Prečo nevesta zatajila nové zamestnanie?
Keď bola u nás na prázdninách vnučka spomenula,že mamina(moja nevesta)má nové zamestnanie,je ešte malička tak nevedela o akú prácu sa jedná.Prišiel syn tak sa ho pýtam či mi nechce niečo povedať,nevedel o čo sa jedná,tak som mu to objasnila,jediné čo potvrdil bolo,že prácu má,nechcel o tom viac hovoriť.Čo si o tom myslíte?
Autorka Vám neodpovie... Už ma problém s druhou nevestou 😂😂😂😂😂😂😂
@jankalukasova hej, hej, nevesty a zat su cudni, len ona je lietadlo
@jankalukasova predstavte si,že z druhou nevestou nemám žiadny problém
@64jarka64 nie?
@jankalukasova píšem že vzťahy máme dobré
@64jarka64 ale aj tak zas riešiš, že nie je po Tvojom ale tak ako to vyhovuje neveste a nevieš to prijať 🤷 lebo Ty sa chceš pýšiť vnúčikom. Lebo Ty chceš a nie je po Tvojom...
@64jarka64 ty si si predstavovala... Nevesta si to predstavuje inac. Je take tazke prijat to, ze ini robia rozhodnutia podla toho ako im vyhovuje?
Miesto toho toho, ze sa zduvas ako male decko, mala by si sa s nevestou porozpravat. Ponuknut jej svoju pomoc, nie vycitat jej a stazovat sa, ze sa veci nedeju podla tvojich predstav. (Mimochodom, ak svatka pomaha dcere beha za zadkom, teba stve, ze nemozes behat ty. Preco? Lebo asi nemas nic ine na robote. Co tak zacat hladat nejake ine zaujmy? Si uz dost stara na to aby si vedela zit zivot aj inac ako helikoptera co kruzi okolo rodin svojich deti)
Nevedela som, ze mám povinnosť hlásiť svokre zmenu zamestnania.
@64jarka64 veď to jedno, čo robí, hlavná vec, že má prácu a chce pracovať.

@tamta Tak každá sme iná a máme rozdielny pohľad na vzťahy v rodine a je to OK. Ak nevesta neberie svokru ako rodinu, tiež OK, je to jej vec, ale aby som sa bála opýtať syna, či je pravda, že nevesta už pracuje, to je už ponižovanie rodiča. Si tu, ale drž hubu a krok, my máme svoj život a ty sa nemiešaj. A pritom to je taká formálna všeobecná informácia, kde človek pracuje.