icon

Predstavovanie ženy iným ľuďom

linduska86
30. sep 2021

Dobrý den, chcem sa opýtat, ako Vás predstavuje manžel, priateľ, frajer iným ženám, mužom, bývalým kolegom po 2 rokoch vztahu?

leuska15leuska15
30. sep 2021

@linduska86 no mňa už predstavoval manželka :D ale tak najprv frajerka/priateľka. Prečo sa pýtaš? Oslovuje teba tvoj priateľ nejak inak?

kitycat
30. sep 2021

Predstavi ma mojim menom... Ak myslis ze ma preretavuje ako jedinu lasku jeho zivota tak to ozaj nie :D a 2 roky ma niektori jeho kamarati ani nevideli takze som bola tzv. pani Colombova 🙂

linduska86
autor
30. sep 2021

@leuska15leuska15 lebo ma to zaujima - pretoze ma predstavoval dlho akoze toto je xy a mame spolu firmu (firmu naozaj mame) ale sme aj partneri v sukromnom zivote. a niekedy mi to naozaj pride uz trapne..
@kitycat rozumiem..

januska20
30. sep 2021

Môj je taký odľud,že ma ešte asi nikdy s nikým nezoznámil 😀 a pardón, raz ma zoznámil s kolegom a predstavil ma ako manželku

leuska15leuska15
30. sep 2021

@linduska86 a povie aj, ze ste partneri v súkromnom živote alebo nie?

jana_eyre_2
30. sep 2021

Keď ma predstavoval svojej rozšírenej rodine tak povedal "toto je Mirka, moja priateľka"
Teraz má predstavuje ako svoju manželku, meno poviem sama keď podávam ruku..

Myslím že by si mu to normálne mala povedať, že keď ťa predstavuje nech normálne povie že si jeho manželka, nech nerieši firmu.. vyznieva to naozaj čudne, veď v prvom rade ste partneri, firma je snáď až potom, aj keby ťa predstavoval obchodným partnerom, tak je slušné ozrejmiť kto si v jeho živote..

patka06
30. sep 2021

podľa mňa záleží na situácii, v pracovnej súvislosti by som povedala meno a pozíciu vo firme a v súkromnej meno a moja priateľka / manželka

peta2202
30. sep 2021

@jana_eyre_2 podobne aj u nas, mas pravdu normalne mu to treba otvorene povedat, lebo proste chlapi v niektorych veciach su taki, ze sami sa nedovtipia 🙂

linduska86
autor
30. sep 2021

@leuska15leuska15 nie nepovie

linduska86
autor
30. sep 2021

@jana_eyre_2 ja som mu to uz ale povedala niekoľko krát. ze sa mi to nepaci - samozrejme co sa tyka pracovnej oblasti sa viem predstavit aj sama - pretoze tiez som konatel vo firme nie pol roka ;)

leuska15leuska15
30. sep 2021

@linduska86 ale je toto cele len o oslovovani alebo proste sa tvári, akoby ste neboli ani partneri? Myslím to tak, že pred inými ženami, mužmi, bývalými kolegami ta napríklad nechytí za ruku a tvári sa úplne, že není medzi vami nič? Pretože ak je to tak, tak to skutočne trocha podozrivé je.... Ale ako písali baby vyššie, muži si niekedy niektoré veci nedovtipia. Už si sa ho na to otvorene niekedy opýtala?

jana_eyre_2
30. sep 2021

@linduska86 tak to som z doteraz písaného nepochopila že ste sa už o tom bavili..

nuž, v každom prípade je divné že nerešpektuje niečo čo mu otvorené povies aby nerobil..

linduska86
autor
30. sep 2021

@leuska15leuska15 vies co niekedy mam taky pocit, ze ma predstavi iba vtedy ,ked to jemu vyhovuje a zacina mi to liezt na nervy tak ako sa mam ja sama predstavit ze som jeho zena?

sajka12
30. sep 2021

@linduska86 ja by som to urobila takto. On povie že toto je Mirka máme spolu firmu a ja by som to doplnila že “máme spolu firmu a pravidelný sex”. Garantujem že by to už viac takto nepovedal 😂😂 /vtip/

linduska86
autor
30. sep 2021

@sajka12 ked mu to poviem tak sa na mna osopi , ze co ja zase riesim - ze jeho to nebavi a dristy- ze co je na tom zle ze ma predsta uvje toto je xy

sajka12
30. sep 2021

@linduska86 to bude hlavný problém že on nechápe pointu prečo ti to vadí. Skús mu vysvetlit ako sa pri tom cítiš, že ťa to ponižuje a tak… možno to pochopí

panda21
30. sep 2021

Keď sa tak zamyslim, tak ma vždy predstavil iba menom, ale bola to rodina a kamaráti, takže oni z jeho rozpravania vedeli o koho sa jedna 😅

hederamonstera
30. sep 2021

mna vzdy predstavil len menom, kazdy si uz domyslel :D a naco potrebujes aby ta predstavoval ako partnerku cudzim ludom z pracovneho zivota? kebyze ste manzelia, tak sa hodi povedat, ze ...a manzelka. Ale co inak povie? priatelka, frajerka? to je take....ehm

dievcacitajucelist
30. sep 2021

@linduska86 no môj ma tiež predstaví menom...a raz jeho kamarát na začiatku nášho vzťahu dodal "to je tá nová" 🙈

ivkazba
30. sep 2021

@dievcacitajucelist toto som zažila aj ja (to je tá nová" a potom po vyše roku mi z tej istej partie bolo povedané "klobúk dole, tak dlho ešte so žiadnou nebol, už riadne presluhuješ". 😂

ivkazba
30. sep 2021

@linduska86 ak sa stretávame s niekým z jeho známych či priateľov, tak ma predstaví iba ako Ivu, lebo veď každému je jasné, kto som, čo sme. A ak ma predstavuje niekomu z pracovného života, tak ma predstavuje, to je moja žena alebo to je moja partnerka (nie sme manželia). Nuž hlavne chlapi nemajú radi, ak sú do niečoho tlačení a niečo im je vyčítané. Takže ak to chceš riešiť, tak hlavne nie výčitkami a s emóciami. V kľude si sadnúť, vysvetliť mu čo cítiš, prečo je to pre teba dôležité. Otázne je, prečo ťa to trápi. Pretože ak máte inak dobrý vyrovnaný vzťah, tak mi hlava neberie, prečo by ťa toto malo trápiť.

martina1201
30. sep 2021

@linduska86 ja by som mu na to povedala, že konateľov vo firme môže byť veľa, ale partnerka v živote je len jedna. Čo je pre neho dôležitejšiie? Konateľka vo firme alebo láska? Pre mňa by bolo ponizujuce keby ma predstavoval ako partnerku vo firme. Znamenalo by to, že mi vymedzil miesto len vo firme. A ja by som to riešila tak, že by som sa odsťahovala zo spoločnej domácnosti a prestala robiť sukromne pre neho čokoľvek ( variť, prať, upratovať, nakupovať, sexovať s ním). Ak som partnerka vo firme ok, tak ňou aj budem.....

livka283
30. sep 2021

@linduska86 mňa ako manželku, aj dve firmy nám robili nejaké veci na dome a vlastnili ich manželia , pán z firmy automaticky, manželka robí so mnou, naceni, ona pošle a v druhej firme zas ona, že manžel príde nainštaluje, nemali obrúčky, ale brali to automaticky

dievcacitajucelist
30. sep 2021

@ivkazba ja som tiež pozerala, že čo hovorí...😁 Ja už asi tiež presluhujem môjho trvali vzťahy max 3 roky 😁

linduska86
autor
30. sep 2021

@livka283 ano takto je to take pekne uctive voci tomu druhemu a tiez sa mi to rada - a nevidim na tom nic zle..

evkamotka
30. sep 2021

Po 2 rokoch sme uz boli pol roka manzelia. Predstavoval ma ako manzelku + moje meno

jaskolka
30. sep 2021

Po dvoch rokoch? Ako manželku ☺️
Dovtedy ma predstavoval postupne ako priateľku, nastávajúcu a potom už ako oficiálnu snúbenicu (po požiadaní o ruku) a teraz manželku.