icon

Prehnala som to. Ako sa naučiť ovládať?

16. jan 2022

Ahojte. Chlap má zradil a vypisoval jednej žene veci ktoré ma dosť zranili. Emocionálne som to nezvládla a začala som ho biť hlava nehlava, vytrhala som mu takmer všetky vlasy....a ešte som to zakončila slzakom jemu do oci... Bola som v afekte, stalo sa mi to prvý krát po veľa rokoch. No bojím sa že keď mu ešte niekedy také niečo nájdem že zase dostanem afekt, neovladnem sa a keď bude po ruke nožík tak ho zoberiem. Čo dúfam že sa nestane. Preto sa chcem spýtať či neviete ako sa naučiť ovládať. Emócie ma vždy prevalcujú a nedokážem premýšľať chladnou hlavou. Pomôžte mi prosím..

Strana
z2
lasoli
16. jan 2022

najdi si muza,ktory ti bude verny,budes mat istotu ze ziadny afekt nebude.

lasoli
16. jan 2022

Inak chudak chlap,a dost som sa nad tym aj zasmiala,slzak do oci,izaj chudak

zuzubb007
16. jan 2022

Tak toto je vymyslene urcite, neverim, ze chlap by si toto nechal od takej psychosky smer liecenie

26sara
16. jan 2022

Ak je tento príspevok pravdivý tak jedine odborník ...normálne to nie je ...a dúfam pre dobro vás oboch že ste od seba už. Pri takomto tvojom správaní by som sa ale nečudovala že sa mu vyhrážas že ak od teba odide že ho zabiješ...

ivusk
16. jan 2022

Tu ani nieje čudo prečo si vypisuje, tak možno hľadá ženu keď on chudák má doma zviera🙈 ty určite smer psycholog, toto je neakceptovateľné správanie,

radorendez
17. jan 2022

@rohypnol1 niekto tu nerozumel, co pani napisala. Neziada o posudenie, ale o radu. Snad v tom rozoznas rozdiel. Ak nie, radsej ani nepis. Sama vie, ze ma problem a nebolo to spravne. Co jej pomoze, ked sa do nej niekto zacne navazat?

karelova
17. jan 2022

@radorendez tak na odsudenie sa lahsie zbierajú 'lajky' 😉

radorendez
17. jan 2022

Nechapem ludi, co tu vypisuju a sudia. Asi maju radost z toho, ze si mozu pomasirovat vlastne ego. Ak neviem pomoct, radsej ani nepisem. To, ze to bola chyba, vie aj samotna dotycna, inak by nic nepovedala. Stale je na tom lepsie, ako doticni " pisalkovia". Na rozdiel od nich vie, ze spravila hlupost.

Pani drzim palce, aby to zvladla k svojej spokojnosti.

majkabr
17. jan 2022

Otázka znie koľko mal vlasov možno tri a to nie je až tak veľa....

jaskolka
17. jan 2022

Ja som si to predstavila... On sedí pri počítači a ty mu s bojovým pokrokom skočís mu na chrbát, začneš mu kmasat vlasy, trieskat hlava nehlava, potom v zápale zúrivosti vezmeš slzak a dorazis ho úplne..
Viem, že to je vážna téma, ale jednoducho sa smejem ešte tetaz..
Ale vážne.. Ak je to fakt reálne, tak potrebuješ sa liečiť, lebo ak už teraz si predstavuješ že nabudúce možno aj nožík schytis, keď bude poruke a ty v amoku...

brembo
18. jan 2022

tak som zvedaví,čo urobí,ked sa poháda so susedkou. Zhodí ju zo schodou? Alebo jej odsekne hlavu vytahovmi dverami?

gdulskadarina
18. jan 2022

vyhladat pomoc odbornika, to ina moznost nie je. Predsa len nie je to sranda a ked sa nevies ovladat, ze si neuvedomujes v danej chvili co mozes sposobit tak mozes byt pre mnohych nebezpecna.

Strana
z2