icon

Predstava babky o 15 mesačnom dieťati

gir
7. apr 2017

Milé maminky, potrebujem poradiť v takej veci. Mám 15 mes. dieťatko, je zvedavé a hravé ako každé dieťa. Problém je v tom že keď pôjdeme k babke, tak ona má predstavu že malý si sadne a bude robiť to, čo ona chce. Také hlášky ako "ty si zlý chapec" alebo mu aj "capla po zadku", samozrejme akože" zo srandy". Už som bola v pár veciach za nenormálnu, keď som ako 4 mes. nedala na Veľkú noc "obliznuť" klobásu alebo ako som je povedala aby nestavala na nohy 7 mesačné dieťa a bolo toho viac, prečo nedávam sladkosti a pod. Chcem radu ako to povedať aby som neurazila ale aby pochopila. Nemám problém so svokrou ale pre mňa platí "moje dieťa, moje pravidlá". Ďakujem

Strana
z2
jankapo
7. apr 2017

Najlepsie je, ak tieto chulostive veci riesi so svojou mamou jej syn...to nema byt ze "ja si neprajem" ale "mami, my si neprajeme, vadi nam, my to vidime inak...skusime to takto,teraz to chodi takto..." da sa razne a pekne zaroven...ja mam na svokru stastie, pochopi vzdy na druhykrat 😀 ale uz nafurt 😉 a hlavne, je to asi o jej ochote nam vyhoviet...cize tazko radit, lebo kde je vola, tam je cesta, kde nie je, ani modry kon nic nezmoze...

rdi
8. apr 2017

Asi bolo najepsie ak by sa na tvoju stranu priklonil aj tvoj muz. Ako viem si predstavit, ze to musi byt aj pre neho tazke, predsa je to len jeho mamina ale ako vravis je to tvoje dieta takze platia tvoje pravidla. Ono to tak musi byt lebo potom aj dietatko ma z toho misung a ked tocha vyrastie bude si medzi vami vyberat kto mu viac dovoli😒

haimi
8. apr 2017

@ewelyn3 paci sa mi prístup švagrinej. Ja som taky podobný prípad. Nie že by som sa chcela deti zbaviť, ale mám voči svokre a mojej mame 100% dôveru. Viem, že keď majú moje deti, tak sa o ne postarajú dobre a s láskou. Nejakú "napr horalku" nebudem riešiť, veď je to raz za čas. A čo sa týka toho bacnutia po plienke. Neviem, za akých okolností to bolo. Možno to nebolo úplne neopodstatnené, keďže sme sa nič nedozvedeli. Keď su moje deti u svokrovcov , alebo mojej mami a vymyslaju a zaslúžia si, nech dostanú po zadku. Akoze snáď keď som tam není, tak im nebudú moje deti skákať po hlave a budú len kukať...

rusalkablack
8. apr 2017

moja svokra sa mi dotrepala domov, hned ako som prisla z porodnice. Chytila malu na ruky, nieco jej zvatlala, a zrazu ja sa obzriem a bozkava ju rovno na usta !! Svokra herpes na hube ako svina!! Skoro som odpadla.. Dcera ma dnes 30 rokov a herpesy na ustach neustale...Ze som ju vtedy nevykopala z chalupy.. Chcela som byt slusna a tu je nasledok.

Strana
z2