icon

Prečo som od svokry dostala voňavku proti cigaretovému dymu, keď ja a ani muž nefajčíme?

16. jan 2026

Dostala som darom od svokry voňavku proti cigaretovému dymu. Neviem čo si o tom myslieť nefajčím ani muž, ale ona áno ale u nás jej vo vnútri nedovolím zápaliť si.

Strana
z2
anonym_20347a
17. jan 2026

@anonym_autor Mozno nevedela, aka je to vonavka..
Moje dieta dostali od svokry hracku pre psa.. rovnaku si kupila aj ona..myslela to ako ozdobu.. Nevsimla si, ze je to pre zvierata.. A nebolo to ani zle myslene, dieta dostalo aj ine darceky, len prosto starsi clovek uz tak dobre nevidi...

tinka3435
17. jan 2026

Možno ani nevie aká je to voňavka.Ved sa to opýtaj normálne jej

tinka3435
17. jan 2026
@anonym_20347a

@anonym_autor Mozno nevedela, aka je to vonavka..
Moje dieta dostali od svokry hracku pre psa.. rovnaku si kupila aj ona..myslela to ako ozdobu.. Nevsimla si, ze je to pre zvierata.. A nebolo to ani zle myslene, dieta dostalo aj ine darceky, len prosto starsi clovek uz tak dobre nevidi...

Tie hračky pre psy sú niekedy také že to fakt vyzerá ako hračka pre dieťa 🤣nieraz som takú hračku mala v obchode v ruke že ju kúpim dcére a potom pozerám že je to pre psa 😄

anonym_20347a
17. jan 2026
@tinka3435

Tie hračky pre psy sú niekedy také že to fakt vyzerá ako hračka pre dieťa 🤣nieraz som takú hračku mala v obchode v ruke že ju kúpim dcére a potom pozerám že je to pre psa 😄

@tinka3435 veru 🤣

anonym_a698aa
23. jan 2026

@anonym_autor to mi príde také,ako môj priateľ ,kt. nemá vlasy dostal od svojej sestry suchý šampón na vlasy.

drahomirav
26. jan 2026

@anonym_autor ja som raz na Vianoce dostal násadu na vysávač a starý obsah sekretára (oriešky atď.) 😀 dnes sa na tom už len smejem, vtedy zamrzelo. Takže tvoja voňavka je ešte super 😀

Strana
z2