Prečo moja sestra vyčíta môjmu manželovi, že ma živí?
Rada by som počula názory. Boli sme na birmovke bratovej dcéry, sestra sa veľmi opila, cestovala s nami domov v aute a sedela vzadu za sedadlom šoféra. Chytala za hlavu môjho muža, a hučala mu do ucha, prečo sa o mňa stará a prečo ma živí. On jej na to povedal len to, nech nevyvádza a nech sa pripúta. Ja som bola zhrozená, a opýtala som sa ho, či niečo spolu majú, alebo prečo to ona rieši a prečo si ma nezastane. Nepovedal na to nič. Neustále vrieskala a obťažovala ho aj mňa ťahala za ruku, tak sme sa museli vrátiť a odviezť ju k bratovi, aby sme nenabúrali. Odvtedy mám čudný pocit, prečo takýto výstup, čo to malo znamenať. Niekoľko krát som sa manžela odvtedy opýtala, že či sa medzi nimi niečo stalo, a on reagoval tak,že nepovedal nič. Opýtala som sa aj sestry, keď vytriezvela, ale reagovala veľmi podráždene, priam zúrila. Skôr som čakala rozumné a kľudné vysvetlenie. Sestrin manžel bol preč 1,5 roka a v tom čase k nám veľa chodila a on jej prerábal jednu izbu v byte. Dovtedy sme mali pekný vzťah. Potom k nám prestala s deťmi.chodiť.
Mohlo sa medzi nimi niečo stať?
Čo si o tom myslíte?
😂
@janinah nie som
@anonym_autor stalo sa to este v máji,a o odvtedy ma to trápi...
Myslím si, že tvoj muž 2krat mlčal namiesto odpovede a Tvoja sestra je na Teba agresívna kvôli nemu. Inak, povedz tej pizde, že on Ťa "neživi" z rozmaru, ale preto, že si rodila a staráš sa o dieťa a on ostať doma nechce a na aupair 24/7 nemáte. A už by moja sestra nebola. Aj jej muž ju živil rok a pol zo zahraničia.
Ps, ani on by už môj muž nebol, chlap, ktorý sa ma nezostane, keď ma niekto uráža a nevie mi od mája odpovedať na jednoduchú otázku, tým vlastne už odpovedal.
A teraz ženy do mňa.
@anonym_autor stalo sa to este v máji,a o odvtedy ma to trápi...
@anonym_autor raz sa váľali spolu po zemi opití, ráno o šiestej na dedinskej vatre. Našťastie už len pár ožranov tam bolo s nami
Myslím si, že tvoj muž 2krat mlčal namiesto odpovede a Tvoja sestra je na Teba agresívna kvôli nemu. Inak, povedz tej pizde, že on Ťa "neživi" z rozmaru, ale preto, že si rodila a staráš sa o dieťa a on ostať doma nechce a na aupair 24/7 nemáte. A už by moja sestra nebola. Aj jej muž ju živil rok a pol zo zahraničia.
Ps, ani on by už môj muž nebol, chlap, ktorý sa ma nezostane, keď ma niekto uráža a nevie mi od mája odpovedať na jednoduchú otázku, tým vlastne už odpovedal.
A teraz ženy do mňa.
@enmery mám prídavky na deti 800e (vrátane vratky dane).
A teraz ženy do mňa.
@enmery povedala som jej, celá rodina sme to riešili. Ale nedá mi pokoj, že on sa ma nezastal. Akoby ju nechcel nahnevať alebo neviem. Stalo sa to v máji a od júna spolu nespíme. Každý víkend je s ňou na jej chate, ktorú im pomáhame prerábať...
@enmery povedala som jej, celá rodina sme to riešili. Ale nedá mi pokoj, že on sa ma nezastal. Akoby ju nechcel nahnevať alebo neviem. Stalo sa to v máji a od júna spolu nespíme. Každý víkend je s ňou na jej chate, ktorú im pomáhame prerábať...
@anonym_autor včera som tam išla s ním po dlhej dobe, a atmosféra by sa dala krájať. 🤦♀️
@anonym_autor Ty fakt nevieš, čo sa deje???😃Si troll potom.
@anonym_autor Ty fakt nevieš, čo sa deje???😃Si troll potom.
@enmery a ako mam dosiahnut, aby sa priznal? Ked ste takí múdri
Myslíš, že keď sa mi v máji zmenila farba kože na červenú a vyhodili sa mi na nej biele kolieska, tak som muchotrávka?
Myslíš, že keď sa mi v máji zmenila farba kože na červenú a vyhodili sa mi na nej biele kolieska, tak som muchotrávka?
@anonym_e6bd94 netrápi ma tvoja koža. Ak máš taký problém, napíš si svoju diskusiu. Snažila som sa túto vec so sestrou hodiť za hlavu a zabudnúť na to, ale nespávame s mužom, tak začínam analyzovať...
@anonym_e6bd94 netrápi ma tvoja koža. Ak máš taký problém, napíš si svoju diskusiu. Snažila som sa túto vec so sestrou hodiť za hlavu a zabudnúť na to, ale nespávame s mužom, tak začínam analyzovať...
@anonym_autor no čo tak ti preťahuje sestru
Ľudia, ktorí niečo skrývajú, sa nesprávajú nahlas a dotieravo.Správajú sa opatrne a ticho avšak alkohol otvoril ústa a dáva ti veľa nezodpovedaných otazok. Normálne to teda nebolo....Každopádne je nemiestne, aby tvoj muž namiesto toho, aby si ťa uistil , mlčí. V aute ju upozornil nech nevyrieska a pripúta, hocijaké iné dohováranie, či vysvetľovanie alebo zastatie aké si očakávala , by bolo zbytočné, veď bola opitá a agresívna. Čo ma však zaráža, že ste neskôr spolu nešli k nej a nevyjasnili si veci, a jej osočovanie voči vám, keďže prekročila hranice. Niečo nie je v poriadku, nie ste tím a takto sa muž k svojej žene nespráva. Takže niečo má za ušam a byť v neistote je strašná vec. Dala by som s ním váznu debatu, pretože to čo predviedla tvoja sestra je jedna vec ale jeho mlčanie a pasivita druhá.
Preraba tvojej sestre izbu a potajomky tvoju sestru obrába.
Nad slnko jasne
Aku maju krasnu prilezitost a z teba sa smeju,preto ten vystup.Ako ho donutit,co tak ist tam potajomky,bez toho aby o tom vedeli a prichytis ich pri cine priamo.Ziadnu inu odpoved uz potrebovat nebudes.
Ak by mi muz na jednoduchu otazku neodpovedal,kto mlci ten svedci,brala by som to za ano.
...a dalsie podstatne informacie na dalsich stranach....
No co - zavidi , lebo ona to tak zjavne nema. A tak ma pocit krivdy, zlosti....deti a opiti ludia vravia pravdu( teda nie "skutocnu" - to ze ta zivy ale to co si naozaj myslia a citia.
Bože, bola ožratá, čo mal tvoj muž riešiť s tvojou ožratou sestrou počas šoférovania. Si ju mala uzemniť ty, dať jej po papuli a vysadiť ju, nech sa postará sama o seba.
Kto mlčí, ten svedčí...žiaľ si myslím že tvoja predtucha je správna.
Hlavne ked si bola s nimi na chate a atmosféra by sa dala krájať. Jednoducho si im prekazila ich víkend .
@anonym_autor Takže už len podľa štýlu ako to píšeš a ako ešte pridávaš nové story len potvrdzuje že si trollo lolo 😂😂 Ale už je koniec víkendu čiže učenia máš kopec tam rozmýšľaj radšej zachviľu polročné vysvedčenie
@anonym_autor raz sa váľali spolu po zemi opití, ráno o šiestej na dedinskej vatre. Našťastie už len pár ožranov tam bolo s nami
@anonym_autor Ste divná rodina. Alebo len typická slovenská, tradičná...?:(
@enmery a ako mam dosiahnut, aby sa priznal? Ked ste takí múdri
@anonym_autor však ak nie si blbá úplne tak to vidíš...
🍿
ostalo to v rodine
TROOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LEBO NEVERIM ZE AUTORKA je tak bl....
Bože, bola ožratá, čo mal tvoj muž riešiť s tvojou ožratou sestrou počas šoférovania. Si ju mala uzemniť ty, dať jej po papuli a vysadiť ju, nech sa postará sama o seba.
@anonym_eddf1e dala som jej po papuli. Asi 4x

Ze si troll