Prečo mi priateľ vulgárne nadáva?
Ahojte, pr mesiacov sa stretávam s o 15 rokov starším mužom odo mna ja mám 23.. keď pride k nejakej banálnej hádke alebo vidí že sa mi niečo nepáči a svojim spôsobom sa urazim na to začne mi vulgárne nadávať do ku a podobne.. je Tk hrozné,pár krat som dá snažila aj s ním ukončiť vzťah ale on má vždy niekde nejak konktaktuje a tvári sa , že sa nič nestalo.. prečo to preboha robí? Dávam mu jasne najavo že sa mi jeho správanie absolútne nepáči .. vie byt aj milý ale toto sa nedá zniesť
Lebo je to obyčajný chumaj, ktorý si ťa absolútne neváži a má ťa iba na sex a ty si zrejme ľahko zmanipulovateľná, .... Nechápem ako môžeš vojsť do postele s človekom, ktorý ti takto nadáva... Nájdi v sebe kúsok hrdosti dievča... Neviem či vieš, ale na svete sú aj iní chlapi, takí, ktorí si svoje partnerky vážia...
Raz by mi partner povedal nejaku nadavku..Dalsiu by mi mohol povedat uz len ako ex. Dievca, kde mas sebauctu, ze toto trpis pri sebe?
Odpoveď: Lebo je kretén. A to som slušná.
Moje otázky: Prečo zostávate s takým? Nevážite si samu seba?
V dnesnej dobe je tak vela naivnych a sprostuckych zien, mne sa zastava rozum
Je smutne, ze niekolko diskusii po sebe som musela napisat autorke, aby isla od takeho prec🙄 neskor to moze prerast do fyzickeho nasilia... Pokial nie su deti atd.. tak nie je o com
Otázka neznie prečo ti nadáva ale prečo si s ním?🙈

Prečo chceš vôbec vedieť, prečo ti nadáva? Nadáva ti, tebe sa to nepáči a do vzťahu to nepatri. Koniec, bodka. Vykašli sa na toho, k tebe starého capa a hotovo