Prečo mu napísala ako prvá?
Ahojte s priateľom som 3,5 roka a včera mu napísala jedna baba vraj ju pozná keďže je to bývalá žiačka jeho mamy ktorá robila učiteľku niekedy a že sa poznajú už dlho, čomu ja neverím pretože doteraz o sebe nevedeli akoze? Len tak mu napíše sama od seba? Nieze by som priateľovi neverila ale neverím na nevinné kamarátstva medzi mužom a ženou keďže v predošlom vzťahu som sa rozišla s bývalym kvôli takýmto jeho kamarátkam s ktorými ma potom na tajnasa podvádzal. Navyše vcera keď si písali ani sa nezmienil o mne že je zadaný a dohodli si stretnutie v jednom bare kam spolu s priateľom chodím pravidelne. Nemyslím si že by ma podviedol ale čo ak,
Čo si o tom myslíte? Včera sme sa o tom bavili a on povedal že aj ona je zadaná čomu opäť neverím lebo odkiaľ to on môže vedieť keď mu o tom že je zadaná tiež nenapísala. Myslíte že to mám nechať tak alebo mu to stretnutie vyhovoriť? Od včera som nervózna a ani som nevedela spat kvôli tomu poriadne. Poraďte ako by ste sa zachovali vy
Vďaka
@veronika2550 to mi je ľúto..takéto isté vypisoval aj môj ex novej známosti a mne vravel ako ma miluje a aký je šťastný..niektorých chlapom jednoducho brni v nohaviciach pri pomyslení na hocijaku vagínu q rozprávajú také veci aby ju obmakcili..prezi to..je to oveľa lepšie zistiť teraz,ako kebyže ste manželia,máte deti,hypo..nech si ide..
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
@veronika2550 Hlavu hore. Svet sa nezrútil, i keď to tak vyzerá. Nič nezvyčajné to nie je, i keď veľmi, veľmi bolí. To, čo urobíš, bude správne.
@veronika2550 mozes sa zbavit chlapa, co nepracuje. Nevazi si ta, neberie ohlad na tvoje pocity. Vypisuje si na pokeci s inymi so sexualnym podtonom. Stretava sa so zenami, ktore pozna len zbezne. A este ta aj ohovara a zavadza o vasom vztahu. Viem, ze ta sklamal, ale ver mi, ze l par tyzdnov budes rada, ze si sa tohto DEBILA zbavila.
@veronika2550 nemusi to byt pravda mozno mu je s tebou dobre ale zaroven neohrdne inou suknou....to robia suknickari...to uz bolo takych od.bov vo vztahu som nestastny, nikam to nevedie....vsetky sme to uz poculi.
no ako som pisala nevinnen priatelstvo medzi muzom a zenou neni mozne....
ked je pre chlapa dôležitejšie stretnutie s "kamarátkou" ako to čo si o tom myslí jeho priateľka, tak je to vzťah o ničom. Zaľúbeného chlapa ani nenapadne ísť s nejakou kamoškou von ked má doma niekoho na kom mu záleží.
@veronika2550 počuj, to ho chceš ako stíhačka oháňať dokedy? Písal na pokeci, nemal problém s cudzími, prečo by mal mať s kamoškou problém dať stretko? Ty si nájdi takého, ktorému budeš môcť veriť a nebudeš kvôli nemu v strede a na ihlách.
Necitala som vobec komenty, ale este je mozne, ze je "agentka s teplou vodou" a chce mu ponuknut skvele financne produkty alebo sluzby, kupu genialnych zazrakov zdravia alebo novu poistku a zhana si tak klientov.
Inak povazujem za normalne, ze muzi a zeny sa kamaratia navzajom aj bez toho, aby mali sexualne pohnutky. (Moji naj kamarati su muzi a nie, ani s jednym z nich nechcem spat a ani jeden z nich nie je gey)
@veronika2550 to ma mrzi😰
@veronika2550 zaujimave ze ten blb ta pustil do jeho telefonu ked vie, ze tam s Ivkou ma ulozenu taku konverzaciu ktora ho hned usvedci...
@zooeynka vedela som jeho heslo o to šlo. Zozierala ma nervozita o čom si píšu nedalo mi to nepozriet sa a to bola konečná to som vidieť nemala.
@veronika2550 uz si ho konfrontovala?
@veronika2550 🙏 boli to ale aspoň vidíš koho si ľúbila. Nech si ide.. Na teba čaká niekto lepší
@zooeynka ohľadom čoho som ho mala konfrontovat
@veronika2550 ze si citala ich debatu a vies co jej pisal....
Neverila by som mu.
@veronika2550 Niekedy mas zvlastne otazky... ze s cim si ho mala konfrontovat 🤷♀️
@veronika2550 Tak to meni všetko čo som ti napísala.Tento typ chlapa nikdy nebude verný.Žial take typy si vyberáš .Budes sa zožierať ,zničí ti psychiku a spraví z teba trosku .Utec z kratšej cesty.A to ,že on ti dá heslo a takéto veci robi poza tvoj chrbát ,nedá sa žiadneho pekného slova na neho povedať .Ma ťa total na háku.Aj tie zoznamky,už vtedy si mala utekať ..je mi ťa ľúto ,drzim palce.
Neverím mu lebo mi pisala jeho kamoška ako ona má priateľa a že môj priateľ je len jej veľmi dobry kamarát ktorého pozna 13 rokov a priateľ ešte mne povie že verím virtuálnej realite a že nikdy by ma nepodviedol že prečo nemôže mať kamarátky a ja som chorobne žiarliva. Nebyť tej včerajšej konverzácie tak nemám dôvod žiarliť.
A že vraj tie smajlíky boli v rámci kamarátstva a že nič som nepochopila. Samozrejme len ja nič nechápem iba on
@veronika2550 to je maximalne typicke oni su k.revnici a z teba este urobia debila....a kolko ich takychto po svete beha to je des....co planujes robit teraz?
@nistika ani sama neviem na jednej strane by som mu verila že je to len jeho kamoška a ona ako tvrdí že je stastne zadaná ale na druhej strane sa bojím že to v niečo medzi nimi prerastie. Ona mi napísala pritom sama a ja som jej odpísala že si ho môže nechať ak sa jej páči a neverím jej že je stastne zadaná
@veronika2550 Ty s nim zostanes, budes sa dalej zozierat, o rok ti zas da nejaky dovod, zas budes ziarlit... nekonecny kolotoc.
@nistika aj ja sa hlasim. Tiez mam takych kamosov a muz kamosky
To,že chlap môže mat kamošky bez sexuálnych úmyslov je pravda,tak isto i žena kamosov ,zvlášť extrovert .No toto čo tvoj chlap ti stvára ,už aj ten Pokec ,neverila by som mu ani nos medzi očami !Proste je to jeho charakter.Zmier sa s tým alebo odíď ,bo tá zničí ...
@retatka prvýkrát som mu ten pokec odpustila lebo odvtedy ani jednej nenapísal v sexuálnom podtone ale teraz táto jeho vraj dlhoročná kamoška ktorá mu napísala sama od seba. Ako neviem ktorý kamoši si posielajú pusinky. Ja takých nepoznám.
@veronika2550 No mňa viac ako pusinkujuci smajlík trápilo,že jej písal aký je s tebou nešťastný a že chce niekoho ako ju...na to si sa ho nepýtala? Len na pusinkujucehi smajlíka?

@veronika2550 No snažil sa zapierať.Hajzel čo si budeme...neni prvý ani posledný..čo mu vyhovuje život na dvoch stoličkach.
Pekne mu to nalož..a môže ísť,ked sa tak strasne pri tebe trápi,chudáčik