Prehnala som to? Ako sa vyrovnať so sklamaním v partnerovi
Baby ahojte, chcem sa spýtať. Priatel dnes začínal u kamaráta pracovať v jeho servise. Poobede som začala spinit, tak som mu volala ci by mohol prísť a ísť somnou na pohotovosť. Povedal ze nemôže len tak oddist, tak som šla sama. Ubehli 2 hod chvalabohu bábätko a všetko je v poriadku ale môj priateľ mi nenapísal ani nezavolal. Mrzi ma to, prehanam? Čakala som ze aspoň napíše že hneď ako sa vybavím nech zavolám.
Aká ste tu zrazu každá hrdinka 😏 ja som večer začala špiniť,hovorím si to nič do hodiny som krvácala taká som bola vyklepaná že som nevedela čo zo sebou...muž bol doma a keby nebol tiež by som mu volala..akurá môj muž keď mu zavolám že sa niečo deje tak nerieši netreba ho prosiť príde aj sám. To že bol prvý deň v robote chápem že nechcel hneď odísť ale napísať správu všetko ok? Po ceste dajme tomu na zachod by ho nezabilo
@autorka nahodou, ja ta uplne chapem. Tiez by ma zamrzelo ze ma partner nebombarduje telefonatmi, ci je všetko ok. Na druhu stranu, ked uz vies, ze babatko je v poriadku a slo o plany poplach tak by som to cele hodila za hlavu a neriesila, nestresovala uz kvoli tomu 🙂

Nova praca je nova praca, urcite nemal hned prvy den cas, za inych okolnosti by to bolo ine.