icon

Prečo muži doma nepomáhajú: Diskusia mamičiek

6. okt 2024

Ahojte, som mama na materskej a niekedy neverim vlastnym usiam co pocuvam na ihriskach alebo ociam co tu citam.
Zeny, matky, manzelky, preco ste ok s tym ked muz doma nic neurobi? Resp ak nieco urobi je to jeho dobra vola?
Napr. Castokrat pocujem ze zena vstava v noci k obom detom. Chlap nemusi lebo ide do prace a cez vikend si chce oddychnut. Takze je ok ze ona sa nevyspi ani jednu jedinu noc (neriesim kojene deti). Ved ona si moze oddychnut cez den ked spia. No kolke oddychujeme ked deti spia?
Chlap ktory vezme do ruky vysavac alebo zehlicku je pomaly poloboh? Preco? Preco mate tske nizke naroky? Preco si tolko nakladate? Preco ste zmierene s tym, ze ved muz nevie roztriedit pradlo, zapnut pracku, ozehlit plienky, poumyvat po obede? Preco by to nevedel?
Preco si matky musia pytat “povolenie” od manzela ked chcu niekam na materskej ist a muz proste ide?
Preco nie ste partaci?

Strana
z3
nelka93
8. okt 2024

Keď si žena nájde debila, tak nech si trpí. Môj je z domu naučený, že žena nie je slúžka a nemá problém hocikedy upratať, umyť riad, dat prať a poskladať oprate, povysavat a vlastne všetko. Keď ja varím, tak on zatiaľ upratuje, aby sme si mohli potom zvyšok dna užiť spolu.

Strana
z3