Prečo muži nemajú záujem opustiť rodičovský dom?
Som na zoznamke a väčšina chlapov na zoznamke 30-40 to má takto, že žijú vo veľkom dome s rodičmi, čo až tak za zlé nemám. Ale ak sa ich opýtam, že či by vedeli bývať inde, tak nie, lebo ich otec to postavil vlastnými rukami, nechcú, aby v ich dome býval niekto iný. Sú proste rodičmi vedený k tomu, že do toho domu si privedú ženu a budú tam žiť do smrti.
Ale reálne, ktorá žena bude žiť v dome svokrovcov bez súkromia a otročiť na veľkom dome s veľkou záhradou? Myslím, že väčšinu žien to neláka. A tak takto naočkovali svojich synov na doživotné bývanie v rodičovskom dome a urobili z nich "starých mládencov" ešte v detstve. A sa ešte aj čudujú, že prečo o ich dobrého, šikovného syna žiadna nemá záujem.
Ked by si sa do niekoho fest zamilovala, isla by si aj na lazy😉
@mariynka môj so mnou na lazy išiel...ale do nášho spoločného a nie k svokrovcom, to je sakra rozdiel.
Je to pravda, rodicia tak svojich synov vychovávajú a vedu. Brzdia ich.
Bratia môjho muža tak žijú. 30+ a 40+ žijú v rodičovskom dome vo svojich detských izbách. Žijú samozrejme zadarmo. A rodivia ich ešte podporujú v tom aby nikam inam nešli, že takto je dobre. Je mi z toho na grc
Tak dobrovoľne svojim deťom ničiť život
@natalka81 ja som mala takú zakaznicku, pani po 40, čo celý život stravila len s rodičmi. Behom pol roka sa obaja pominuli a ona zostala sama. Bez rodiny, muža, priateľov... zničená osoba
Tiež poznám hlupáka, ktorý hnije v rodinnom dome na východe. Pretože mu to bolo takto povedané. Sestry sa odsťahovali, založili si rodiny a on predsa nemôže opustiť rodičovský dom. Akurát, že v tom rodičovskom dome s ním nikdy žiadna bývať nebude. Najskôr kvôli ťažkým povaham jeho rodičov, potom kvôli sestrám ktore ten dom stále považuju za svoj, a nakoniec aj kvôli nemu samemú. Pretože čím je starší tým viac sa jeho povaha zhoršuje. Sedí na rodičovskom dome ako na zlatom vajci a snaží sa svojim deťom dohovoriť aby aspoň jedno z nich v tom dome zostalo.....
@ahhola tieto domy sa týkajú hlavne zabudnutých dedín, nie miest. Vznikli tak, že rodiny mali pozemky a dedinčania svojpomocne si navzájom chodili stavať domy z materiálov čo zohnali zadarmo alebo lacnejšie. Postavilo sa jednému, potom sa išlo druhému a tak. V mestách sú veľké domy skôr rarita a ak sú, sú to domy zbohatlíkov a tam rodičia nevyžadujú aby synček ostal v detskej izbe. Majú peniaze, budú rodičia aj sami vo veľkom dome a synovi kúpia niečo iné. Teda rozprávame sa o domoch hlavne v lokalitách kde líšky dávajú dobrú noc.
To akoby som môjho bývalého počúvala. V podstate to bol len neschopák, ktorý si za 35 rokov svojho života nebol schopný zabezpečiť ani len garzonku. Tiež mi rozprával ako tam budeme bývať, budeme mať dve deti. A ešte mi zadrel že konečne budem môcť upratať v ich dome tak ako sa mne páči 😂 keďže tam bol furt svinčík. Od takych ruky preč. Často sú to nevyzretí jedinci, ktorí potrebujú aby sa o nich niekto staral. Také prerastené decká ktoré sa ti zavesia na krk a chcu od teba aby si im suplovala matku
@lavender94 presne tak, nehladaju zenu, ale matku. a zena bude mat doma dalsie velke decko. hotova katastrofa

@ciernysokol 😆 Hlohovec