icon

Prečo muži podvádzajú?

15. sep 2020

Nepatrím medzi žiadne krásavice, poznám a nie jednu ktorá je krásna pracovitá má aj v hlave vie sa obracať vonku aj v kuchyni ☝️ ALE aj tak ju muž podvedie. Veľa krát som sa pýtala prečo 😱 veď doma má tak krásnu ženu, prečo mal sex s takou špatou. Muž keď podvedie, podvedie preto lebo je muž, potrebuje ho vopchat do inej a ani mu to nepríde divné. Môžeš robiť čo len chceš aj tak ťa podvedie. Žena keď podvedie tak tej niečo chýba 🤷‍♀️ náklonnosť alebo aby sa cítila ešte príťažlivá, s mužom sa tak neporozpráva ako s milencom, doma to má roky bez predohry v tej istej polohe a končí sa to vždy v 3 minúte stým istým scenárom. Takže sa nemusíme cítiť zle, že nevyzeráme top že nevieme to alebo ono jednoducho niesme na vine. Hlavu hore a nerieš v hlave toľko otázok, že prečo ti to urobil. Urobil to preto lebo je to MUŽ

Strana
z2
lenvam
17. sep 2020

Tak ako toto už roky trápi aj mňa a hlavne keď ešte človek vie že sa snažia o bábätko a on sa tvári veď nič sa nedeje to je úplne normálne!

ankare
17. sep 2020

@aylinn si robíš srandu? Jedno veľké kako? Si brutálna kosť! 😮👌👌👌

moonlight1210
17. sep 2020

@aylinn asi si tomu kamosovi mala poradit, nech sa zacne rychlo ucit piect zakusky.
Lebo je naivne si mysliet, ze jeho krasna zena tiez bude tuzit cely zivot jest iba suchy chleba s maslom, co on ponuka, ked ma naviac. Napr ked zisti, ze ona je pre neho len nudny rozok s maslom. 🙂

hivanik
17. sep 2020

@marca12 ...to je pravda... sak vsetci mame pudy a zdravy rozum ked funguje tak nepodlahnem. Ale realizujme sa doma a nie s kade kym.

ciola
17. sep 2020

Vôbec by som nepovedala, že to tak je. Kde je nevera, tam niečo proste nefunguje a človek je slabý ny to aby to proste vyriešil, alebo sa mu jednoducho nechce

elenora71
17. sep 2020

Za žiadneho muža by som ruku v živote do ohňa nedala.

mandarinka555
17. sep 2020

@miskakyska Tvoje "pche" znamená, že si nepochopila pointu myšlienky....

autor
8. okt 2020

@mandarinka555 hahaha presne

autor
8. okt 2020

Ziaden matros ani nic podobne. Len som chcela aby sa zena neobvinovala ak sa taketo nieco stane. Lebo vela zien ma mnoho otazok a tym sa nicia. To bolo cele. Nemusite byt hned hrr a pisat ze na nieco ficim boze ludia ved sa lubme a budme k sebe prijemnejsi ❤️

Strana
z2