icon

Prečo ženy zostávajú v domácnosti aj bez malých detí?

26. okt 2024

Preco existuju ešte takéto ženy? Nehovorím o ženách ktoré majú fakt maličké deti, bábätka, to sa ešte da pochopiť že tie prvé roky si s detmi chcú užiť, ale poznam aj take ženy ktoré majú už väčšie deti ktoré sú už cez deň v škôlke, v škole a tie ženy sú aj tak doma.. myslela som si že ženy v roku 2024 sú už sebestačné?

Strana
z7
gejb
26. okt 2024

Keby som mala tučné bankové konto aj ja by som ostala v domácnosti 😂

ksenia16
26. okt 2024

Lenivé, pozerali veľa seriálov a myslia že toto je skutočný život

minenkak
26. okt 2024

Lebo je ľahšie starať sa len o domácnosť a rodinu, ako ešte chodiť aj do roboty,ak majú rodina dosť financií a tej žene a aj mužovi to nevadí , prečo nie.

Tak ja sa ťa pýtam prečo nie

minenkak
26. okt 2024

@ksenia16 pre každého je skutočný život niečo iné

ksenia16
26. okt 2024

@minenkak len keď sa spoliehať na peknú tvár, to rýchlo minie

domka222
26. okt 2024

Keď príde na dôchodok, budú stáť ako prvé v rade do roboty,lebo nebude čo do úst. Lebo ani starostlivosť od muža nemusí byť večná

benimnadir
26. okt 2024

Pohodlnosť. Pretože takým ženám nevadí byť finančne závislá od iných ľudí. Čo je smutné podľa mňa. 🙄

minenkak
26. okt 2024

@ksenia16 kto tu píše o peknej tvári,toto je téma o žene v domácnosti

doriiis
26. okt 2024

Lenivosť,pohodlnosť,strach,neschopnosť,žiadne ambície,kariérne plány,atď,atd

luciaruz
26. okt 2024

Lebo nie su finančne gramotné a nevedia, že na dôchodku budú mat holú r*ť.

minenkak
26. okt 2024

Prečo si všetci i ženách v domácnosti myslia,že sú hlúpe

tenerifka
26. okt 2024

Moze to byt preto, lebo:
-moze si to dovolit, lebo je do smrti financne zabezpecena
-lebo je submisivna a manzel jej to zakazal, ved on sa akoze postara a zarobi
-lebo je financne negramotna a neuvedomuje si, ze v starobe moze dopadnut ako bezdomovec
-je leniva odlepit rit z pohodlia a nema iny zmysel zivota ako doma zmyvat dlazky
-
-
-
A tych lebo moze byt tisic. Kazda ma iny dovod. Zi a nechaj zit....

benimnadir
26. okt 2024

@minenkak ja si nemyslím napríklad, že sú hlúpe. Len si myslím, že keď mám deti v škole, škôlke alebo už preč z domu, manžela v práci, tak je to dosť nuda byť "zbytočne" doma, či?

doriiis
26. okt 2024

@minenkak ....a čo je na tom múdre? Nepracovat? Byť odkázaná na peniaze manžela? Nesporit si na dôchodok?A modliť sa,aby mužík má nekopol do zadku?

zuzanka.zuzu
26. okt 2024

😳 tak napríklad ja chodím do práce iba preto lebo musím 🙈 keby mi od zajtra začal niekto iba tak posielať peniaze, ani ma nehne 😀 môžem osr*ť celú kariéru 😂 plat mám väčší než 90% koňa a prehľad o kadejakých seriáloch menší než 99% koňa, čiže konečne by som mala čas zistiť čo je to vlastne zač ten netflix 🤷

petronelag
26. okt 2024

Veľa z týchto žien robí z domu, napr. pomáhajú mužovi pri podnikaní a málokto vie, že majú celkom dosť práce.

minenkak
26. okt 2024

@benimnadir pre niekoho asi nie,niekto má rád to také krásne doma a v kľude to robiť

minenkak
26. okt 2024

@doriiis kto píše ,že si nesporia na dôchodok,veď teraz to absolútne nie je problém,v manželstve sú peniaze spoločné .doma predsa pracujú, nikto nejde do manželstva s tým ,že sa za pár rokov rozvedie

benimnadir
26. okt 2024

@minenkak ja som síce na materskej ale pred materskou som pracovala a tiež som mala doma pekne, upratané, nebehala som hystericky rýchlo s mopom, ale robila som to v kľude..veď keď nemáš obrovský dom so záhradou, nemáš moc čo v byte robiť.

minenkak
26. okt 2024

@benimnadir tak ja tiež nemám problém mať upratané, ale nie každý chce makať aj v práci a aj doma

doriiis
26. okt 2024

@minenkak ...no a kto im teda platí sociálne odvody? 2.pilier? 3.pilier? Zase pán manžel?
Nie do manželstva nikto nejde,aby sa rozviedol,ale stále sa 50 + % manželstiev rozvádza.

minenkak
26. okt 2024

@doriiis peniaze v manželstve sú spoločné

sasa1310
26. okt 2024

@minenkak tak prepáč, ale za mňa len hlúpa žena sa nechá živiť manželom

minenkak
26. okt 2024

@sasa1310 ale no.,nie každý chce mať kariéru

doriiis
26. okt 2024

@minenkak ....hej hej,a preto mnohé ženy po rozvode ostávajú s holou ritou alebo živoria o každé €.To vies

petulda333
26. okt 2024

Ja sa nepovazujem za lenivu,ani hlupu ani financne negramotnu. A predsa som uz rok aj nieco doma. Manzel zivnostnik,robi od rana do vecera. Ja robim sofera detom,vozim do skoly,skolky,na kruzky. A doma sa staram o vsetko. Nam to tak vyhovuje a nazor inych ma nezaujima. Neplanujem byt doma vecne,ale kym deti nemozu byt same doma a same chodit do mesta busom,tak som doma a cozim ich

sasa1310
26. okt 2024

@minenkak ja sa nebavím o kariére ja sa bavím o samostatnosti a nie o závislosti na manželovi, ktorý tu môže a nemusí byť stále

januska12323
26. okt 2024

Prečo ťa to zaujíma? Núti teba niekto ostať doma? Našťastie žijeme v slobodnej krajine a môžeme si vybrať ako budeme žiť.

minenkak
26. okt 2024

@sasa1310 ale veď prečo by tie ženy mali byť nesamostatne,veď vedú domácnosť,starajú sa o deti o rodinu

minenkak
26. okt 2024

@doriiis tak ale teraz sa asi nebavíme o týraní v rodine

Strana
z7