Prečo nevesty preferujú svoju rodinu?
Povedzte, co sa to stalo? Preco ked sa dvaja vezmu, nevesta uprednostnuje len svoju rodinu a na jeho rodinu sa kasle??? Co sa toto deje??? Pocuvam to odvsadial a bohuzial to aj zazivam? Pre jej rodinu aj modre z neba a pre nas nic. S jej rodinou sa da vsetko(lebo sa chce), s nami nic. Nik jej nikto nikdy neublizil. Preco sa to deje?
@anonym_autor ja to mam presne opacne 😶ale s tym skoncilo radsej budem sama ako smrdiet stale pri niekoho zadku nonstop aby mi tu furt niekto rozkazoval kde mam byt kedy a pod chore...ja neznasam mamickarov ty vole
@anonym_autor ty si chora toto nie je ok už čo ty predvádzaš
@anonym_autor vyznievas naozaj bud ako stará dievka bezdetna, alebo ako vdova bezdetna, alebo ako žena s uz odrastenymi deťmi a nefunkčným vzťahom s manželom, možno rozvedená, ktorá sa choro nafixovala na svojho brata a uzurpujes si dokonca právo na ich dieťa. Píšeš posmesne a nenávistne o mužoch ktorí sedia doma pri "manzelockach" a venujú sa dieťaťu. Si ty kompletná? A pri kom majú sedieť a komu sa majú venovať ak nie vlastnej zene a vlastnému dieťaťu?? Svojej zatrpknutej sestre, ktorá očividne nie je spokojná s vlastným životom? Venuj sa sebe, gezuj svojho muža ak nejakého máš, ak nie, tak si nájdi a staraj sa o svoje deti ak ich teda naozaj mas, a nie o bratove. Tvoj brat ma vlastnú rodinu a to je jeho manželka a dieťa. Sama píšeš, že majú malé babo, daj im svätý pokoj, lebo ta brat odstrihne uplne. Normálny muž nikdy nedá prednosť nikomu inému ako svojej manželke a dieťaťu.
@anonym_autor vyznievas naozaj bud ako stará dievka bezdetna, alebo ako vdova bezdetna, alebo ako žena s uz odrastenymi deťmi a nefunkčným vzťahom s manželom, možno rozvedená, ktorá sa choro nafixovala na svojho brata a uzurpujes si dokonca právo na ich dieťa. Píšeš posmesne a nenávistne o mužoch ktorí sedia doma pri "manzelockach" a venujú sa dieťaťu. Si ty kompletná? A pri kom majú sedieť a komu sa majú venovať ak nie vlastnej zene a vlastnému dieťaťu?? Svojej zatrpknutej sestre, ktorá očividne nie je spokojná s vlastným životom? Venuj sa sebe, gezuj svojho muža ak nejakého máš, ak nie, tak si nájdi a staraj sa o svoje deti ak ich teda naozaj mas, a nie o bratove. Tvoj brat ma vlastnú rodinu a to je jeho manželka a dieťa. Sama píšeš, že majú malé babo, daj im svätý pokoj, lebo ta brat odstrihne uplne. Normálny muž nikdy nedá prednosť nikomu inému ako svojej manželke a dieťaťu.
@anonym_79c700 dobre si jej napisala👍👍👍👍
@anonym_autor ja mam len takých toxických ľudí ako si ty, prečítaných🙂
@anonym_autor uz prestaň a fakt si daj termín na vyšetrenie hlavy,ty na milión percent niesi v poriadku
Ak sa takto správate aj doma sa nečudujem tej babe,že si od vás drží odstup a dufam ,že jej to aj vydrží
@anonym_autor špatne si to pochopila.K svokrovcom chodíme ,ako rodina ,já manželka deti .K našim len já ,ich syn a deti.Manželka ,skrátka nechcela ,vždy si našla výhovorku ( treba upratať ,oprať ,ožehliť ) ,keď sa išlo k svokrovcom ,tak robota počká ,nieje zajac neutečie.🤷
@bruno1 hej, pekna rovnopravnost vo vztahu....a ty si s tym ok?
@bruno1 hej, pekna rovnopravnost vo vztahu....a ty si s tym ok?
@gelifil Už to riešiť nemusím ,moji rodičia sú už 5 rokov mŕtvy,ale štvalo má to .Já nemám takú povahu ,aby som niekoho lámal cez koleno a nasilu niekam ťahal,hlavne keď ho milujem.Moja manželka mala našich rada ,dokonca sa o moju mamu ,pred tým ,ako zomrela aj starala ,kúpala ju ,dokonca aj tesne pred smrťou aj plienky menila,tak že som jej vďačný.
@gelifil Už to riešiť nemusím ,moji rodičia sú už 5 rokov mŕtvy,ale štvalo má to .Já nemám takú povahu ,aby som niekoho lámal cez koleno a nasilu niekam ťahal,hlavne keď ho milujem.Moja manželka mala našich rada ,dokonca sa o moju mamu ,pred tým ,ako zomrela aj starala ,kúpala ju ,dokonca aj tesne pred smrťou aj plienky menila,tak že som jej vďačný.
@bruno1 aha, tak to vsetka cest
U nasich som doma. U svokry som na navsteve a vykame si (teda, ona mne tyka). Necuduj sa, ze som radsej u mojich rodicov.
Pritom svokru mam rada a na navstevy chodime jedna k jednej, nepreferujeme nikoho. Ale ten moj pocit kde som doma sa nezmeni
@bruno1 to som sa chcela spytat, ci vedela o tvojich pocitoch a ci aj tak tam nechodila? Hlavne, ze detom nebranila..
U nasich som doma. U svokry som na navsteve a vykame si (teda, ona mne tyka). Necuduj sa, ze som radsej u mojich rodicov.
Pritom svokru mam rada a na navstevy chodime jedna k jednej, nepreferujeme nikoho. Ale ten moj pocit kde som doma sa nezmeni
@anonym_abed6c ved ano, tiez to tak mam. Ale chodim aj k svokre...
@anonym_autor ved ja som tiez napisala ze chodime jedna k jednej na obe strany t.j. aj k svokre, ktora je dobra zena. u teba ako u svokry to az take ruzove nebude, z tvojho prispevku ide zlost a nieco nedobre.
@bruno1 to som sa chcela spytat, ci vedela o tvojich pocitoch a ci aj tak tam nechodila? Hlavne, ze detom nebranila..
@anonym_autor Áno vedela ,občas sa premohla a išla s nami ,no tak po hodine -dvoch odišla domov ,vždy sa na niečo "súrné" výhovorila .U svokrovcov bývame od obeda aj do večera ,tých 6-7 hodín,keď je jarmok od rána do večera ,často aj prespávame .😁

@anonym_autor pozri, mňa tiež bratia odstavili kvôli manželkám. Beriem to tak, ako je. Majú svoje rodiny, sú to v prvom rade ich deti a vytúžiť si môžem leda tak moje. Choro na nich lipneš. Zodpovednosť za výchovu deti nesú rodičia a oni aj rozhodujú, s kým a v akej miere sa budú ako rodina stretávať. Troška rešpektu a pokory z tvojej strany. Nie si pupok sveta. Je mi to ľúto len kvôli mojim deťom že sa nestretávame, ale nič siliť nemienim. Pozvaní boli mnohokrát s viazne to na ich ženách a to som nikd nezasahovala, nedomáhala sa pozornosti ako ty a nelipla na ich deťoch.