Prespatie u starkej
Prosím o radu/názor.
Pôjdeme na oslavu a svokra navrhla že by naše dieťa mohlo prespať u mojich rodičov. Že by si ho prišli vyzdvihnúť okolo 8 večer a ráno by nám ho doviezli. Najprv som myslela že okolo 8 pôjdeme všetci spolu domov (ja, muž, dieťa). Rodičov mám zodpovedných, vedeli by sa o dieťa postarať. Lenže má len 16 mesiacov, niesom s tým stotožnená…. Svorka stále nalieha aby sme dali dieťa na stráženie k našim, aby sme sa mohli s nimi zabaviť.
Čo by ste spravili vy na mojom mieste? Ja mám z toho už zmiešané pocity 🙂
@maciatkolulu nedramatizuj
@maciatkolulu ja som vôbec nepísala o starých rodičoch.... neviem, čo si tam písala o prespati celej noci....ale nechaj tak...mne to je úplne fuk. A inak, N.mn.c je mäkké i😉
Ja som tak dala. Takeho maleho. Od rana jedneho dna do obeda druheho dna. Ak je dieta na starkych zvyknute, uplne pokojne. Moze to byt nakoniec fajn zvyk, ze raz za cas takto prespi. Buduju si spolu vztah a tiez nevies, kedy to aj budes potrebovat, ze ti dieta bez problemov bude u starkych (choroba, dalsie tehotenstvo, pohreb v rodine...)
My si s jednymi aj druhymi starkymi budujeme pekne vztahy deti vs starki a teraz ma syn necelych 5r a uz sa pyta zostat sam na cely tyzden. Su to zazitky a vztah na cely zivot. U syna v škôlke chodia deti bezne so starkymi aj na tyzden k moru same a na prespatie u starkych doma od malicka

Jemine, jasne ze majú pravdu. Odložiť dieťa, najlepšie ho na svadbu vôbec nebrať a ist sa zabaviť.
Moja mala 3mesiace keď som sa do 5 rána zabávala na kamoskinej svadbe. Cez deň spala vo vedľajšej izbe na babyphone, kde som ju chodila len kojiť. Večer som ju zaniesla k mojej mame (20km),nakojila poriadne a spala až kým som sa nevrátila. Ale je pravda ze ona bola od narodenia dobrý spáč a prespala celú noc. Ale tak 16mrs je už veľké, takže nevidím nikde problém. Nech si zvyká na starých rodičov.