Prečo partner zabúda na meniny? Diskutujte!
Ahojte, ako by ste sa postavili k situácii, ak partner zabudol na vaše meniny napriek tomu, že ste v ten deň mali spoločný program naplánovaný práve kvôli vašim meninám. Na program nezabudol, ale na meniny áno. Ako keby išiel na oslavu a nezabudne na oslavu, ale zabudne, že ma niekto narodeniny. Týždeň predtým úplne zabudol, že sa máme stretnúť, keď som ho čakala v dohodnutom čase. Behom týždňa sa to zopakovalo niekoľkokrát, že úplne zabudol na moju existenciu a meniny boli zlatý klinec. Vyšla som z toho ako harpia, keď som mu vyčistila žalúdok a rozišiel sa so mnou. Preháňam alebo fakt to je neprijateľné správanie z jeho strany? Ďakujem za vaše názory.
@vanilkovazmrzka ja neviem čo je na tom nepochopiteľné 😅 veď normálne sme išli osláviť moje meniny a zámerne sme to divadlo dali v ten deň. To že ich inokedy neriešime neznamená, že teraz keď vyslovene kvôli nim ideme do divadla tak že teraz ich má odignorovať. Mimochodom inokedy sme si blahoželali aj keď nebola oslava. Normálne sme si zagratulovali, dali sladkosti, dezert ale nehrotili sme fo. Tentokrát je dokonca "oslava" a ani nezablahozelal, ale úplne zabudol. Navyše dosť podstatné sú tie súvislosti a pisem to už niekoľkýkrát, ze zabudol na mňa asi 3x a meniny boli poslednou kvapkou kedy to zabolelo najviac
@vanilkovazmrzka zhodou okolností myslím to divadlo, že ešte teraz v decembri bolo voľné. Chystali sme sa pôvodne úplne v iný mesiac. Ale keď boli voľné miesta na moje meniny tak sme to spravili takto.
tiez sa priklanam k tomu ze bol uz inde zainteresovany preto zabudal na viac veci a preto aj hned zvolil rozchod za taku blbost.
@pralinka25 mne to tiež nejde do hlavy, že prečo sa rozisiel so mnou pre takú blbosť.. keď som mu vyčítala tie zabudnutia. Nielen meniny, ale všetky tie situacie. Dokonca aj keď si vyslovene priznal chybu tak sa rozišiel so mnou a vôbec so mnou nekomunikuje. Tak ja sa s ním nerozidem čo ja som ta ukrivdena, prehliadaná, zabudana a on hej? Nechápem ho. Nečakala som to absolútne takú reakciu z jeho strany na moju kritiku. Boli už aj väčšie hádky v minulosti a nerozišli sme sa. Teraz to bola situácia kde sme sa ani nestihli ani poriadne pohádať a vyrukoval s rozchodom hneď pri tej téme.
To nie je náhoda že trikrát na teba zabudol a potom ešte tie meniny. Už riešil inú. Komunikovať s tebou začne, až keď mu nový vzťah nevyjde. Ja by som ho vymazala z môjho života
Su iba 2 moznosti, buď je vyťažený, má nejake zdravotne, psychicke či rodinne problemy a mysľou je niekde inde, alebo sa takým detinským spôsobom chcel s tebou rozísť
Hlavne si to nevycitaj a necakaj, ze sa ozve s prosikom. Zbavila si sa chlapa, co sa sprava ako male decko a zodpovednost za rozchod hodi na teba, aby z toho vysiel ako vitaz a pritom vitaz si vlastne ty.
Vies co? mne sa stalo podobne, ale teda ja som zabudla na manzelove meniny. A to som mus specialne chystala obed v znamom historickom pube, rezervaciu som robila dost dopredu - boli sme akurat v Anglicku a dost sme cestovali. Tak ale ospravedlnila som sa a on ako chlap to nejako neriesil. Dalsie pivo a bol spokojny 🙂 Proste som mala mysel zamestnanu vselicim, cestovanie, orientacia na neznamom mieste, dodrzanie casu...
Tak to vyzerá,že sa chcel rozísť a toto použil ako argument
Tak neviem, mne by to vadilo. Priateľ ma tiež časovo a psychicky náročnú prácu, ale nezabudne na človeka, na ktorom mu záleží….Pride mi to tak, že ta má na háku a možno nevedel ako to ukončiť a toto mu prišlo vhod. Síce sú to meniny, ale ide o princíp, že ai spomeniem na osobu, na ktorej mi záleží. A pokial sa to opakuje, tak jednoducho ma priority inde.
Mali ste sa stretnúť, ty pol hodinu čakáš, on zabudne...to ste si nevolali, nepísali vopred? že hej počívaj, obliekam sa, vyrážam na dohodnuté miesto? ja by som nikdy nešla niekam bez toho, aby som si nepotvrdila, že to platí...ja ho neospravedlňujem ale pokiaľ vieš, aký je, tam zdvihnem telefón a potvrdím si stretnutie...
má inú proste, preto zabúda, nepamätá si, nechce..ked ho o mesiac stretneš ruka v ruke s niekym pochopiš. socialne siete neexistujú? nepíše si s niekym? aby ti čistil žalúdok, lebo sa 3x na tebe vysral, to už by si bola ozaj hlúpa, keby si s ním ostávala
@zuzanita1609, tak toto je pravda.
@autorka Prikláňam sa k názoru, že už bol dlhší čas hlavou inde a nad tým rozchodom uvažoval, len nemal gule na to, aby Ti to povedal priamo. Teraz mal výbornú zámienku, aby to ukončil a aby si Ty z toho vyšla ako tá zlá a on ten chudák.
Chápem, že Ti je to ľúto a si z toho smutná, ale v konečnom dôsledku Ti spravil službu. Načo by Ti bol partner, ktorý Ťa prehliada a ignoruje Tvoje potreby. A teraz vôbec nejde o tie meniny. Spomenula si toho dosť, z čoho je jasné, že Ťa má úplne na háku. A nech sa nevyhovára na zábudlivosť. Ak má nejaký zdravotný problém, má zájsť k lekárovi.
Aj keby prišiel o mesiac s prosíkom, že sa chce vrátiť, nebuď taká hlúpa, že pristúpiš na jeho hru. Rozchod v sebe za pár týždňov alebo mesiacov spracuješ. A keď jedny dvere zatvoríš, otvoria sa Ti druhé❤🍀
A v Tom divadle ste boli či nie? Či zabudol aj na divadlo alebo len na to že ti nezablahozelal k meninám ale v divadle ste boli
Pochop, že nechce s tebou byť. Ignoroval ťa zámerne aby ťa vyprovokoval k hádke. Ide o dobre premyslený ťah z jeho strany. Hoď ho za hlavu. Určite v budúcnosti rozpoznáš, keď príde muž, ktorý má ozajstný záujem. Nech je táto udalosť, tento polovzťah pre teba poučením do budúcna.
A neni to jedno, ved nemáš 10 rokov. My oslavujeme len keď majú deti narodeniny/meniny.
Necitala som vsetko, kazdopadne si nemyslim ze by to bol z jeho strany nejaky premysleny tah a zamerna ignoracia aby ti daval najavo nezaujem. Proste to tak necitil, bolo mu to jedno, ziadna manipulacia iba apatia. Asi uz neni co riesit, nechaj to tak a bud o par tyzdnov sam dolezie alebo to uz bude uplny koniec

Ja ta nechapem. Sama povies ze ste nikdy tie meniny neriesili len zhodou okolnosti vyslo divadlo na tvoje meniny, tak mi pride asi aj celkom normalne ze sa tesil na divadlo a ze “zabudol” ze okrem divadla je este aj nejake meno v kalendari. Vycitas mu to ako keby si kazdy rok kazdy sviatok hrotila do extremu a teraz zrovna tieto konkretne meniny zabudol… a on bol pritom naladeny rovnako ako kazde ine meniny, ktore neriesil