icon

Prečo nevesty preferujú svoju rodinu?

27. nov 2025

Povedzte, co sa to stalo? Preco ked sa dvaja vezmu, nevesta uprednostnuje len svoju rodinu a na jeho rodinu sa kasle??? Co sa toto deje??? Pocuvam to odvsadial a bohuzial to aj zazivam? Pre jej rodinu aj modre z neba a pre nas nic. S jej rodinou sa da vsetko(lebo sa chce), s nami nic. Nik jej nikto nikdy neublizil. Preco sa to deje?

Strana
z6
anonym_80c902
1. dec 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor pozri, mňa tiež bratia odstavili kvôli manželkám. Beriem to tak, ako je. Majú svoje rodiny, sú to v prvom rade ich deti a vytúžiť si môžem leda tak moje. Choro na nich lipneš. Zodpovednosť za výchovu deti nesú rodičia a oni aj rozhodujú, s kým a v akej miere sa budú ako rodina stretávať. Troška rešpektu a pokory z tvojej strany. Nie si pupok sveta. Je mi to ľúto len kvôli mojim deťom že sa nestretávame, ale nič siliť nemienim. Pozvaní boli mnohokrát s viazne to na ich ženách a to som nikd nezasahovala, nedomáhala sa pozornosti ako ty a nelipla na ich deťoch.

slnecnica145
1. dec 2025

@anonym_autor ja to mam presne opacne 😶ale s tym skoncilo radsej budem sama ako smrdiet stale pri niekoho zadku nonstop aby mi tu furt niekto rozkazoval kde mam byt kedy a pod chore...ja neznasam mamickarov ty vole

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
1. dec 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty si chora toto nie je ok už čo ty predvádzaš

anonym_79c700
1. dec 2025

@anonym_autor vyznievas naozaj bud ako stará dievka bezdetna, alebo ako vdova bezdetna, alebo ako žena s uz odrastenymi deťmi a nefunkčným vzťahom s manželom, možno rozvedená, ktorá sa choro nafixovala na svojho brata a uzurpujes si dokonca právo na ich dieťa. Píšeš posmesne a nenávistne o mužoch ktorí sedia doma pri "manzelockach" a venujú sa dieťaťu. Si ty kompletná? A pri kom majú sedieť a komu sa majú venovať ak nie vlastnej zene a vlastnému dieťaťu?? Svojej zatrpknutej sestre, ktorá očividne nie je spokojná s vlastným životom? Venuj sa sebe, gezuj svojho muža ak nejakého máš, ak nie, tak si nájdi a staraj sa o svoje deti ak ich teda naozaj mas, a nie o bratove. Tvoj brat ma vlastnú rodinu a to je jeho manželka a dieťa. Sama píšeš, že majú malé babo, daj im svätý pokoj, lebo ta brat odstrihne uplne. Normálny muž nikdy nedá prednosť nikomu inému ako svojej manželke a dieťaťu.

slnecnica145
1. dec 2025
@anonym_79c700

@anonym_autor vyznievas naozaj bud ako stará dievka bezdetna, alebo ako vdova bezdetna, alebo ako žena s uz odrastenymi deťmi a nefunkčným vzťahom s manželom, možno rozvedená, ktorá sa choro nafixovala na svojho brata a uzurpujes si dokonca právo na ich dieťa. Píšeš posmesne a nenávistne o mužoch ktorí sedia doma pri "manzelockach" a venujú sa dieťaťu. Si ty kompletná? A pri kom majú sedieť a komu sa majú venovať ak nie vlastnej zene a vlastnému dieťaťu?? Svojej zatrpknutej sestre, ktorá očividne nie je spokojná s vlastným životom? Venuj sa sebe, gezuj svojho muža ak nejakého máš, ak nie, tak si nájdi a staraj sa o svoje deti ak ich teda naozaj mas, a nie o bratove. Tvoj brat ma vlastnú rodinu a to je jeho manželka a dieťa. Sama píšeš, že majú malé babo, daj im svätý pokoj, lebo ta brat odstrihne uplne. Normálny muž nikdy nedá prednosť nikomu inému ako svojej manželke a dieťaťu.

@anonym_79c700 dobre si jej napisala👍👍👍👍

0kristina0
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_79c700
1. dec 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja mam len takých toxických ľudí ako si ty, prečítaných🙂

minenkaa
1. dec 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor uz prestaň a fakt si daj termín na vyšetrenie hlavy,ty na milión percent niesi v poriadku
Ak sa takto správate aj doma sa nečudujem tej babe,že si od vás drží odstup a dufam ,že jej to aj vydrží

gelifil
1. dec 2025
@bruno1

@anonym_autor špatne si to pochopila.K svokrovcom chodíme ,ako rodina ,já manželka deti .K našim len já ,ich syn a deti.Manželka ,skrátka nechcela ,vždy si našla výhovorku ( treba upratať ,oprať ,ožehliť ) ,keď sa išlo k svokrovcom ,tak robota počká ,nieje zajac neutečie.🤷

@bruno1 hej, pekna rovnopravnost vo vztahu....a ty si s tym ok?

bruno1
1. dec 2025
@gelifil

@bruno1 hej, pekna rovnopravnost vo vztahu....a ty si s tym ok?

@gelifil Už to riešiť nemusím ,moji rodičia sú už 5 rokov mŕtvy,ale štvalo má to .Já nemám takú povahu ,aby som niekoho lámal cez koleno a nasilu niekam ťahal,hlavne keď ho milujem.Moja manželka mala našich rada ,dokonca sa o moju mamu ,pred tým ,ako zomrela aj starala ,kúpala ju ,dokonca aj tesne pred smrťou aj plienky menila,tak že som jej vďačný.

gelifil
1. dec 2025
@bruno1

@gelifil Už to riešiť nemusím ,moji rodičia sú už 5 rokov mŕtvy,ale štvalo má to .Já nemám takú povahu ,aby som niekoho lámal cez koleno a nasilu niekam ťahal,hlavne keď ho milujem.Moja manželka mala našich rada ,dokonca sa o moju mamu ,pred tým ,ako zomrela aj starala ,kúpala ju ,dokonca aj tesne pred smrťou aj plienky menila,tak že som jej vďačný.

@bruno1 aha, tak to vsetka cest

anonym_abed6c
2. dec 2025

U nasich som doma. U svokry som na navsteve a vykame si (teda, ona mne tyka). Necuduj sa, ze som radsej u mojich rodicov.
Pritom svokru mam rada a na navstevy chodime jedna k jednej, nepreferujeme nikoho. Ale ten moj pocit kde som doma sa nezmeni

autor
3. dec 2025
@bruno1

@bruno1 to som sa chcela spytat, ci vedela o tvojich pocitoch a ci aj tak tam nechodila? Hlavne, ze detom nebranila..

autor
3. dec 2025
@anonym_abed6c

U nasich som doma. U svokry som na navsteve a vykame si (teda, ona mne tyka). Necuduj sa, ze som radsej u mojich rodicov.
Pritom svokru mam rada a na navstevy chodime jedna k jednej, nepreferujeme nikoho. Ale ten moj pocit kde som doma sa nezmeni

@anonym_abed6c ved ano, tiez to tak mam. Ale chodim aj k svokre...

anonym_abed6c
3. dec 2025

@anonym_autor ved ja som tiez napisala ze chodime jedna k jednej na obe strany t.j. aj k svokre, ktora je dobra zena. u teba ako u svokry to az take ruzove nebude, z tvojho prispevku ide zlost a nieco nedobre.

bruno1
4. dec 2025
@anonym_autor

@bruno1 to som sa chcela spytat, ci vedela o tvojich pocitoch a ci aj tak tam nechodila? Hlavne, ze detom nebranila..

@anonym_autor Áno vedela ,občas sa premohla a išla s nami ,no tak po hodine -dvoch odišla domov ,vždy sa na niečo "súrné" výhovorila .U svokrovcov bývame od obeda aj do večera ,tých 6-7 hodín,keď je jarmok od rána do večera ,často aj prespávame .😁

Strana
z6