Prečo majú muži milenky?
Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?
Preco maju muzi milenky? Rovnako sa mozme spytat.. a preco maju zeny milencov? 🙂 dovodov je vela-na oboch frontoch
Žiadny milenecký vzťah nevydrží večne......Raz žena príde na to, že ju ten naoko dobrý a milujúci manžel podvádza a keď má v sebe aspoň trošku hrdosti tak ho pošle k vode....V mojom okolí začal tiež jeden dobre vyzerajúci chlap po tridsiatke vystrkovať rožky a našiel si milenku o 15 rokov staršiu ako bola jeho žena...doma má dve malé deti. Zo začiatku sa im darilo skrývať, ale raz ich niekto spolu videl a jeho žene všetko povedal. Muž to nepopieral, žena ho poslala kade ľahšie a on mohol byť so svojou milenkou. Ale najnovšie ho už aj tá milenka nechala. Tak teraz je chlap bez rodiny a aj bez milenky. A toto prajem každému jednému chlapovi, ktorý si neváži čo doma má.....
@80472 neviem co si chcela povedat tym, ze cez ip sa dozvedia meno svojho manzela...
ja som na rozdiel od teba moralne vyspela osoba a nelezem do postele s kde kym z vypocitavosti 😒
to ze sa mi stalo nieco negativne este neznamena, ze to budem aj ja robit druhym... len mi to otvorilo oci a viem, kolko stetiek je medzi zenami.
mimochodom, dostat, ci ovladat chlapa dierou medzi nohami je jednoduche a ubohe... udrzat si ho, to je umenie a aj kus stastia 😉
@michelle232 napodopne
@80472 ja ta svojim sposobom chapem..viem, co dokazu byt chlapi za prasiatka...ale nechapem naco tu zbytocne vytacas ostatne? ved ich nechaj, neber im iluzie a sny....na kazdej strane barikady je kusok pravdy a tiez obcasna diplomacia nie je na skodu 😉 a ako sa hovori (zmenim len pohlavie) "Dama si uziva a mlci...." 😎
@michelle232 ale totok nerobim nekontrolujem mam ho doslova niekde ved zradil rodinu
baby,co sa tu tak rozculujete napr. nad 80472 ,ziadna z vas nevie co ma zivot pre vas nachystane 😉 niektore zeny,alebo muzi maju halt stastie,ze sa nevera neprevali,cize co oko nevidi to srdce neboli 😉
ak je u vas doma vsetko v poriadku tak sa z toho teste a uzivajte si to 😉
😀 😀 ...uz davno ma ziadny prispevok tak nepobavil..samozrejme okrem toho mojho.. 😀
@janka300 ale neblazni - vsetko je o laske - vojny, mier, peniaze , zivot - ta hlavna motivacia je tuzba milovat a byt milovany... to ze je to niekedy prekryte inymi akoze motivmi je ine...
kasli na tych co ti nahovaraju nieco ine - zi pre seba a svoj vztah, staraj sa on, budujte ho spolu s tvojim manzelom, prekonavajte prekazky... mozno sa podknete, mozno aj spadnete... ale ak budete chciet tak sa spolu postavite a mozte ist dalej - ja osobne neverim na celozivotnu zamilovanost, ale verim na celozivotnu lasku...
kríza vzťahov je oveľa zložitejšia ako sa na prvý pohľad zdá, napriek tomu v jednoduchosti je krása, svoj osud má každý v rukách sám, a ako s ním naloží je jeho vec ...pokiaľ sa to netýka aj osudov tých druhých, s ktorými sú v blízkom vzťahu, a potom to už nie je len o nakladaní so svojím osudom ale so zopdovednodťou danného jedinca k osobe blízkej...tak ako moja sloboda tak aj zodpovednosť siaha po hranice toho druhého...a tak sa dozvieme, že vzťahy stoja a padajú na dôvere ..a zároveň na zodpovednosti, to sú základné kamene vzťahov...ak toto tam nieje, potom je to otázka času a výberu menšieho zla...
doplním: .. na obojstrannej dôvere a zodpovednosti...,
potom je možné rozvádzať výšku a hĺbku, hranicu dôvery a zodpovednosti
ďalšiu dôležitú úlohu tu hrá emotívny kvocient partnerov, jedinca, pochopiteľne
@nazorotca, velmi sofistikovane, dovolim si pomenovat moju skusenost jednoducho a ľudovo. Partner je zodpovedny ku mne ako osobe blizkej, je vzdelany, ma IQ cez 140, je veriaci.....ale, je to chlap, ktory ma testosteron a "ftaka" a ten ftak, ako kazdemu chlapovi riadi zivot. Potom vsetky tie poucky a psychologicke pravidla nefunguju, nemajme iluzie. To netvrdim, ze ma podvadza......ale.....ruku do ohna mozme dat len kazdy za seba. Apropo....viete preco vsetci umelci a maliari tvorili a boli slavny az vo vyssom veku? Pretoze libido skoncilo 😀 a dokazali mysliet aj na ine, ako na TO. Som heterosexualne, ale tie lesby maju oproti nam vyhodu, neslintaju kade chodia za cudzimi suknami.
ak pozná niekto recept na večnú mladosť, tak určite má aj na šťastné a bezchybné manželstvo. človek robí občas chyby a aj takého charakteru a robia tieto chyby aj ženy, aj muži, bezmocnosť, zvedavosť, to je jedno čo to naštartuje. A niekedy je to zlé aj na niečo dobré, vinník si to prehodnotí v hlave, potrestaný je už tým, že s tým musí žiť, ak sám uznal, že to bola veľká chyba. Myslím, že tým preskákalo veľa manželských párov. Ale ak to niekomu zachutí a začne z toho tvoriť vzťah a ešte má tu drzosť ťahať svoju zákonitú polovičku za nos, to už je choré a urážajúce a hlavne ked má potrebu zanechávať za sebou stopy, mobil, internet...
Po rooookoch manželstva, sme mali s manželom krízu, hnusnú brutálnu, nechutnú, deti rástli, starosti a pod., proste niekde sme sa jeden druhému stratili, až tak, nakoľko nevieme fungovať singl, skončili sme obaja v inej posteli, čo dlho netrvalo, len s tým rozdielom, že ja som manželovi na to prišla a on mne na to nie. Preto som sa s touto skutočnousťou aj vyrovnala, lebo viem ako sa cíti. Vyriešili sme to nekonečne dlhým rozhovorom, pri ktorom sa miešali rôzne emocie a prebrali sme naše manželstvo od začiatku, v ten deň som spoznala človeka s ktorým už roky žijem a dakujem bohu za to že ho mám. Dnes viem, že ak by bol akýkoľvek problém, za seba môžem povedať, že by sa už žiadna chyba z mojej strany nestala a verím aj manželovi. A predstavte si muži vedia aj komunikovať a dokonca lepšia ako my.
@trogir buď rada, že ten tvoj má ftáka a libido, 140 a je veriaci, a nesnaží sa maľovať, otázka je ako dlho mu to vydrží ...čo i len insitný naivistický obrázok, a budeš mať doma maliara, síce nic-moc, ale maliara, a možno aj obývačku vymaľuje
obrátene by tvoj model fungoval tiež, lebo žená má ..., áno, muži a ženy majú pohlavie, a to je myslím dobre 🙂 ale zhodnotiť to záverom že majú a preto, je trochu fest zjednodušujúce, raz všetci skončíme v jednej posteli, zaujímavé, ale jadro otázky a problému neriešiace,
preco maju zeny milencov?
@nazorotca , uz som tu odpovedala jednej kocke, ze moj prispevok bol ironicky, a tu ironiu som nedavala do uvodzoviek, nakolko som predpokladala, ze kazda trochu vzdelana a metaforam rozumejuca zena to pochopi, ale tusim Ty, so svojimi odbornymi prezentaciami pre plebs, ktori si tu vylieva problemy si to nepochopila. Tak sa prezentuj kdesi inde, tu Tvoj komplex a naznak snobizmu ci co to tu prezentujes neni na mieste. Tu su normalne zeny, ktore sa tu nepotrebuju na nic hrat a inkognito sa dokazu porozpravat otvorene s inymi normalnymi zenami. Predpokladam, ze Tvoja odpoved bude znova vysoko odborna, sofistikovana a na tomto portali tym padom aj trapna 😝

Pri prečítaní týchto príspevkov mi až stiahlo hrdlo, to fakt je všetko len sexe a prachoch? A čo tak láska? porozumenie, dať tomu druhému všetko? Som už z toho taká znechutená, že sem prestávam chodiť. ☹