Prerušenie kontaktu s narcistickými rodičmi
Je tu prosím niekto kto prerušil kontakty so svojimi rodičmi ktorí vykonávali dlhodobo manipuláciu, mali toxické narcistické správanie?
Boris Vlha, ani na svadbu ich nepozval...
@anonym_autor ja s mamou. Nedalo sa to už vydržať a je mi fajn
@anonym_autor ja a je to najlepšie rozhodnutie môjho života
ja..... s mamou
S otcom som roky nebola vôbec v kontakte. Nechýbal mi. Ani keď zomrel mi nechýba. Ak vzťahy ubližujú je lepšie sa odstrihnut
@anonym_autor ja to práve riešim, odstrihla som sa od sestry a s rodicmi velmi nekomunikujem. Chodim aj na psychoterapiu
@anonym_autor je tu niekto taký koho rodicia nerobili nic “az tak hrozne” no napriek tomu ste sa odstrihli lebo vam to ubližovalo a nerobil vam dobre kontakt?
@anonym_autor je tu niekto taký koho rodicia nerobili nic “az tak hrozne” no napriek tomu ste sa odstrihli lebo vam to ubližovalo a nerobil vam dobre kontakt?
@anonym_ca7ad4 ja nemôžem povedať, že mi neurobili nič strašne pretože to čo spravili bolo ako z tragického filmu. Bola to bodka.
Boris Vlha, ani na svadbu ich nepozval...
@veronika33 čítala som to. Určite má svoje dôvody. Čítala som aj urážlivé komentáre a obhajovanie rodicov.
@anonym_ca7ad4 ja nemôžem povedať, že mi neurobili nič strašne pretože to čo spravili bolo ako z tragického filmu. Bola to bodka.
@anonym_autor tak potom si dobre spravila
Ano, musela som bohuzial s otcom

@anonym_autor ja s otcom.