icon

Prečo nevesta zatajila nové zamestnanie?

64jarka64
16. sep 2024

Keď bola u nás na prázdninách vnučka spomenula,že mamina(moja nevesta)má nové zamestnanie,je ešte malička tak nevedela o akú prácu sa jedná.Prišiel syn tak sa ho pýtam či mi nechce niečo povedať,nevedel o čo sa jedná,tak som mu to objasnila,jediné čo potvrdil bolo,že prácu má,nechcel o tom viac hovoriť.Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
katkati
18. sep 2024

@tamta Tak každá sme iná a máme rozdielny pohľad na vzťahy v rodine a je to OK. Ak nevesta neberie svokru ako rodinu, tiež OK, je to jej vec, ale aby som sa bála opýtať syna, či je pravda, že nevesta už pracuje, to je už ponižovanie rodiča. Si tu, ale drž hubu a krok, my máme svoj život a ty sa nemiešaj. A pritom to je taká formálna všeobecná informácia, kde človek pracuje.

jankalukasova
18. sep 2024

Autorka Vám neodpovie... Už ma problém s druhou nevestou 😂😂😂😂😂😂😂

gribka1
18. sep 2024

@katkati Ale ak poznám svokru, že je to proste rapotačka a ja nechcem, aby sa určite veci dostali do obehu, tak nepovieš proste. Možno má nevesta dôvod.

tamta
18. sep 2024

@katkati mas pocit, ze svokra sa spýtala svojho syna, ci jeho manželka pracuje? Asi sme každá čítali inú diskusiu...

viestta
18. sep 2024

@jankalukasova hej, hej, nevesty a zat su cudni, len ona je lietadlo

sense
18. sep 2024

@64jarka64 čo si myslím?že buď zrejme "mladí" vedia prečo ti o Tom nepovedali.
A keby aj máte dobré vzťahy tak si dá kľudne mohla nevesty spýtať "Janka" vada Anička vravela že mas novú prácu. Dúfam že sa ti v nej páči s budeš spokojná.
Jedine že by vzťahy a tvoj záujem nebol uprimny

64jarka64
autor
18. sep 2024

@jankalukasova predstavte si,že z druhou nevestou nemám žiadny problém

64jarka64
autor
18. sep 2024

@viestta 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

jankalukasova
18. sep 2024

@64jarka64 nie?

64jarka64
autor
18. sep 2024

@jankalukasova píšem že vzťahy máme dobré

jankalukasova
19. sep 2024

@64jarka64 ale aj tak zas riešiš, že nie je po Tvojom ale tak ako to vyhovuje neveste a nevieš to prijať 🤷 lebo Ty sa chceš pýšiť vnúčikom. Lebo Ty chceš a nie je po Tvojom...

sashabb
19. sep 2024

@64jarka64 normálne ľutujem tvoje deti aj nevesty aj všetkých naokolo. Ja mať toto v rodine tak si dávno odstrihnutá aj zabudnutá 😵

viestta
19. sep 2024

@64jarka64 ty si si predstavovala... Nevesta si to predstavuje inac. Je take tazke prijat to, ze ini robia rozhodnutia podla toho ako im vyhovuje?
Miesto toho toho, ze sa zduvas ako male decko, mala by si sa s nevestou porozpravat. Ponuknut jej svoju pomoc, nie vycitat jej a stazovat sa, ze sa veci nedeju podla tvojich predstav. (Mimochodom, ak svatka pomaha dcere beha za zadkom, teba stve, ze nemozes behat ty. Preco? Lebo asi nemas nic ine na robote. Co tak zacat hladat nejake ine zaujmy? Si uz dost stara na to aby si vedela zit zivot aj inac ako helikoptera co kruzi okolo rodin svojich deti)

xenia65
19. sep 2024

@64jarka64 ja mám dve dcéry, samostatné, vydate a tvrdím, že čím menej viem, tým lepšie. Tiež im ako rodičia nevesiame všetko na nos. Každý má svojich starostí dosť. Zbytočné zaťažovať iných svojími starosťami. Ži a nechaj žiť... Nevnucujem sa, pokiaľ nepoziadaju samé

h2
19. sep 2024

Nevedela som, ze mám povinnosť hlásiť svokre zmenu zamestnania.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
margotka17
24. sep 2024

@64jarka64 veď to jedno, čo robí, hlavná vec, že má prácu a chce pracovať.

Strana
z3