icon

Presťahovali by ste sa?

14. máj 2023

Ahojte jedna rýchla otázka na vás … presťahovali by ste sa k partnerovi ak býva v dome na pozemku na ktorom bývajú aj jeho rodičia? Možno je tu nejaka žena ktorá mala podobnú skúsenosť a zaujimalo by má fungovanie. Osobne sa mi ta predstava nepáči, radšej by som bývala v byte osamote. Dodávam že že dom je osadený kamerami a výhľad naň je ako vo výklade takze mi tu opadá akékoľvek súkromie,ani žiaden trávnik naokolo na nejake vonkajšie sedenie tu nepripadá keďže sú domy tesne pri sebe. Je mi ta predstava nesympaticka …. Aký máte nato názor ? Vďaka

Strana
z2
radostka
14. máj 2023

moje zivotne motto: "lahsie je zist z kratsej cesty", asi tolko k vasmu vztahu 🙂 vyrastala som so svokrou mojej mamy (mojou babkou) a teda mam poucenie, ze nikdy... z tvojho textu navyse citim, ze partner zmenu ani nebude chciet a bud sa ty prisposobis alebo smola... je normalne mat ine predstavy o zivote a je fajn, ze ste na to prisli takto skoro.

thoughtfulweirdo
14. máj 2023

Povedal, že bývanie má? No nemá, majú jeho rodičia 🤣 Nie, nešla by som tak bývať. Mojou podmienkou vážneho vzťahu bolo samostatné bývanie. Ak nechce rozumieť, prečo ti vadí bývať u cudzích s nulovým súkromím, je divný.

annamalaga
14. máj 2023

Zíde z očí , zíde z mysle, nájdeš niekoho iného, na svete je kopec mužov neboj. Je tu príliš veľa tém, ako to nefunguje, žiaľ.

katkine_terapie
14. máj 2023

Autorka: rešpektuj samu seba, ked z toho nemas dobry pocit (nemas, inak by si sa tu nepýytala a aj sama pises, ze nemas), tak do toho nechod. Plus sa zamysli, preco ta niekto oznacuje na neprisposobivu, ked iba jednoducho nieco nechces. Mozno preto, aby v tebe vyvolal pocity viny...

mimikarol
14. máj 2023

Jedine keby som bola zaslepena láskou. Ale myslím že oči by sa mi otvorili veľmi rýchlo

olimuc
14. máj 2023

Nie, ale vychadzajuc z vlastnych skusenosti, by som uz bola rozidena. Ani ty ani on nemate nic, on sa od rodicov neodlepi, lebo do podnajmu pojde tazko a predat nema co, pretoze nema. Takze ak by si nieco kupovala, tak sama pre seba. Z mojho egoistickeho hladiska a skusenosti, to ale nie je nic zle… moje je moje.

januska12323
14. máj 2023

On nič nemá tak ako ani ty. Rozdiel je len v tom, že ty bývaš v detskej izbe a on v celom dome, obidva rodičovské. Osobne by som nad takým bývaním uvažovala len keby je dom jeho, plot medzi domami a ideálne niekoľko sto metrova záhrada.

sante81
14. máj 2023

Z vlastnej skúsenosti nikdy viac. Som 8 rokov rozvedená.

0silvia0
14. máj 2023

Podla mna by si mala vsadit na svoju intuiciu a uprimnost. Uprimne chalanovi povedat, ze nie si s touto moznostou stotoznena, jeho interpretacia sa ti nepaci (to jeho JA mam kde byvat) a celkove spolubyvanie vnimas skor negativne, pretoze pre teba su to cudzi ludia.
Mozno sa mu tvoja uprimnost pacit nebude, ale naco hopkat okolo horucej kase?

timilv
14. máj 2023

Nie... Mám veľmi zlatých rodičov a veľmi zlatých svokrovcov, ale nie. Mladí majú bývať samy, viesť svoju domácnosť a riešiť svoje problémy. Proste naučiť sa fungovať samostatne. Takto samy nebudete nikdy

walentina7
Odpoveď bola odstránená
nikpa
14. máj 2023

Nie a nie!!

wishes
14. máj 2023

nie, nesla by som do toho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
14. máj 2023

@autorka na tvojom mieste teraz nic nemenim, sustred sa na ukončenie školy. Potom by som si s priateľom sadla a porozprávala sa. Aj keď mam pocit, ze podla jeho vyjadrenia mas smolu. On sa už rozhodol. A ty sa bud prisposobis alebo môžeš ísť. Pekná perspektíva vzťahu 👌👌👌

autor
14. máj 2023

@elizabet173
ono to vzdy skončí tým že zahovori že spoločne bývanie sa nerieši lebo on netuší kde budem v budúcnosti pracovať aj ked podľa mna ideálny scenár má už v hlave a toto sú len reci aby má odbil a neotravovala som nejakým spoločným bývaním
@lienka.7

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
14. máj 2023

Autorka: ťažký život je bývať s rodičmi sám, nieto ešte s rodinou. Dúfam, že takú hlúposť neurobíš.

dilino
14. máj 2023

ja by som nešla bývať k partnerovej rodine ani za nič.Mladý majú žiť sami.Ani štipky súkromia nebudeš mať.Ked je to ich dom tak môžu si robiť čo chcú prídu kedy chcú dnu budeš musieť robiť podľa jeho mamy a ak to tak nebude budeš za zlú.Nikdy by som tak nešla bývať.MY sme tak chviľku bývali u priateľovej mamy pokiaľ sme zrenovovali dom ale dakujem nikdy viac a to vzťahy boli dobré.Rozmýšľaš dobre nechod nikam.

dilino
14. máj 2023

Načo su tam tie kamery.

pribinak
14. máj 2023

Pozri ak opäť otvorí tému sťahovanie sa do “jeho domu” tak mu povedz úplne na rovinu aby vedel na com je, že NIE a toto je tvoje definitívne stanovisko
Mizno budeš prekvapená ako rýchlo sa s tebou rozide, keďže zbadá že nie si ochotná zmeniť názor

sunshine_18
14. máj 2023

Len to nie.

cubo2
15. máj 2023

Mna by uz odradilo uz len to, ze ta povazuje za "neprisposobivu" (nenapisala si to sice doslova takto, ale je zjavne, ze na teba nejakym sposobom tlaci ist do tohto byvania a ty sa k tomu nemas).

Okrem toho je to samozrejme zly napad, lebo ako tu niekto spravne napisal, to nie je ani jeho majetok, vsetko vlastnia jeho rodicia a kedze je to ich majetok, budu mat plne pravo rozhodovat o vsetkom co sa toho domceka tyka.

Sukromie, nebudes mat nielen pre seba, ale co take navstevy? Vies si predstavit pozvat partiu kamosov a spravit si grilovacku? U svokrovcov na dvore? 🤦

A ak chces vidiet, ako take fungovanie v praxi vyzera (ich dom, ich majetok, ich synacik, skoncis tam ako sluzka s holym zadkom) tak si popozeraj nejake starsie temy tu na konovi, je ich (bohuzial) vela.

kvetinka75
15. máj 2023

nie

lusyc
15. máj 2023

Nie. Radšej sama pod mostom.

autor
15. máj 2023

@cubo2 no keď to napíše už aj muž ,asi to tak normálne nebude ako to on prezentuje

...ďakujem všetkým za posmelenie,chce to široké lakte presadiť si svoje

maciatkolulu
11. máj 2024

Jaaaj a čo škola? Zaujímavé,trochu veľmi🤣

Strana
z2