icon

Prehnala som to? Ako sa vyrovnať so sklamaním v partnerovi

5. dec 2023

Baby ahojte, chcem sa spýtať. Priatel dnes začínal u kamaráta pracovať v jeho servise. Poobede som začala spinit, tak som mu volala ci by mohol prísť a ísť somnou na pohotovosť. Povedal ze nemôže len tak oddist, tak som šla sama. Ubehli 2 hod chvalabohu bábätko a všetko je v poriadku ale môj priateľ mi nenapísal ani nezavolal. Mrzi ma to, prehanam? Čakala som ze aspoň napíše že hneď ako sa vybavím nech zavolám.

Strana
z3
domkakvet
7. dec 2023

Nova praca je nova praca, urcite nemal hned prvy den cas, za inych okolnosti by to bolo ine.

dagas
7. dec 2023

Aká ste tu zrazu každá hrdinka 😏 ja som večer začala špiniť,hovorím si to nič do hodiny som krvácala taká som bola vyklepaná že som nevedela čo zo sebou...muž bol doma a keby nebol tiež by som mu volala..akurá môj muž keď mu zavolám že sa niečo deje tak nerieši netreba ho prosiť príde aj sám. To že bol prvý deň v robote chápem že nechcel hneď odísť ale napísať správu všetko ok? Po ceste dajme tomu na zachod by ho nezabilo

lindus_esterka
7. dec 2023

@autorka nahodou, ja ta uplne chapem. Tiez by ma zamrzelo ze ma partner nebombarduje telefonatmi, ci je všetko ok. Na druhu stranu, ked uz vies, ze babatko je v poriadku a slo o plany poplach tak by som to cele hodila za hlavu a neriesila, nestresovala uz kvoli tomu 🙂

Strana
z3