icon

Prečo si matky viac dovoľujú k dcéram?

19. okt 2022

Máte aj vy taký pocit? Viem, že je tu veľa tém o svorkách. Ale pritom často keď žena porodí dieťa, tak práve jej matka je tá, čo v kuse dáva rady, co povie všetko co jej príde na jazyk, co je v kuse nasackovana u dcéry, príliš naviazaná na vnuka/vnučku, neklope, nerešpektuje a tak ďalej. Áno, moja mama je ku mne taká. Ku bratovi vôbec. A to bývame obaja v jednom meste a iba ku mne chodí každý deň, ku mne ani nezaklepe, musela som sa začať zamykat. Ku bratovi klope, brat ma tiež deti. Viem, poviete že jej musím nastaviť hranice. Ale ta sa uráža horšie ako male decko keď nedostane lizatko. A keď sa odurazi, tak je zase všetko po starom. Máte to aj vy tak?

Strana
z3
zuzitko74
19. okt 2022

@terezka1947 Ale prečo sa snažíš obhajovať správanie, ktoré je neobhájiteľné?

sidicek
19. okt 2022

Je to jednoduché, žena k žene si viac dovolí, ako k mužovi, aj keď je to vlastný syn.

gejzicka
19. okt 2022

My mame s mamou krasny respektujuci vztah. Vzdy zavola ci moze prist a ked potrebujem pomoc, vzdy ju poprosim. Nedovolila by si ma kritizovat ale max. mi poradi. Takisto my k nasim ked ideme, dopredu si zavolame a uistime sa ci mozeme prist. Cize zovseobecnovat ze mamy su vsetky rovnake urcite neplati.

Strana
z3