Prečo som od svokry dostala voňavku proti cigaretovému dymu, keď ja a ani muž nefajčíme?
Dostala som darom od svokry voňavku proti cigaretovému dymu. Neviem čo si o tom myslieť nefajčím ani muž, ale ona áno ale u nás jej vo vnútri nedovolím zápaliť si.
proste len tak, for fun
každopádne, nedovoľ jej zapáliť si u vás aj naďalej ak vám to prekáža ...
Mozno neprecitala na obale, co to je, ale kupila to..ved sa jej opytaj
Vie ona vôbec, čo presne darovala?
to od dakoho dostala a posuva dalej ako nejeden z nas 🙂
@anonym_autor podľa mňa ani nevie, že má takú vlastnost tá voňavka 😃
Od niekoho to dostala tak posunula a ma dobry pocit
Vie ona vôbec, čo presne darovala?
@domka222 neviem ale nemienim opýtať sa... Ona človeku vykrúti každé slovo a bez problémov poprie hocčo čo v minulosti povedala/urobila.... svokor jej aj verí muž už dávno nie
@domka222 neviem ale nemienim opýtať sa... Ona človeku vykrúti každé slovo a bez problémov poprie hocčo čo v minulosti povedala/urobila.... svokor jej aj verí muž už dávno nie
@anonym_autor tak keď sa nechceš pýtať, my to máme ako vedieť? Jednoducho ju teda daruj,vyhoď... Viac sa tým nezapodievaj.
@anonym_autor tak keď sa nechceš pýtať, my to máme ako vedieť? Jednoducho ju teda daruj,vyhoď... Viac sa tým nezapodievaj.
@domka222 nuž naposledy keď bola na návšteve som jej dosť rázne povedal že vo vnútri si nezapálili a bodka... aj keby bolo vonku -20, lebo si myslela že keď je vonku zima a je ešte aj prechladnutia uhra výnimku
Podľa mna je to jasne. Chce si u vás doma zapalit a nemalo by ti to vadiť , lebo veď ona ti darovala sprej proti cigaretovému dymu ktory zaručene pomaha.
@anonym_autor Ahoj autorka, my ti tu dame len same dohady preco...moznosti moze byt viac, ty sa jej opytat nechces, takze asi tazko tu vyriesime tvoj "problem". Pokial tvoj muz sam vie aka je ako pises a ty to vies tiez, tak sa cudujem,ze sa nad tymto pozastavas. Ked tu vonavku nechces, tak ked nebudes s nou, hod do smeti a je po probleme🤷♀️ Este by som sa zasmiala nadtym, ze aku hovadinu nam dala a viac sa tym nezaoberala🤷♀️
Podľa mna je to jasne. Chce si u vás doma zapalit a nemalo by ti to vadiť , lebo veď ona ti darovala sprej proti cigaretovému dymu ktory zaručene pomaha.
@laskonkaa1 to napadlo aj mňa, že vyhodím potom sa sem dotrepe a bude to hľadať ako zámienku
@anonym_autor neries...mne svokrovci kúpili cigarety...nefajčím....a keď som kukala ako puk, tak svokra zadrela, ale ved v lete keď sme grilovali si si potiahla...tým usúdila, že potrebujem
...lebo som si potiahla po 13 rokoch 😁😁😁😁
@laskonkaa1 to napadlo aj mňa, že vyhodím potom sa sem dotrepe a bude to hľadať ako zámienku
@anonym_autor aspoň budeš mat dôvod povedať jej pravdu.
Podla mna, ju dostana od niekoho a posunula dalej 🙂
vies co, ja si tiez myslim, ze podla mna ani nevedela, co ti to vlastne dala 😀 od niekoho to dostala, nevyuzila to a posunula to dalej. robim to aj ja casto a myslim, ze nie som jedina. 😀
podaruj jej to naspät k sviatku
@anonym_autor a ju si sa prečo nepýtala?
@anonym_autor ja by som jej ju vratila, ze my to nepotrebujeme, kedze u nas nikto nefajci a navstevy fajcia vonku 🙂
@anonym_autor no myslím to, ze si sa jej hneď neopytala, prečo ti dáva takú voňavku, keď nefajciš.
@lukbe hneď bolo to zabalené , nedala mi do ruky, ja k nim totižto do tej,,údiarne,, nechodím, aj mużove veci hneď periem keď s tade dôjde domov
@anonym_autor aj ja si kupujem do zachoda, sle len , ze pekne vonia
Dala ti to, aby si mohla zapalit u vas.
@anonym_autor podľa mňa ani nevie, čo Ti dala
Kup jej nabuduce cigaretovy papier, filter a tabak. Toto nesmrdi (a to mne cigaretovy dym neskutocne prekaza) a ze si moze sulat cigarety sama... ze potom pouvazujes aj o fajceni doma...
@anonym_autor dostala ju ona, neprecitala si na čo slúži a posunula ju. 🤷♀️
@anonym_autor Hmm, predpokladám, že to nebola voňavka, lebo voňavka resp. parfum si človek strieka na pokožku. Bol to asi spray/osviežovač vzduchu, ktorý sa strieka v miestnosti, do priestoru na neutralizáciu nepríjemných pachov, v tomto prípade na neutralizáciu cigaretového dymu.
Čiže, buď ho dostala, nepochopila na čo slúži a darovala ti ho alebo veľmi dobre vie, na čo slúži a dáva ti tým najavo, že môže u vás fajčiť a ty to máš potom použiť, aby si ten cigaretový dym neutralizovala.
Ja by som jej to na tvojom mieste vrátila, že u vás sa nefajčí, tak to nevyužiješ a ona, ako fajčiarka to môže využiť u nich doma.

Možno kúpila sebe a nakoniec si to rozmyslela že nechce tak ti darovala.