icon

Prečo moja sestra vyčíta môjmu manželovi, že ma živí?

23. nov 2025

Rada by som počula názory. Boli sme na birmovke bratovej dcéry, sestra sa veľmi opila, cestovala s nami domov v aute a sedela vzadu za sedadlom šoféra. Chytala za hlavu môjho muža, a hučala mu do ucha, prečo sa o mňa stará a prečo ma živí. On jej na to povedal len to, nech nevyvádza a nech sa pripúta. Ja som bola zhrozená, a opýtala som sa ho, či niečo spolu majú, alebo prečo to ona rieši a prečo si ma nezastane. Nepovedal na to nič. Neustále vrieskala a obťažovala ho aj mňa ťahala za ruku, tak sme sa museli vrátiť a odviezť ju k bratovi, aby sme nenabúrali. Odvtedy mám čudný pocit, prečo takýto výstup, čo to malo znamenať. Niekoľko krát som sa manžela odvtedy opýtala, že či sa medzi nimi niečo stalo, a on reagoval tak,že nepovedal nič. Opýtala som sa aj sestry, keď vytriezvela, ale reagovala veľmi podráždene, priam zúrila. Skôr som čakala rozumné a kľudné vysvetlenie. Sestrin manžel bol preč 1,5 roka a v tom čase k nám veľa chodila a on jej prerábal jednu izbu v byte. Dovtedy sme mali pekný vzťah. Potom k nám prestala s deťmi.chodiť.
Mohlo sa medzi nimi niečo stať?
Čo si o tom myslíte?

Strana
z4
valria
24. nov 2025
@anonym_autor

@really8 neuveríš, ale sme celkom slušne situovaná rodina. Žiadne socky. Bývam v dome pri Bratislave. Predtým sme bývali na Orave. Všetci chodíme do kostola pravidelne 🤦‍♀️ A ona má chatu pri Dunaji, a byt v Bratislave.

@anonym_autor Orava, kostol, alkohol....však hovorím, slovenská tradičná🙂). A netrolluj.

mirka6530
26. nov 2025

@anonym_autor aj ja si myslím že si troll!

autor
26. nov 2025

Kľudne si myslite, čo chcete. Každopádne, nech sa stalo čokoľvek, môj muž sa ma mal zastať a v tom je celý problém. Poučila som sa, a nebudem už milá, dobrá a odpúšťať neúctu...

mia1122
2. dec 2025
@anonym_autor

Kľudne si myslite, čo chcete. Každopádne, nech sa stalo čokoľvek, môj muž sa ma mal zastať a v tom je celý problém. Poučila som sa, a nebudem už milá, dobrá a odpúšťať neúctu...

@anonym_autor ahoj. Ak je toto reálne, tak by som Ti poradila iba toto. Kúp malý diktafón a schovaj ho tvojmu mužíčkovi niekam, kde ho nenájde. Výsledok si potom prehraj a manžela pošli vonku oknom aj s vecami.

Strana
z4