Preháňam, alebo je chlastanie na ihrisku cez čiaru?
Je v pohode, ak pošlete chlapa s deťmi hrať futbal s tým, že večer máte naplánovanú opekačku a keď dlho nejde, tak idete za nimi, vaše dieťa plače, lebo iné deti šli na detské ihrisko a on ostal chlastať s kamošmi a nechal deti, nech sa na neho pozerajú? Ja som totálne nasratá. Fakt je táto situácia raritná, ale celý týždeň je v práci, cez víkend robí okolo domu a jedine nedeľa ostáva pre rodinu. Nechcem byť sekera, tak vravím, nech ide na futbal, boli tam jeho kamoši s deťmi a nakoniec nič z futbalu, ale veľká chlastačka na ihrisku. Vzala som deti a šla na detské ihrisko. Teraz sme doopekali. Prišiel domov a ešte je urazený, že som mu urobila hanbu pred kamošmi. Preháňam?
Chápem, že ti vzkypelala žlč tiež by som bola nasratá.To sú chlapi čo im je kamarát a pivo prednejší ako deti a ihrisko.Ale jeho pohľad je určite taký, že veď som zobral deti čo som otrok, že sa nemôžem chvíľu s kamarátom porozprávať?
Vy ste teda opekali sami a on tam zostal a ešte prišiel urazený?
1,5 a 4 ročné deti mal na starosti a chlastal????!!!!! Oni mu tam plakali, všetky deti odišli opekať a on sa tam ožieral a kašľal na ne??!!
U mňa normálne na rozvod. Píšte si čo chcete, ale len raz by také niečo spravil. Pre mňa je takéto správanie ako z iného vesmíru, nepoznám a nepoznala som otca, ktorý by toto spravil.
Podla mna neprehanas. Dat si pri detoch jedno/dve piva ok, ale pit pred nimi a byt opity je pre mna neakceptovatelne a hlavne ak sa pan otec ma detom venovat raz do tyzdna pol dna a neviem im spravit prpgram, ale sadne si do senku, tak to mi pride cele zle. Mne by sa taky chlap hnusil 🤷🏼♀️ Argumemt, ze presvedcili ho kamarati, akoze co je nesvojpravny? 🤦🏼♀️ male deti zobrat do krcmi a nechat ich plakat, ze chcu ist na ihrisko :( ja mam 1,5r a 4,5r ale teda neviem si predstavit, ze ich otec takto “zabavi”.
Ja vzdy ked citam taketo temy, tak vzdy idem podakovat mojmu muzovi za to aky je otec a manzel, lebo evidentne to nie je samozrejmost :(
Chápem nemal to robiť Vieš čo keď mám pravdu povedať nemáme žiadne problémy.ani sme nemali ešte za 14 rokov. Ja som narážala na ostatné príspevky že si chlap raz do roka dá alkohol už s neho robia alkoholika
Nie neprehanas, je normal dat si pivko dve a detom limcu a potom sa ide, alebo zavolat tebe normalne, ze sa stretol s kamosmi, chce posediet s nimi a ci by si nemohla ist ty s nimi na ihrisku.
ked to nie je bezne tak by som prizmurila oci.. inak som v detstve doost vela casu travila cakanim na pijucich clenov rodiny cize chapem… Preto s muzom nepijeme, lebo to neznasam a on zas nic take doma nikdy nezazival, rodicia tiez nepiju. Ale zas raz sa to da prezit 🤷♀️. Nemacala by som sa v tom zbytocne
Skoncil v robote a siel si zacvicit. Ako by sa nechumelilo. Všetko ok.
To si ani nemala napísať. Teraz ho budú mudrelantky na MK podozrievať že má milenku 🤣.
@lonely66 prečo by to mal riešiť. Strapnila ho pred kamarátmi.Pritom stačilo prísť po deti a nerobiť scény. Ja ho chápem je papuca stručne napísané. Aši sa tak veľmi neozval keď bol v robote a si išiel zacvičiť
@oblecenie99 vsetky palce hore 👏👏👏
@lonely66 vzťah máme pekný, vo výchove sme jednotní, nakoniec vo fitku nebol. Bol na nákup, kúpil kvety a snaží sa udobriť.
@petronela1305 si naozaj milá a prajná osôbka. 🤭

@vilma7 1,5 a 4. Chceli íst na detske ihrisko s ostatnymi detmi. To maju ozaj pozerat na opijajucich sa muzov? Maly plakal, ked som prisla, ze ho tam tato nechce vziat. Vam sa toto naozaj zda v poriadku???