieťaťom zlepší vzťah tiež.

anonym_e00ad2
Dnes o 10:17

Muz bol na pnke,a ja chodila do prace a bolo len tato,tato.Nikdy by ma nenapadlo ziarlit na muza,ach ved je to jeho otec,rodic tak ako matka.Potom muz zacal opät pracovat,ja tiez a opät bolo len mami,mami.Ked pridem domov z prace,ci do skolky uz maly krici mami,mami a uz ma obima.Sme rodicia obaja a maly nas lubi oboch,k obom ma rovnaky vztah.

anonym_a18fd1
Dnes o 11:08

@anonym_autor Ťažko niečo posudzovať a určovať, či to je normálne, ale poznám rodiny, kde matka je tá prísna a otec zabávač.Samozrejme, že sa otec teší väčšej obľube

anonym_2eead1
Dnes o 11:21

@anonym_autor to je detinskost matky.Su ženy čo sú 3x z týždňa preč a dieťa ich má radšej.Dievcata viac ťahajú k otcom.Ak to žene vadí nech je viac doma ani to nezaručuje, že bude viac lipnúť k mame.Tieti vzťahy sú jedinečné a každy je iny.
Podobné povahu ťahajú k sebe